Нарешті подолав незрозумілий скрип у Фабії який описував в різних постах на цьому форумі ..І от вирішив може хтось страдає тим же.. буде корисно - як один з варіантів.
Я грішив на задню полку тому шо ніби то вона скрипіла і от сьогодні вліз в багажник щоб між обшивку і метал запресувати смужки паралону і коли "сів" в БАГАЖНИК почув шо скрипить піді мною..І от Еврика звук той самиий ..Виявилось шо так противно скрипів піновластовий ящик який терся об метал кузова ..тобто об бляху - а по салону ви уявляєте який то звук був..Я тупо взів кусок матерії і постилив на метал (матерія стара тюль складена в 3 - таким чином вона більш слизька і з дирочками "Нейлон чи шо - я не розбираюсь в тюлях").В майбутньому той пінопластовий ящик обшию матерію - шоб красівше було .. але під обивкою хто побачить - але все одно ..ДУмаю матерія, скоч допоможе мені в цьому "Тюнінгу".
І тепер я знов в іномарці ..Правда трохи поскрипує пластик на торпеді - але то вже як кажуть хвороба .. з часом шось може зроблю ..Але хть немає того жахливого скрипу по всьому салону. От такі то німці итакого не передбачили.