zarik :Шановні форумчани!
Бачу Ви вже маєте неабиякий досвід у вирішенні проблем з живленням панелі приладів. Допоможіть і мені. Справа в тому, що протягом деякого часу з’явився схожий глюк: при вмиканні повороту, перемиканні світла фар з ближнього на дальній чи навпаки, деколи при повороті керма в будь-яке крайнє положення, вмиканні приймача, тощо, гасне підсвітка панелі приладів або взагалі пропадає електроживлення всього автомобіля. В останньому випадку обнулюються показники боротового комп’ютера, пам’ять магнітоли, добовий пробіг, годинник. Коли це трапляється під час руху, то автомобіль, їдучи накатом, заводиться сам. Найчастіше такі глюки стаються під час руху по нерівній дорозі і з часом самі зникають. Що тут зробити?

дуже схоже на погану масу, а ле де саме, важко сказати... думаю, вам потрібно шукати поганий контакт на масу...
а чи не буває таких глюгів під час пуску двигуна? якщо так - перевірте мінусовий провід з аккумулятора, його контакт з кузовом автомобіля.
спробуйте ще вийняти приборну панель та витягніть з неї джгути дротів і вставте їх знову з деяким зусиллям, спробуйте поворушити роз'єми - у мене не світили лампи повороту і габаритів, в такий спосіб вилікувалось.
під торпедою, над педалями, є решітка, під якою ховаються група реле та деякі з'їднання. перевірте там затяжку гайок та гвинтів на клемах, можливо треба поворушити реле (це все до ваших слів про рух по нерівній дорозі) - але це вже на власний розсуд, бо наслідки не можу передбачити.
ще може бути поганий контакт в запобіжниках.
але всі ці глюки ВИКЛЮЧНО від поганого контакту.