Доброго дня,
Я на форумі новенький і прошу допомоги.
Шкода в мене вже кілька років, нормальна машина з своїми приколами,але я задоволений.
Вирішив зробити діагностику ходової на Прага Авто. Зробив. Дали мені роздруківку, але ж понаписували своїми назвами запчастини, а їх номера повидаляли,відповідно не можу по каталогу підібрати їх щоб купити самому, оскільки окрім номерів зачасту назви з каталогами не співпадають. Прошу допомогти визначити що там за з/ч, ідеально буде з part number. Фото додаю. (очисник, герметик, віск не враховується)) ) Буфер обмежувач і сідло пружини - задня ходовка, втулки стабілізатора передня.
https://ibb.co/b2Q9306
Окрім того, користуючись нагодою, ще виникло питання по масло піддону: кілька місяців назад він почав пітніти, зараз по суті вже весь в маслі, одна капля десь може висіти. Майстер на Прага Авто сказав що це типово для фабії (як і багато чого іншого

) з пробігом 60-100 000 т.км. і треба міняти масловіддільник, бо він типу забився. При знятті треба відключати трубки ОР. Коштує він не мало, так само як і робота. Як з цим боротися, чи забити?
І останнє питання поки що: порадьте для шкоди хороше СТО на правому березі Києва за адекватні гроші.