Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Дефекти(?) нової машини
Автор Повідомлення
E-not Немає
Рассказчик
**

Приєднався: May 2009

Фабія "морквинка" Ню (1.6 Elegance)
Повідомлення: #1
21-08-2009 12:49 Дефекти(?) нової машини

Вчора забрав свою лялю з салону (Фабія Ню 1.6, морквина). Сьогодні поставив на облік. Наїздив лише 50 км, але вилізли речі, які я не знаю дефекти чи ні.

1. На дорозі рульове колесо, якщо його не тримати, уходить в люфт вправо на 5-7 градусів. В Автосоюзі (з яким у салоном домовленість про ТО), сказали, що до тис. км у машини обкатка, тому я на таке не маю звертати увагу. Правда? Чи пресувати, щоб по гарантії виправляли?

2. Маю люк в даху. При відкритті він не доходить до кінця сантиметрів на 10. На картинках в буклеті люк намальований відкритим до кінця (http://www.kievskoda.com/pic/gallery/fab..._big.jpg). В салоні мені сказали, що це нормально і я не перший з цією проблемою, що таке саме спостерігається і у Октавій і у Супербів і це не є дефектом. Питання таке: чи варто на підставі малюнку в буклеті пресувати сервіс, щоб по гарантії мені відремонтували люк?

3. Машинка з ЦЗ. Чув, що через комп"ютер можна включити автозакривання при наборі швидкості. В салоні сказали, що таке можна зробити лише після установки сигналки, яка підтримує таку функцію. З того, що я читав колись, це неправда, що ця функція прошивається в мозгах машини, а не в сигналці. Правда чи ні?

Заздалегідь дякую.
Шукати всі повідомлення учасника
!!!manowar!!! Немає
Шкодавод

Приєднався: Mar 2008
Киев, Печерск
Fabia New 1.4 Sport
Повідомлення: #2
21-08-2009 13:31 Re: Дефекти(?) нової машини

E-not :Вчора забрав свою лялю з салону (Фабія Ню 1.6, морквина). Сьогодні поставив на облік. Наїздив лише 50 км, але вилізли речі, які я не знаю дефекти чи ні.

1. На дорозі рульове колесо, якщо його не тримати, уходить в люфт вправо на 5-7 градусів. В Автосоюзі (з яким у салоном домовленість про ТО), сказали, що до тис. км у машини обкатка, тому я на таке не маю звертати увагу. Правда? Чи пресувати, щоб по гарантії виправляли?

Требуй чтоб исправляли...вернее, сделали диагностику развал-схождение...если всё нормально, заплатишь за диагностику..если диагностика покажет что что-то нетак исправят по гарантии (тогда и диагностика должна быть бесплатной).
И учти что:

Цитата:2. Гарантийные обязательства не распространяются на:
2.1. Естественный износ следующих деталей автомобиля:
- щетки стеклоочистителя, лампы накаливания, шины, свечи зажигания, задние и передние тормозные колодки, проверка и регулировка геометрии колес - при пробеге автомобиля 10000 км и более;

Так что не стоит тянуть до первого ТО...

E-not :3. Машинка з ЦЗ. Чув, що через комп"ютер можна включити автозакривання при наборі швидкості. В салоні сказали, що таке можна зробити лише після установки сигналки, яка підтримує таку функцію. З того, що я читав колись, це неправда, що ця функція прошивається в мозгах машини, а не в сигналці. Правда чи ні?

Правда, включаеться в блоке комфорта и сигналка тут не причём...

По люку не подскажу - не знаю...

[Зображення: manowar_mobile.gif]
моя машина на drive2.ru
Capers Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2006
Киев
Повідомлення: #3
21-08-2009 14:43  

Если на лороге есть хоть малейший уклон - тянет руль в сторону - это для Фабы норм....

ЕСли есть Макси-Дот, то настроить закрывание дверей можно самому, если нет - на сервисе в мозгах...

Про люк, думаю, так и должно быть.
!!!manowar!!! Немає
Шкодавод

Приєднався: Mar 2008
Киев, Печерск
Fabia New 1.4 Sport
Повідомлення: #4
21-08-2009 15:19  

Capers :Если на лороге есть хоть малейший уклон - тянет руль в сторону - это для Фабы норм....

Есть немного...можно проверить проехав по одной и той же дороге в разных направлениях...если тянет в разные стороны - то это наклон дороги...а если в одну - то регулировка...

Capers :ЕСли есть Макси-Дот, то настроить закрывание дверей можно самому, если нет - на сервисе в мозгах...

Неправда...не путай maxi-dot на A5-й и фабии...у фабии в maxi-dot нет никаких настроек...

[Зображення: manowar_mobile.gif]
моя машина на drive2.ru
AlexGor Немає
SHERIFF

Приєднався: Dec 2007
Киев
Opel Astra H
Повідомлення: #5
21-08-2009 15:30  

У фабы через МаксиДот нельзя самому настроить
E-not Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #6
21-08-2009 16:06  

Цитата:У фабы через МаксиДот нельзя самому настроить

Хорошо, а чи можно у Фаби включити через Ваг-ком додаткові функції максі-дота (до речі, у мене максі-дот).

Про люк іще є думки?
Сергей_м Немає
ПРЕВЭД!

Приєднався: Nov 2007
Україна
разные....
Повідомлення: #7
21-08-2009 16:41 Re: Дефекти(?) нової машини

E-not :2. Маю люк в даху. При відкритті він не доходить до кінця сантиметрів на 10. На картинках в буклеті люк намальований відкритим до кінця. В салоні мені сказали, що це нормально і я не перший з цією проблемою, що таке саме спостерігається і у Октавій і у Супербів і це не є дефектом

У меня люк, и он открывается полностью если повернуть в соответствующее положение переключатель. На рис стрелочкой показано положение (комфорт) [Зображення: d8c34787e275.jpg]
так вот при нем люк какраз не открывается полностью (где-то на 10 см не открывается и так меньше дует на голову когда едишь оч быстро)
[Зображення: 52da835aadca.jpg]
а если переключатель полностью перекрутить то будет так
[Зображення: ffa17d60bc12.jpg]
Hello!
E-not Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #8
21-08-2009 16:50  

Цитата:У меня люк

Супер! як раз те, що треба було. Складається враження, що у мене не докручується до кінця, а зупиняється у положенні "комфорт". Дуже дякую. Буду з гарантійщіками бодатись!
Сергей_м Немає
ПРЕВЭД!

Приєднався: Nov 2007
Україна
разные....
Повідомлення: #9
21-08-2009 16:53  

E-not :
Цитата:У меня люк

Супер! як раз те, що треба було. Складається враження, що у мене не докручується до кінця, а зупиняється у положенні "комфорт". Дуже дякую. Буду з гарантійщіками бодатись!
рад что помог Hello!
ntischenko Далеко
Banned

Приєднався: Apr 2007
Киев
Skodo-Fobia new
Повідомлення: #10
21-08-2009 18:41  

Любой автомобиль (новый) будет тянуть в право. Так как если водитель засыпает - то автомобиль должно тянуть на обочину а не на встречку. Евро нормы безопасности.
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Дефекти покраски, как убрать? Балу 777 12 2 011 20-01-2021 13:35
Останнє: Zakferi
  Проставки для машини Zeviszevs 4 1 157 10-09-2020 16:48
Останнє: Skobiz
  Зберігання машини взимку - що робити oleoleksa 21 3 329 30-11-2018 12:04
Останнє: BingerUA
  Нестабільна робота машини при холодному запуску Семен 1 1 758 27-03-2018 07:26
Останнє: sc3pt1c
  підозрілий глухий звук при крені машини направо otarnavsky 10 2 858 26-06-2015 00:52
Останнє: Gladiator7
  Проблема з прогревом машини Dimon_Lg 9 4 057 01-03-2012 20:19
Останнє: Dimon_Lg
  Бензин тече з під машини!!!! and.loboda 8 6 776 01-07-2011 09:15
Останнє: and.loboda
  Заміна руля Октавії А5 на руль нової октавії 2010 року ЕГЕРЬ 3 2 705 07-12-2009 21:30
Останнє: barabaka

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1