(21-02-2017 00:31)Лесничий : (20-02-2017 23:11)ShuSTrut : Сидіння будуть ставитись не в шкоду, тому в питаю як підключити, чи взагалі можливо підключити тіки плюс мінус і кнопку все шоб працював, чи краще не підключати взагалі, і можна якісь силки на електросхему, і на релюшки які треба
Стандартная последовательность работы такая: в сидушках стоят нагревательные маты и термисторы, которые подключены к реле, к этому же реле подключена штатная крутилка, которая образует делитель напряжения и задает напряжение отключения нагревателя по параметрам термистора и крутилки.
Просто поставить крутилку и нагреватель - не получится, но можете поставить обычный выключатель и принудительно включать-выключать нагрев.
Состав стокового туровского подогрева:
1U0 919 533 (сдвоенное реле, может быть заменено на два одиночных)
1U0 963 563 B стоковые рестайловые крутилки
термисторы 10кОм
В мене сидіння від А5, тай не хочу купляти ніяких кнопок, мене влаштує тіки вкл-викл. , цікавить чи модна зробити так шоб грів наприклад не на повну а на пів, якимось резистором чи теристором, і ше цікавить куда які дроти підключаати, через яке реле, шоб часом подушка не гахнула, і якшо можна розписати детально як його підключити буду вдячний,
і питання ше на сидіннях є поясничний підпір, але на одному нема крутілки її можна десь купити?
(21-02-2017 09:40)Razrushitell : (20-02-2017 23:11)ShuSTrut : Сидіння будуть ставитись не в шкоду, тому в питаю як підключити, чи взагалі можливо підключити тіки плюс мінус і кнопку все шоб працював, чи краще не підключати взагалі, і можна якісь силки на електросхему, і на релюшки які треба
Можна і кнопку, але тоді треба через 4-х контакне реле, і гріти буде по максимуму.
як її підключити? через звичайне реле, і куда які дроти схема є?
шоб я часом не бахнув подушку, в мене вроді три дроти з сидіння виходить..