Таке саме було. Той самий двигун но шкода суперб 2. Помилок не було.... Так десь їздив місяць, недавно загорілась контрольна свічей і замигала авто в аварійний перейшло, я заглушив завів і поїхав дальше, но потім знову і зробив то саме. Багато почитав про цю помилку усі показували на жабку під педаллю... Підключив комп помилок нуль... Потім знову загорілась, но не було де зупинитися так десь проїхав 2км, зупинився не глушив стопи горіли( перевірив) заглушив поїхав дальше... Підключив комп на наступний день помилка по ЄГР, вчора розібрав забитий був. Шестерні живі вакуумний також тримає...Довго мучався без ями знімав, довго чистив бо трубки в нуль забиті. Машину рік маю приганялась з Німеччини 234пробігу. Відчистив вот в понеділок буду ставити на місце назад.
А троїла працює нормально до 10сек потім підтроїть 1-2сек, потім знову до 10сек норм працює. І так доки не прогріється.
Надіслано від мого Redmi Note 8 Pro, використовуючи Tapatalk
(17-02-2022 10:17)Taxi : В теплу погоду було нормально. Стосовно свічок теж думав про них, але зводиться машина легко, при любих морозах. І пропуски тривають поки двигун не прогріється приблизно до 60° по приборці. Свічки, здається швидше перестають працювати.
В теплу погоду теж усе було ОК
Надіслано від мого Redmi Note 8 Pro, використовуючи Tapatalk