Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Прошу прийняти в ваші ряди і допомогти з запитаннями!
Автор Повідомлення
Megante Немає
Ученик
*

Приєднався: Dec 2019

Повідомлення: #1
18-12-2019 23:25 Question Прошу прийняти в ваші ряди і допомогти з запитаннями!

Всім привіт! Я Олег, мені 30, недавно купив Skoda Superb 2004 г.в TDI 1.9 л, 131 л.с., МКПП, 1896 л. Двигун AWX. Це мій другій автомобіль. До цього були жугулі)

До вас звернувся за порадою...

Нещодавно з'явилась така проблема, на холосту все працює нормально, але коли автомобіль прогрітий, двигун пропрацював хвилин 5-7...(не важливо на холостому ходу чи при їзді) машина заводиться і відразу глохне, заводитсья і відразу глохне і так безліч разів. Єдине вирішення проблеми - крутиш стартер 5-7 секунд і при цьому жмеш педаль акселератора в пол, перші 5-6 секунд педалька не реагує, потім починає оживати, підгазовує і машина заводиться. Боюсь спалити стартер таким чином.Вибачте якщо не професійно пояснив....я бо в автомобілях я нуб Facepalm

Розумію, що треба заганяти на комп'ютерну діагностику перш за все, але цікава думка знаючих людей. Що це може бути, де треба копати и в скільки вильється ремонт? На скільки це серйозно. Допоможіть будь-ласка порадою. Челом бью
Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Ваші рекомендації щодо акумулятора для 1.9TDI Torba 13 4 256 17-03-2008 12:41
Останнє: Torba

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1