Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Эпопея с ОККО
Автор Повідомлення
Vovan Немає
шволоч !!!!!!!

Приєднався: Jan 2008
Киев-В.Дымерка-Киев
Tour 1.9 TDI AGR(нажаль, була)
Повідомлення: #151
11-03-2010 10:38 Ответ: Эпопея с ОККО

Олег RespectRespectRespect
(23-02-2010 13:04)=Nazar= :  Поздравляю,что все так закончилось...
З.Ы. чет ОККО испоганились в последнее время...даже с бензиномSad Но пока заправляюсь там,ибо на Оболони выбор не велик...Sad
Назар, чичас заправляюсь только на одной заправке, езжу на неё специательно (3-4 км)Честь!

Вже в минулому: Octavia 1.9 TDI (2008г.) AGR/No EGR//VNT17@1.3 Bar/3bar map/Bosio PowerPlus 764 0,232 Nozzles/Chip by RomSLR.
Мечтать даже полезно - потом к этому стремишся!!!
**93-39**
О99-733-О3-8шесть
Шукати всі повідомлення учасника
=Nazar= Немає
============

Приєднався: Feb 2006
КиїВ
TDI
Повідомлення: #152
11-03-2010 10:48 Ответ: Эпопея с ОККО

(11-03-2010 10:38)Vovan :  Назар, чичас заправляюсь только на одной заправке, езжу на неё специательно (3-4 км)Честь!
та я також,в 95% випадків їду спецово на АЗС...також десь виходить відстань від 6 до 12 км...але то все фігня, аби там гарний бенз лили...Laughing

[Зображення: Drunk-rides-pig.gif]
Поки не настане завтра,ти не зрозумієш,як тобі було добре сьогодні!
Vovan Немає
шволоч !!!!!!!

Киев-В.Дымерка-Киев
Повідомлення: #153
11-03-2010 10:51 Ответ: Эпопея с ОККО

Мені ще гірше, мені потрібна соляра Курить

Вже в минулому: Octavia 1.9 TDI (2008г.) AGR/No EGR//VNT17@1.3 Bar/3bar map/Bosio PowerPlus 764 0,232 Nozzles/Chip by RomSLR.
**93-39**
О99-733-О3-8шесть
Брдэ Далеко
Комбайнер на тракторці

Приєднався: Jan 2009
Стольный град
octavia 1,92 TDI мало kWt
Повідомлення: #154
12-03-2010 12:08 Ответ: Эпопея с ОККО

Товарищи, вот мне посоветовали заправку БРСМ, бомба просто.Солярка отличная.правда далековато ездить.но оно того стоит.Предатору спасибо за совет!
(11-03-2010 10:24)Oleg222 :  
(22-02-2010 20:01)OlegOk :  Вот спешу поделится новостью.Сегодня в 16.50 звонил мне некий Андрей,представляется юристом этой самой компании ОККО и говорит, типа мы провели расследование внутреннее и прочитав письмо не поняли, чего я хочу.я и говорю.а как вы думаете.В общем я сказал,что хочу компенсации, хотя в письме это указано.он мне говорит,подьезжайте в офис, я вам отдам денежки.я приехал в офис, он мне правда начал рассказывать,что взятые пробы не дали негативного результата, и они просто пошли мне на встречу,пусть и так, им спасибо за это.Также спросил,где я работаю,типа не липовое ли мое удостовирение, типа для пистолета.я говорю,что и пистолета -то у меня нету, а пропуск настоящий. Еще сказал,что без чека я никогда бы ничего не доказал. Хотя когда меня уверяли,что в тот день было -20,он подтвердил.что на момент заправки, он смотрел видео и видел время. то температура была -16. и что все же их спецы склоняются к тому,что у меня до этого была залита плохая соляра!!Странно,но до этого я тоже ведь у них заправлялся....ТОВАРИЩИ,МНЕ ВЕРНУЛИ ДЕНЬГИ!!!!!!!!!!Shy

Жалкую, що давно не заходив на форум і не зміг допомогти.

Відповідь мого колеги не дивує, нормальна відповідь для таких ситуацій.
Переклад:
Погляньте які ми порядні і чесні, а ти бидло вимагаєш з нас якесь відшкодування, але не дивлячись на те що ти козел ти нас задовбав і на подавися своїми грошима і йди на Х...., і ми б були дуже раді якби ти випарувався і на нашу АЗС більше ніколи не приїжджав і не псував нам нерви та не заважав дурити інших.

Тут ключовий момент був в тому щоб не визнавати свою вину, але зняти всі претензії споживача шляхом виплати йому певної суми не фіксуючи самого факту нанесення шкоди.

В цьому випадку АЗС задовольнила ваші претензії які повинна була задовольнити, але уникла подальшої відповідальності перед контролюючи-ми органами.

Результат відбувся легким переляком недодиректор і клієнт зняв претензії.

Шановні одноклубники, буду радий поділитися з вами методами боротьби у випадку надання неякісних послуг чи продажу товарів.
Ви розумєте, я вважаю, що якби не приїхали люди з камерою, то нічого б не було,ніхто мені б грошей не повернув. Просто,я коли прийшов перший раз вирішити проблему, то мені почали хамити і відправляти на всі чотири сторони, от ми такі круті, я попередив, що просто так це не закінчеться. Вони подумали.що я жартую.але ж мені втрачати все одно не було чого.я попередив. що звернусь в пресу. на Сагайдачного.вони проігнорували все це.думали.що я беру на понт.але коли прийшли люди с телебачення,то той недодиректор м"яко кажучи обдєлався!Почав бігати.щось мені погрожувати, визвав охорону.Справа в тім,що журналісти подзвонили керуючому по цій заправці. потім в якийсь вищий орган,не пам"ятаю до кого, короче почалася колотнеча,що тій ОККО простіше було повернути ті нещастні 500 гривень, ніж займатися розборами польотів. В свій час так закчинили ШЕЛ на деякий часс та вийняли немалий штраф з них.

Octavia 1.9 TDI (2006г.) AGR/No EGR/MAF delete/VNT 20@ 1.7 Bar/3bar map/Bosio Race 520 0,260 Nozzles/6 GEAR /Chip by RomSLR.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 12-03-2010 12:14 Брдэ.)
Oleg222 Немає
Ученик
*

Приєднався: Jun 2009

Felicia 1.3 k. бензин-газ
Повідомлення: #155
15-03-2010 10:28 Ответ: Эпопея с ОККО

Під час захисту своїх прав споживачем законодавством передбачений певний алгоритм дій який у більшості випадків призводить до позитивного результату.

Але головну роль тут грає людський фактор особливо на початку конфлікту.

Своєю поведінкою ви повинні дати зрозуміти порушникові, що ви не зупинитеся і доведете справу до логічного завершення.

Порушник повинен усвідомити, що задоволення вимог споживача ЗАКОННИХ обійдеться йому дешевше ніж відмова.

Перший крок
Обов'язково робимо запис у книгу скарг без пояснення, з таким виглядом начебто ви такі речі робите кожен день.

Будуть запитання відносно захисту прав споживачів звертайтеся.
Брдэ Далеко
Комбайнер на тракторці

Приєднався: Jan 2009
Стольный град
octavia 1,92 TDI мало kWt
Повідомлення: #156
15-03-2010 18:07 Ответ: Эпопея с ОККО

(15-03-2010 10:28)Oleg222 :  Під час захисту своїх прав споживачем законодавством передбачений певний алгоритм дій який у більшості випадків призводить до позитивного результату.

Але головну роль тут грає людський фактор особливо на початку конфлікту.

Своєю поведінкою ви повинні дати зрозуміти порушникові, що ви не зупинитеся і доведете справу до логічного завершення.

Порушник повинен усвідомити, що задоволення вимог споживача ЗАКОННИХ обійдеться йому дешевше ніж відмова.

Перший крок
Обов'язково робимо запис у книгу скарг без пояснення, з таким виглядом начебто ви такі речі робите кожен день.

Будуть запитання відносно захисту прав споживачів звертайтеся.
Ви розумієте. там ще й не все так просто було.Я спершу і попросив у них книгу скарг. а вони мені відмовили.сказали.шо я не їх клієнт и не дадуть мені книгу скарг.а потім додали.купіть в нас шось і тоді дамо вам книгу.Я купив.Я ще й письмо приніс .а вони настільки рогопільні. шо не розуміли. шо відмовляти в офіційному письмі теж не можна.тобто.якшо вони відмовляють.то повинні це зафіксувати. а вони просто сказали .ми нічого приймати не будемо.короче,там такий цирк був.шо капєц!!Дятел

Octavia 1.9 TDI (2006г.) AGR/No EGR/MAF delete/VNT 20@ 1.7 Bar/3bar map/Bosio Race 520 0,260 Nozzles/6 GEAR /Chip by RomSLR.
Oleg222 Немає
Ученик
*

Приєднався: Jun 2009

Felicia 1.3 k. бензин-газ
Повідомлення: #157
17-03-2010 09:00 Ответ: Эпопея с ОККО

Інструкція про Книгу відгуків і пропозицій на підприємствах роздрібної торгівлі та у закладах ресторанного господарства
5. Споживачу, який бажає зробити запис до Книги відгуків і пропозицій, повинні бути створені необхідні для цього умови.
Забороняється вимагати від заявника пред'явлення будь-яких особистих документів або пояснення причин, що викликали необхідність написання скарги, пропозиції, відгуку, зауваження.
http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/ma...g=z0336-96

Підміна понять папуасами покупець споживач, а ви в статусі споживача, а це не одне і теж.

Папуаси, вони думають якщо не дадуть книгу скарг то зроблять краще, вони лише погіршують своє становище, дивіться вище, а далі відповідальність настає за порушення прав споживачів.

Потім скаргу на Сагайдачного 29а, обґрунтування про ненадання книги скарг і власне описання самого порушення.
Vovan Немає
шволоч !!!!!!!

Киев-В.Дымерка-Киев
Повідомлення: #158
17-03-2010 09:13 Ответ: Эпопея с ОККО

to OlegOk Олег, а БРСМ это вот эта сеть?
Как-то разок заправился у них Евро-солярой... Чесно говоря не очень понравилась по сравнению с УкрТатНафт-овсой формулой Недоумение. Тут и Андей (ABU) писал, что неплохая соляра на БРСМ-е..... А какую заправляете - Евро или обычную? Наверное еще разок попробую заправиться....Курить

**93-39**
О99-733-О3-8шесть
~Water~ Немає
Мегаписака

Приєднався: Sep 2008
Украина
шальной домовод
Повідомлення: #159
17-03-2010 10:48 Ответ:

(26-01-2010 19:31)КОТяра :  Аж не верится что речь идёт про ОККО Shocked
ну почемуже, в Ужгороде залил 20л бензина, хорошо, что в баке было 20л ВОГа - так бы на рождество на трассе и проторчал
(26-01-2010 21:27)OlegOk :  Увы...И придется размыть логотип. ....
..., а брали чеки!Удачи всем!
покажи пол стеллы с зелёно-жёлтым окрасом, или пистолеты там полосочки от пульса, и главное сделай громкое название репортажу - и все узнают окко.

Чеки однозначно брать.
последний раз разочаровался в АЗС Маршал (пока топливо устраивает, но ) - не давали долго чек, потом по моему настянию сняли пистолет с другой колонки и пробили мне чек!
Вывод - на АЗС есть левое топливо, или переливы в цестерны с нефтебазы или приехавшее разбавляют на месте, второе естествеено хуже.
Когда попросил обяснить с какой же колонки я заправлялся Кассир начал мяться и расказываить, что и них могут отливать и без чека, типа заправщик в таких случаях подаёт команду кассиру и ещё всякую несуразицу.
Перед этим спрашивал за талоны - начал мятся типа у них таких нет или покупать в оффисе что в Чугуеве, Харьковской области. и по Карте типа Виза/Мастер не принимают - короче всё вел к наличным расчётам. Вот ими то я и расчитывался.

Интересно найти их службу по контролю качества, хорошую АЗС портят в удобном месте, а сайта у них нет Sad

Roomster Sport 1,6/МК + много опций + бонус от Шкода-центр Чернівці - Дырка на задней сидушке (будьте бдительны!)
Кто разглядел рекламу в подписи на баннере Халявного каталога Документальных фильмов оставив только "реклама удалена"? 06.07.13
(Востаннє це повідомлення було змінене: 17-03-2010 11:11 ~Water~.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Nemo78 Далеко
УКРАЇНЕЦЬ

Приєднався: Sep 2008

2,8 TDi
Повідомлення: #160
17-03-2010 11:13 Ответ: Эпопея с ОККО

(17-03-2010 09:13)Vovan :  to OlegOk Олег, а БРСМ это вот эта сеть?
Как-то разок заправился у них Евро-солярой...
Заливаю на БРСМ евро дизель, с начала зимы полет нормальный, в морозы не подводил.
По расходу тоже нравится.
Весь прикол, что там цена на евро, такая примерно была как на шелле обычный дизель.Курить

25%

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Стоимость бензина в Крыму на заправках ОККО pro100_Z 98 28 467 05-07-2014 21:13
Останнє: azama
  Вигравай Volkswagen Golf на ОККО! Шеф 18 5 309 26-12-2011 11:54
Останнє: SmartJean

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1