Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Юридичні питання
Автор Повідомлення
MAECTP0 Немає
Banned

Приєднався: Sep 2009

Octavia TDI 4x4
Повідомлення: #21
23-11-2009 17:53  

Поніс сьогодні оскарження. За одно попросив копію з відміткою й датою про отримання. ЗА одно долучив фото тротуарної плитки з рулеткою де видно що її довжина 30см.

uranium :Сам працюю на Шептицьких і чудово знаю цю вулицю.
от як би ті що там працюють, тобто приїхали зранку й заставили всю вулицю й поїхали аж вечером паркувались пощільніше то й інші не мали б проблем.

uranium :1. Знаю чудово тротуар, він не має навіть 2 м сам, і там замірів не потрібно робити.
знанєте вздовж чи впоперек? Спеціально в неділю ходив з сімєю й рулеткою й робив заміри. За адресою, що вказано в постанові, а саме Шептицьких 28 ширина тротуару скалдає 3м.05см.
Для тих хто в танку повторю: Від стіни до моєї машини 7плиток, довжина одної - 30см. Отже я залишив пішоходам порядка 2м.10см., пане лейтенанте. Чи як там Вас раз теж не потрібно робити ніяких замірів.

uranium :2. Мєнти там справді часто "проходяться" з фотоапаратом, і таки скажу - порядок навели. Тепер значно менше любителів поставити машину аби де, особливо посеред дороги типу на аварійці.
Це й мені подобається що очищають наше місто від "розумників" що можуть й під виїздом з лікарні перекрити дорогу й т.п.. Це добре коли дійсно боротьба з правопорушниками а не полювання на відьом заради плану чи просто хотілось пообідати але ж не за свої гроші.

uranium :Вулиця там вузька, враховуючи, що там тролейбусний трафік доволі інтенсивний, то таки я цілком підтримую наведення порядку з паркуванням в цьому районі.
Ось й я про це. Моглиб вивісити знак що на цій вулиці можна залишати й півтора метри для пішоходів чи як. Погодбтесь що це не стрийська з трьома смугами в кожен бік.

uranium :Тому я б на місці автора посту не заморочувався з судами, а чесно заплатив. Бо таки був неправий.
Ну... "Тиць-капиць, я мамин Гриць". Чисто народна поговірка. нІкого не хотів образити.
Добре, повторюсь, спеціально для тих в чию пісочницю заліз:

Спеціально в неділю ходив з сімєю й рулеткою й робив заміри. За адресою, що вказано в постанові, а саме Шептицьких 28 ширина тротуару скалдає 3м.05см.
Для тих хто в танку повторю: Від стіни до моєї машини 7плиток, довжина одної - 30см. Отже я залишив пішоходам порядка 2м.10см.,
Шукати всі повідомлення учасника
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #22
23-11-2009 18:04  

Щиро бажаю успіхів у суді. Якщо потрібна буде допомога то дзвони ... пиши.

Про дрібниці думаю зможу підказати на прикладі свєї справи (яку я правда програв через однобоке ставлення судді). Ще маю знайомого юриста який мені допомагав ... може теж чимось допоможе.

Я вважаю що якщо даєць навідь приблизно не прикинув що там може бути 2 метри то це відверте хамство. Моя особиста думка що якщо там є навідь 180см, то всеодно ти правил бо людина на око з такою точністю відстань визначити неможе, але може лишити адекватну ширину, що ти і зробив.

Доречі я цю вулицю теж добре знаю і там дуже вузький тротуар від заїзду на територію БК і ТДБ до повороту в сторону Невського ... тобто близько 30 метрів. А решта тротуар має нормальну ширину властиву старим районам Львова.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Павло Немає
...
**

Приєднався: Apr 2008

Skoda Оctavia Ambiente 1.6
Повідомлення: #23
29-11-2009 12:42  

Як закінчилась справа? В суд оскаржували? Запізно побачив цю тему...

У мене було 3 листи щастя:
1. Перевищення швидкості - Візир - виграв! Курить
2. Парковка на золотій (до суцільної смуги залишив менше 2-х метрів) - виграв! Курить
3. Парковка на Дудаєва (залишив для пішоходів 30 см.)- на 1 грудня справа призначена. Сподіваюсь виграти, бо та ж суддя, що й по перевищенню швидкості.

Тут треба зрозуміти одне (мова йде про відстань 2 метри) ДАІшники, міряють її на око, тобто жодних доказів того, що відстань менша не надають, звідси треба й відштовхуватись.
Цитата з моєї позовної: "На фотографіях, що додані до Постанови, жодним чином не виміряно та не зазначено відстань між суцільною лінією розмітки і транспортним засобом, відповідно не можна стверджувати, що факт порушення п. 15.9. д) Правил дорожнього руху мав місце взагалі."
А ще, Відповідно до припису Генеральної прокуратури України №07/1/2-165 від 02.07.2009 року (далі Припис ГПУ), Генеральна прокуратура України вимагає:
- припинити практику винесення постанов у справах про адміністративні правопорушення, зафіксовані за допомогою вимірювача швидкості «Візир», без складання протоколів та без участі осіб, що притягуються до адміністративної відповідальності;
- припис підлягає невідкладному розгляду, про що повідомити Генеральну прокуратуру в десятиденний строк із моменту його вручення.
Відповідно до ст.22 Закону України «Про прокуратуру», письмовий припис вноситься у випадках, коли порушення закону має очевидний характер і може завдати істотної шкоди інтересам держави, підприємства, установи, організації, а також громадянам, якщо не буде негайно усунуто. Припис підлягає негайному виконанню, про що повідомляється прокурору.

Троха юрист. Поскакали
MAECTP0 Немає
Banned

Octavia TDI 4x4
Повідомлення: #24
29-11-2009 20:33  

Павло, вчасно... Недоумение

тобто я міг нічого не міряти й не доводити свою безневинність а вимагати довести мою або просто так як все фількіна грамота - забити болт?

Ше одне що виявилось, правда запізно. Прислали постанову не рекомендованим а звичайним листом. Тобто можна було тупо викинути й доведи що я отримував. Але потім зайва тяганина при тез огляді чи продажу.. зайве відтягування часу для доведення що ніякого листа не отримував. тому вирішив відразу "замести сліди"
Павло Немає
...
**

Повідомлення: #25
29-11-2009 21:31  

1.Так. Якщо ДАІ стверджує, що немає 2 метри, то повинні довести цей факт (Кожна сторона повинна довести ті обставини, на яких ґрунтуються її вимоги...)
2. Треба було відштовхуватись від дати (рахувати 10 днів на оскарження), коли фактично отримав лист - в суді це проходить, відпрвили мол тоді то, а получив сьогодні. Честь!
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #26
29-11-2009 21:39  

MAECTP0 :Тобто можна було тупо викинути й доведи що я отримував. Але потім зайва тяганина при тез огляді чи продажу.. зайве відтягування часу для доведення що ніякого листа не отримував. тому вирішив відразу "замести сліди"
Трохи не так. Потім би відбивався від Виконавчої служби і оплати крім штрафу ще їхніх послуг.
А аж потім... Наприклад, ось така історія: http://avtorada.org/forum/index.php?showtopic=15717.
Там - навіть штрафи скасовані, проте, звести в купу кінці - не виходить.

[Зображення: 09013048.jpg]
Павло Немає
...
**

Повідомлення: #27
29-11-2009 21:53  

Країна у нас весела, звичайно...
А для виконавчої служби достатньо позовної заяви з відміткою суду про прийняття останньої (постанова ДАІ оскаржується, тобто про стягнення не може бути мови) а тривати це може довго.
Була ще така ситуація - колєгу сфоткали на Пекарській під знаком зупинка заборонена (були фото знака і машини "отдєльно" , тобто не було фото, на якому були б і знак і машина). Звичайно, він збирався оскаржувати поставу ДАІ в будь-якому випадку, але перед тим прийшов на те місце, і виявилось... Ха - такого знаку там взагалі немає!!! Так от, від подання позовної заяви до винесення рішення по справі пройшло 11 міс. Курить
п.с. Постанову ДАІ скасовано Поскакали
uranium Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2008

Octavia Tour 1.6
Повідомлення: #28
30-11-2009 08:34  

Весела в нас країна...
Нє, я розумію, даїшники "заробляють" гроші...
Але з іншого боку, народ тупо відмазується від явного порушення.
І так до безконечності.
А в результаті на дорогах бардак як був, так і є. Люди гинуть пачками, я вже мовчу про поламаний металолом. Новини про ДТП вже давно треба подавати не в рубриці НП, а в звичайній. Як під час війни: "На фронті Львів-Чоп сьогодні без особливих змін. Сталося 50 місцевих боїв, втрати сторін 40 загиблих і 100 поранених. Втрачено 60 одиниць бойової техніки."

Нє, нічо особистого. Так, думки вголос...
Павло Немає
...
**

Повідомлення: #29
30-11-2009 08:50  

До чого це?
Статистика ДТП є і буде.
А зважаючи на к-сть автомобілів в Україні, звичайно, вона (статистика) збільшилась. В 2006 році Україна посіла 2-е місце в Європі за к-стю придбаних авто!
Ми не відносимо себе до бидла на дорозі.
Мова йде про дибілів з смугастими паличками, які отримують завдання на день скласти з 20 постанов та ще й налічманом поділитисьз своїми шефами!!! Добыча мыслей
MAECTP0 Немає
Banned

Octavia TDI 4x4
Повідомлення: #30
30-11-2009 09:03  

uranium :Весела в нас країна...
Нє, я розумію, даїшники "заробляють" гроші...
Але з іншого боку, народ тупо відмазується від явного порушення.
І так до безконечності.
А в результаті на дорогах бардак як був, так і є. Люди гинуть пачками, я вже мовчу про поламаний металолом. Новини про ДТП вже давно треба подавати не в рубриці НП, а в звичайній. Як під час війни: "На фронті Львів-Чоп сьогодні без особливих змін. Сталося 50 місцевих боїв, втрати сторін 40 загиблих і 100 поранених. Втрачено 60 одиниць бойової техніки."

Нє, нічо особистого. Так, думки вголос...

Абсолютно згоден з Вами.
Тому давайте знімати по 600грн з тих хто залишає всього 10см для проходу пішоходів додатково до 2м. Щоб доблестна міліція мала за що відпускати ті животи що ми їх спостерігаємо в кожного адже вони повинні справно обслуговувати Омельчинків й мерів інших менших місць.

Тут йде мова про бєспєрдєл який чинять Ваші коллеги. Якби втни належним чином складали протоколи, а значить й належним чином, проводили заміри то не було б хибних постанов.

Ви ж вперто хочете показати що тут найзліснішіпорушники?! Ви вже організували пікет під домом омельчинка?
Бо я щось не дуде рощумію Ваших закидів, тим паче в мій бік, що я повинен чесно заплатити штраф й ніяких замірів не варто робити.

Мене, наприклад, обурюють відверті хами на дорозі. Але коли я бачу що хтось проситься вклинитись перед світлофором то все пропущу, й мені це вертається - мене теж пропускають. Є ж в людей дійсно НС.
А є й такі що "ні добрий день ні серу Вашій мамі" підрізають. Тоді самому приємно коли такого зупинять ваші друзі бо знаєш що внесене ним мито піде в міськ бюджет й пришвидшить ремонт доріг й т.п.

Обурюють авсрії, особливо, із смертним кінцем через пяницю за кермом й те що можновладці спеціально протягують збитого метрів 30 щоб виглядало що пішохід був збитий не на переході а на проізжій частині.

Але тоді треба організовувати якісь акції а не зриватись на "одноклубниках".

А ваші пости в даній темі інакше як офтоп важко сприймати.
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Позичте електроінструмент і питання до Львів'ян Sheket 12 13 817 30-03-2018 20:37
Останнє: bohdan 7224
  Питання по термостату. am1980 13 8 623 17-09-2011 10:45
Останнє: kym56
  Питання по ТО TimberWolf 12 5 101 03-06-2010 21:18
Останнє: TimberWolf
  Питання по ГБО Fabios 1 1 269 03-04-2010 20:05
Останнє: Nazaruch
  питання віндовс В... 15 4 346 09-10-2009 22:32
Останнє: В...
  Питання по знижці Blarox 14 4 353 30-12-2008 18:43
Останнє: StE@LtH
  Питання по ТО В... 14 3 755 01-12-2008 10:47