(31-07-2019 14:49)WhiteBear : ...писатель, а не читатель...
Ниче в из указанного в статье и обстоятельств в реальной жизни не смущает, из того что случилось в Донецкой и Луганской области в 2014?
Цитата:З початком війни капітал мільярдера почав стрімко падати - у 2015 році до $6,7 мільярдів...
Все нормально с логикой и причинно-следственными связями? 
Не Президентство Портрета --> падение стоимости активов Ахметова, а Война --> падение стоимости активов Ахметова --> Президентство Портрета --> рост стоимости активов Ахметова (ну и кого-то доход в 255% за два-три годика)
–
Це якось впливає на картинку до 2014-го?
Статки, доходи та капітал (активи) – різні речі.
Ахмєтов став олігархом при Порошенко та завдяки йому? Обленерго та інше коли стали його? Скільки конкретно він втратив активів у ОРДЛО? (Це якось пропопрційно площі ОРДЛО і всієї України?)
Ви "витягуєте" 5,3 млрд грн. проти 5,5 млрд. доларів?
До цього Ахмєтов був зразковим бізнесменом і нажив свої статки виключно завдяки розуму та діловим якостям (= кристально чесно)?
А що з причинно-наслідковим зв'язком стану усієї економіки України?
До того я ще Сашка-стоматолога згадав...
(31-07-2019 14:50)LUPUS : на сам перед мене цікавило чи є у вас дар передбачення... вміння бачити майбутнє. бачу, що не має...
?
Здається там вище конкретні речі – протокол новітньої історії, а аж ніяк не передбачення.
(31-07-2019 14:50)LUPUS : тоді не розумію більшість з ваших тверджень щодо того якою буде майбутня ВР, президент та КМУ, їх політика та наслідки
Тут про це не йшлося. Про які це Ви твердження? –
Давайте по темі.
Я спитав: "
Чи свідчать перші кроки про подальші результати (чи формують їх)?"
Ви відповіли: "
і так і так. одні кроки свідчать, інші формують..."
Призначили ручного прем'єра Азарова – який був результат уряду? Був голова КМДА Попов – який його результат? Якщо перед виборами казали "ні кумівству", "прозорі конкурси" тощо, а дії відрізняються – то про що це свідчить? Ми вже сміялися з водіїв та масажистів у Раді – Вам мало? Ні, Зеленський Раду "оновив", але ж і повернув в неї декого, як і "сімейний підряд", з друзями та родичами. А деякі морди зеленої команди ну ніяк не тягнуть на новизну та прогресивність.
Якщо яблоко відпустити – воно впаде на землю. (– Це
передбачення?) З політичними процесами не все так однозначно, але вектор так само вибудовується. Не думаю що Ви обираєте, наприклад, стоматолога "пальцем у небо" чи по фотографії – чому Ви допускаєте обрання президента та політсили не за певний вектор, кроки, програму, особистості та персоналії – щось конкретне, а виходячи з чого завгодно іншого? Чому Ви допускаєте у нього суперечність декларованого і реальних дій?
(31-07-2019 14:50)LUPUS : дару передбачення не має, а критика майбутніх фейлів вже є
Про які саме "майбутні фейли" мова?
Банальний аналіз фактів Вам не доступний?
Більшовики вже ставили солдатів та матросів на керівні посади, але довелося повертати білих офіцерів та інших старих профі (більшість яких згодом розстріляли).
Щодо критики: не плутайте критичний аналіз та критичне мислення з
Вашими передбаченнями "критики майбутніх фейлів".
(31-07-2019 14:50)LUPUS : напевно питань до вас більше не має 

– Це дуже цікаво,
бо питання задавав я, а відповідь – за Вами...