Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Неадекваты на дорогах
Автор Повідомлення
Dimonn Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007

WTS 8T8T FoxKiller
Повідомлення: #1681
19-04-2016 17:50 RE: Неадекваты на дорогах

(19-04-2016 16:48)apylypiv :  Учітєль вчинив досить жорстко. Фактично, він взяв на себе функцію примусу по відношенню до пілотесси з ауді. Він має за це відгребти за тими ж пдр. З іншого боку, функцію примусу має держава, але вона ту функцію не виконує і тому громадяни змушені діяти. І чим бльше таких громадян буде, тим швидше наше домбабве перетвориться на шось подібне до держави. Імхо.
Исходя из фото - "учитель" поступил как мудло. В первую очередь по отношению к пешеходам, ибо стал на пешеходном переходе. Во вторую - к пассажирам трамвая. В третью - к водителю таки белого джипа, которую по сути, подставил "под трамвай"...
Hello!

ЗЫ. Всяко на дороге бывает, сам иногда бываю и "неадекватом" и "учителем". Но стараюсь это делать не во вред прочим окружающим.
Hello!

ЗЫЫ. Да, тетя неправа, может если-б был-бы дядя, он-бы объехал этого "учителя", да еще и гниздюлину отвесил...
Но раз уже такой принципиальный - тогда тетя пусть платит за свое нарушение, а он - за свои...

А государство, функции которого он типа выполняет, пусть ему компенсирует затраты на штраф, из кармана того, кто "непроследил"..

ЗЫЫЫ
(19-04-2016 16:48)apylypiv :  І чим бльше таких громадян буде, тим швидше наше домбабве перетвориться на .....
полнейший бардак, самосуд и линчевание. Hello!

ИМХО.
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
apylypiv Немає
Цинічний бандера

Приєднався: Aug 2011
Вінниця -> Львів -> Київ
Kodiaq Sportline
Повідомлення: #1682
19-04-2016 23:42 RE: Неадекваты на дорогах

(19-04-2016 17:50)Dimonn :  Исходя из фото - "учитель" поступил как мудло. В первую очередь по отношению к пешеходам, ибо стал на пешеходном переходе. Во вторую - к пассажирам трамвая. В третью - к водителю таки белого джипа, которую по сути, подставил "под трамвай"...
Hello!
У вас все нормально з причинно-наслідковим зв"язком?! Курить
Пасажири в трамваях були заблоковані вчителем чи ТП на бобіку і ше помаранчевим чері? Іншими словами, хто на фото стоїть впоперек трамвайних шляхів? Шо значить підставив... та полиште ви ці гендерні комплекси паладінів: пані сіла в авто і стала водієм зі всією повнотою відповідальності. Підставила себе вона рівно в той момент, коли вирішла розвернутись де ближче, а не там де дозволено. Hello!

(19-04-2016 17:50)Dimonn :  ЗЫ. Всяко на дороге бывает, сам иногда бываю и "неадекватом" и "учителем". Но стараюсь это делать не во вред прочим окружающим.
Hello!

ЗЫЫ. Да, тетя неправа, может если-б был-бы дядя, он-бы объехал этого "учителя", да еще и гниздюлину отвесил...
Но раз уже такой принципиальный - тогда тетя пусть платит за свое нарушение, а он - за свои...

Кожен має заплатити за своє. І вчитель в тому числі. Я про це писав вище.
Дядя був би, тьотя... як різниця? Бо дядя може дати у вухо.. ну да, Ча Норріс детектед. Але ж дядя і може отримати у вухо. Wink

(19-04-2016 17:50)Dimonn :  
(19-04-2016 16:48)apylypiv :  І чим бльше таких громадян буде, тим швидше наше домбабве перетвориться на .....
полнейший бардак, самосуд и линчевание. Hello!
ИМХО.
Ось те, шо зробив чолов"яга на авео зветься громадським контролем. Проблема в тому, шо нащадкам комунізму і СиРиСиРи це важко збагнути. Нам ше треба дорости у своїй масі до цього.
Нам легше пропустити ТП на бобіку чи ше одного мудака на БЧЖ чи тазіку.. так сказати - потерпіти. Ну хулі, нас же не зря терпілами кличуть, пра? Раби... пана і пані тра пропустити і не викликати їх гнів Челом бью Тому коли таких громадських контрольорів буде багато, то ломитись по переходу буде важче і дорожче.
Самосуд і лінчування - так, ми прийдем і до цього, якшо держава не використає своє право наводити порядок. На жаль. З іншого боку, держава не буде наводити порядок, якшо в народу немає запиту на порядок. Іншими словами, нах встановлювати камери на дорогах, розставляти патрулі, платити за теє все бабало, якшо це нікому не портібно. Ви просто не задумувались над цим. Hello!

Тому пропускати таких ТП ніззя. Те, шо ви маскуєте під водійську солідарність, насправді є слівом. Своїм погодженням пропустити, ви показуєте шо можна творити херню безнаказано і далі. І саме це приведе до повнішого бардаку, самомсуду і т.д. особливо коли зустрінуться два любих мордатих друга і кожен буде певен, що саме його тра було пропустити тут і вже. Але не пустили і сталось дтп.

п.с. працюю зараз у центрі, часто на обідню перерву виходжу прогулятись по центральних вулицях (Жилянська, Саксаганського, Льва Толстого, В. Васильківська). Помітив, що переважна більшість затиків і аварійних ситуацій трапляється через "мені треба тут" і "треба тут і на 5 хв". Паркуються на перехресті, виїзд на заблоковане перехрестя, тупо стати в другій чи третій полосі і цопнути аварійочку тіпа "в доміку". А там за хвилину - і затик з тролейбусів, маршуроток, повертунів, розворотунів і випадкових.

(19-04-2016 17:30)Mechanic :  Приклад з життя...їхав пару днів назад по проспекту Перемоги в бік Житомирської...майже 18 година була. Я реально поспішав у своїх справах, тому з лівого ряду не вилазив. Доїхав до розвороту на спорткомплекс Чайка, а там кілометрова черга на розворот! Шо робити...я по газам і прямо на розворот, втиснувся між машинами і розвернувся. І хай би мені хтось шось попробував сказати.
Хоча в другий раз я собі такого не дозволяю і стаю в чергу як усі.
Даруйте, я не зовсім зрозумів, шо ви хотіли мені донести своїм прикладом. Те шо можна нагло затиснутись між авто? Ну таке... якшо хтось провтикав свою чергу і ви вдало вскочили у вікно - то й добре.
Чи те шо ви - трушний бармалєй на дорозі і вразі "шось попробував мені сказати" відразу дістаєте шашку? Драка
Я хз як ви виконували той розворот. Пам"ятаю на фтуюа був розбір польотів де біля тієї ж Чайки відразу 3 водятла рушили на розворот і дружно вліпились один в одного при закінченні маневру. Ваш маневр, завершився вдало. З чим вас і вітаю. Дружба

"Лиши собі на вечір пару папіросів, щоб правильно закінчити день.
Півскляночки вина, вот так – за все хороше - за тих, кому не пишуть пісень".

Кузьма Скрябін (с)
(Востаннє це повідомлення було змінене: 19-04-2016 23:55 apylypiv.)
Шукати всі повідомлення учасника
Crazychal Немає
Закапризничал-дай сисю ;)

Приєднався: Jan 2008
Київ, Україна
Oktavia 1U5 2.0 Combi, Oktavia 1U5 vRS 1.8 T Combi
Skype IDCrazychal
Повідомлення: #1683
20-04-2016 08:51 RE: Неадекваты на дорогах

(19-04-2016 17:45)Лесничий :  Знакомый рассказал сегодня.
Остановили машину за превышение, водитель предложил "порешать на месте".
Товарищи любезно согласились ограничиться "кофе из вон того киоска" со словами "скажите что для полицейских, там в киоске знают сколько чего класть".
В киоске озвучили таксу в несколько сотен.

Упал и качаюсьУпал и качаюсь Facepalm

Давите пешеходов. Они должны усвоить, что раз они не платят дорожный налог, то не имеют права шляться по тому, что им не принадлежит. (с)
----------------------------------------------
Кто жизнью бит, тот большего добьется
Пуд соли съевший выше ценит мед
Mechanic Немає
Banned

Приєднався: Feb 2015
Київ
А7
Повідомлення: #1684
20-04-2016 09:24 RE: Неадекваты на дорогах

Хотів своїм прикладом сказати, що інколи бувають ситуації що ти змушений відступати від правил і водійської етики, заради досягнення своїх інтересів.
Rabbit Немає
думает, что у него 25 см )))

Приєднався: Jan 2013
Украина
АнтилопаГну
Повідомлення: #1685
20-04-2016 09:40 RE: Неадекваты на дорогах

(19-04-2016 17:30)Mechanic :  Приклад з життя...їхав пару днів назад по проспекту Перемоги в бік Житомирської...майже 18 година була. Я реально поспішав у своїх справах, тому з лівого ряду не вилазив. Доїхав до розвороту на спорткомплекс Чайка, а там кілометрова черга на розворот! Шо робити...я по газам і прямо на розворот, втиснувся між машинами і розвернувся. І хай би мені хтось шось попробував сказати.
Хоча в другий раз я собі такого не дозволяю і стаю в чергу як усі.
вчера подобный член общества мне пытался рассказать, что он поворачивал по широкому радиусу со средней полосы с движением только прямо Курить
но чота у члена не заладилось

(20-04-2016 09:24)Mechanic :  Хотів своїм прикладом сказати, що інколи бувають ситуації що ти змушений відступати від правил і водійської етики, заради досягнення своїх інтересів.
приблизительно такими принципами у нас руководствуется власть и т.д., потому и живем в говне Rulez
(Востаннє це повідомлення було змінене: 20-04-2016 09:40 Rabbit.)
logger Немає
Шопопало

Приєднався: Jan 2008

Oktavia Tour 1,6
Повідомлення: #1686
20-04-2016 09:50 RE: Неадекваты на дорогах

Рукалицо, слова просто кончились. Про пример с жизни все понятно, если "мне очень надо", то пох и на остальных и на ПДД, ну очень же надо, чо.
Аналогию с депутатом так же проведу, хотя уже было. Ему очень надо денег(у всех свой контекст: на дом, новую тачилу пацанскую, любовница не дает без нового колье), ну отступит он от своей этики и Конституции и всего прочего. И он будет конченый тридварас и надо его расстрелять и в стране бардак "не за то майдан стоял", а я так, всего ПДД нарушил, но мне очень приочень надо было, и пусть бы кто-то что-то мне сказал, я его сразу тыдыщ в ухо и был бы чакнорисом.

apylypiv - тисну лапу, повністю солідарний. Дружба

Мы ехали ехали и наконец приехали (с)
Bagrij Немає
Писатель

Приєднався: Jul 2007
Киев
Skoda Octavia 1.8T
Повідомлення: #1687
20-04-2016 09:50 RE: Неадекваты на дорогах

+100 целесообразностью подменяют законы Sad
Andrew_S Немає
Мегаписака

Приєднався: Nov 2011
Киев
A5 FL 1.8 TSI
Повідомлення: #1688
20-04-2016 10:14 RE: Неадекваты на дорогах

(20-04-2016 09:50)logger :  Рукалицо, слова просто кончились. Про пример с жизни все понятно, если "мне очень надо", то пох и на остальных и на ПДД, ну очень же надо, чо.
А с учителем не рукалицо? Допустим за нарушение ПДД он с чистой совестью ответит и даже будет этим гордиться. А что делать с пассажирами трамвая, как им он собирается компенсировать? Чем не "мне очень надо" ?

"You run your mouth and I'll run my business, brother..." Jordan Louis
Mechanic Немає
Banned

Приєднався: Feb 2015
Київ
А7
Повідомлення: #1689
20-04-2016 10:24 RE: Неадекваты на дорогах

Ви перекручуєте контекст. Я мав на увазі якщо "дуже треба" але при цьому ти нікому не робиш проблем і незручностей.
Rabbit Немає
думает, что у него 25 см )))

Приєднався: Jan 2013
Украина
АнтилопаГну
Повідомлення: #1690
20-04-2016 10:40 RE: Неадекваты на дорогах

(20-04-2016 10:24)Mechanic :  Ви перекручуєте контекст. Я мав на увазі якщо "дуже треба" але при цьому ти нікому не робиш проблем і незручностей.
(19-04-2016 17:30)Mechanic :  я по газам і прямо на розворот, втиснувся між машинами і розвернувся. І хай би мені хтось шось попробував сказати.
Упал и качаюсьУпал и качаюсьУпал и качаюсь

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Светящиеся информационные табло на дорогах AlexMotel 12 3 212 04-12-2021 10:38
Останнє: AlexMotel
  Усиление контроля на дорогах Sergeo 3 5 293 13-06-2019 19:18
Останнє: Pirim-Pirim
  Говнолюди на дорогах METROLOG 204 37 861 31-05-2016 11:53
Останнє: Aptem4ak
  Дорожники доповіли вже про 85% залатаних ям на дорогах vetalkiev 32 6 518 10-04-2013 20:49
Останнє: SergM
  зачем ямы на дорогах засыпать щебнем? Max_On_Skoda 60 17 207 21-02-2013 10:44
Останнє: dannetis
Rainbow Признания в исполнении на дорогах bUNK 78 19 149 22-10-2012 08:30
Останнє: Мастика Пещера
  Будьте бдительны, на дорогах - ЛЁД Axia 30 8 730 15-02-2012 16:48
Останнє: Alexus83
  ТО на дорогах: кого и что могут проверять гаишники Sergey_Ded. 16 8 249 04-08-2011 08:57
Останнє: Sergey_Ded.
  День Киева - адъ на дорогах Rider 46 14 032 01-06-2011 10:28
Останнє: Rider
  Подставы на дорогах SIavik 7 3 077 23-10-2009 15:08
Останнє: Еля

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 6