Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
короткоходная кулиса на TOUR 1.6i
Автор Повідомлення
dezinto Немає
Ученик
*

Приєднався: May 2014
Київ
Octavia Tour 1.6 BFQ
Повідомлення: #81
19-10-2015 22:33 RE: короткоходная кулиса на TOUR 1.6i

Недавно також заїжав до Володі робити кулісу. Мені потрібна була не стільки короткохідність скільки чіткість увімкнення передач. Знаю, що з тягами не буде так, як на нових машинах, але вирішив спробувати. І результатом більш ніж задоволений! Куліса так не працювала напевне з заводу. Передачі тепер вмикаються чітко, їх навіть приблизно не треба "шукати" як раніше. І короткий хід, на який мені було байдуже, також дуже корисна штука. Підлокотника в мене немає, але планується. З ним проблеми увімкнення 4-ї передачі точно не буде.
Словом, я задоволений на всі 100! Володя крутий, відкритий чувак. Розповів багато цікавого, при роботі все показував і розказував що і як робить. Час пролетів дуже швидко. Всім рекомендую. Для ТУРа така куліса - must have!
Телефони Володі, шукати в темі:
(Востаннє це повідомлення було змінене: 20-10-2015 08:47 Владислав.)
Шукати всі повідомлення учасника
migal Немає
Классик

Приєднався: Sep 2008
Lviv
Octavia Tour 1.6i
Повідомлення: #82
20-10-2015 10:32 RE: короткоходная кулиса на TOUR 1.6i

Шкода що у Львові таких майстрів не знайти Добыча мыслей А то останнім часом так нервує увімкнення 1-ї та 2-ї передач Повбывав бы.
А може хтось подібне робив у Львові та знає контакти майстрів що товаришують з головою?
Владимир_ Немає
Воффка

Приєднався: Jun 2013
АТ
Octavia А5 FL 2,0 TDI-CR DSG-6
Повідомлення: #83
20-10-2015 11:45 RE: короткоходная кулиса на TOUR 1.6i

Було б непогано назбирати толпу бажаючих, скинутись на аренду бокса (а може хтось із клубнів так домовиться) і запросити майстра наприклад до Львова , робота на виїзді Smile . І з сусідніх областей народ підтянеться, я точно. Все ж ближче ніж до Києва петляти.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 20-10-2015 11:47 Владимир_.)
SergM Немає
------------

Приєднався: Jan 2006

Повідомлення: #84
20-10-2015 14:37 RE: короткоходная кулиса на TOUR 1.6i

dezinto :Мені потрібна була не стільки короткохідність скільки чіткість увімкнення передач. Знаю, що з тягами не буде так, як на нових машинах, але вирішив спробувати. І результатом більш ніж задоволений! Куліса так не працювала напевне з заводу. Передачі тепер вмикаються чітко, їх навіть приблизно не треба "шукати" як раніше. І короткий хід, на який мені було байдуже, також дуже корисна штука.
– Може треба було б просто налаштувати перемикання передач та прибрати недоліки?

Чим довший хід куліси тим менша точність у вмиканні потрібна – вона допускає більший хід важеля відносно положення для перемикання (це власне і є властивість важеля).

Також зменшення ходу досягається зменшенням плеча важеля, що збільшує навантаження на ньому...
Vital7352 Немає
Ученик
*

Васильків
Skoda Octavia Tour 1,6
Повідомлення: #85
03-11-2015 13:16 RE: короткоходная кулиса на TOUR 1.6i

Вчора Володя зробив і мені кулісу. Результатом задоволений. Передачі вмикаються чітко. Особлива 1-ша. Після виконаних робіт при виїзді з боксу і вмиканні задньої передачі хотілося її довключити, по старій звичці. Декілька раз вимикав задню і пробував довключити. А непотрібно. Тепер вмикається дуже легко і чітко. Дякую Володі за виконанну роботу. В процесі роботи багато чого цікавого дізнався від Володі. Класний чувак. Доречі він не проти, якщо йому організують поїздку в інший регіон для переобладнання декількох машин. Телефонуйте Володі.
1.6 Немає
зажратый сеньор
FC Skoda Club

Приєднався: Jun 2007
Київ, Сирець
антрацитовий тур
Повідомлення: #86
03-11-2015 13:51 RE: короткоходная кулиса на TOUR 1.6i

(10-04-2015 22:47)student_mks :  
(10-04-2015 20:19)1.6 :  так для этого клуб и существует
для лишения кого-то заработка?
для изучения чего-то нового с помощью товарищей
и как следствие кто-то может недополучит заработок но кто-то сэкономит
но тут всё честно - не работал не получил

(03-11-2015 13:16)Vital7352 :  Вчора Володя зробив і мені кулісу. .... Телефонуйте Володі.
і скіко воно зараз коштує ?

Магия MyCode
(Востаннє це повідомлення було змінене: 03-11-2015 13:52 1.6.)
Vital7352 Немає
Ученик
*

Васильків
Skoda Octavia Tour 1,6
Повідомлення: #87
03-11-2015 16:05 RE: короткоходная кулиса на TOUR 1.6i

(03-11-2015 13:51)1.6 :  
(10-04-2015 22:47)student_mks :  
(10-04-2015 20:19)1.6 :  так для этого клуб и существует
для лишения кого-то заработка?
для изучения чего-то нового с помощью товарищей
и как следствие кто-то может недополучит заработок но кто-то сэкономит
но тут всё честно - не работал не получил

(03-11-2015 13:16)Vital7352 :  Вчора Володя зробив і мені кулісу. .... Телефонуйте Володі.
і скіко воно зараз коштує ?

смотри личку
1.6 Немає
зажратый сеньор
FC Skoda Club

Приєднався: Jun 2007
Київ, Сирець
антрацитовий тур
Повідомлення: #88
03-11-2015 16:28 RE: короткоходная кулиса на TOUR 1.6i

дякую

Магия MyCode
parfumer67 Немає
bar boss

ХАРКІВ, ФАЙНАЮКРАЙНА
Oktavia IU 2000р.в. АЕЕ 1,6
Skype IDparfumer67
Повідомлення: #89
03-11-2015 19:05 RE: короткоходная кулиса на TOUR 1.6i

имхо: реально хорошая темка скатилась к банальной рекламе мастера в столице. интересно только тем, кто не может или не хочет САМ обслуживать или "доводить" свою шкоду. а жаль...
действительно, по моему мнению, форум априори призван нести читателям полезную, поучительную и познавательную информацию, призван дать ответ на поставленный ТС вопрос и т.д и т.п. (не буду лить воду). в конце концов, этот форум реально нам всем помогает экономить в обслуживании или в поиске запчастей или в их реализации. а эта темка нам в чем помогает???

по теме: имею в гараже полный "вертолет" на 1.6.
отдам безвозмездно МАСТЕРУ в Харькове для эксперимента по укорачиванию хода кулисы с обязательным условием: процесс заснять и выложить в эту ветку для всех форумчан-шкодников. естественно, переделанный вертолет заберу себе, а МАСТЕР в накладе не останется!
у кого есть другие предложения - плз, выкладывайте.

Все мине..... І це мине...
Знання робить нас скромніше.
SergM Немає
------------

Приєднався: Jan 2006

Повідомлення: #90
04-11-2015 10:08 RE: короткоходная кулиса на TOUR 1.6i

parfumer67 :по теме: имею в гараже полный "вертолет" на 1.6.
отдам безвозмездно МАСТЕРУ в Харькове для эксперимента по укорачиванию хода кулисы с обязательным условием: процесс заснять и выложить в эту ветку для всех форумчан-шкодников. естественно, переделанный вертолет заберу себе, а МАСТЕР в накладе не останется!
у кого есть другие предложения - плз, выкладывайте.
На теренах інтернету Вже є фотозвіт (і не один) як бюджетно самостійно вкоротити хід, але на мій погляд це з розряду радше понтів ніж необхідності та отримання якості.
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  короткоходная кулиса Пожарник 108 37 752 20-08-2015 08:43
Останнє: murdoc_htn

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 5