Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Твердопаливний котел
Автор Повідомлення
СЕАТовод Немає
ПРАКТИК

Приєднався: Oct 2010
У К Р А Ї Н А
SEAT ALTEA,Skoda Octavia Tour
Повідомлення: #131
24-09-2014 14:53 RE: Твердопаливний котел

(24-09-2014 13:19)Ramires :  у цих котлів ота штанга по якій повітря подається в зону горіння - розхідник. Другий момент - дуже незручно дозавантажувати паливо, треба піднімати штангу и зверху завантажувати, потім знову її опускати. Ще один момент - а куда падає зола від згоряння ? Правильно - на паливо, а не відводиться з зони горіння. Коротше, котел так собі.

Дякую за розясненняПиво до упаду
А що ж тоді буде краще,так би мовити найсприйнятніший варіант не за кінською ціною?

Многие люди не понимают, почему я перестал с ними разговаривать.
А для меня непонятно, нахрена я когда-то вообще с ними заговорил?
Шукати всі повідомлення учасника
Khomen Немає
Чайник, но учусь

Приєднався: Aug 2009
Киев-Глеваха
Octavia 1.8Т Elegance + ГБО, Белая
Повідомлення: #132
24-09-2014 15:24 RE: Твердопаливний котел

(24-09-2014 14:53)СЕАТовод :  А що ж тоді буде краще,так би мовити найсприйнятніший варіант не за кінською ціною?

а какой вид топлива Вы собираетесь использовать и какая площадь для отопления?

[Зображення: nomua_XX_0329_XX.png]
Вы можете считать, что способны сделать это, и можете считать, что не способны сделать это – в любом случае вы правы (Генри Форд)
0985787513 Сергей
СЕАТовод Немає
ПРАКТИК

Приєднався: Oct 2010
У К Р А Ї Н А
SEAT ALTEA,Skoda Octavia Tour
Повідомлення: #133
24-09-2014 15:30 RE: Твердопаливний котел

(24-09-2014 15:24)Khomen :  а какой вид топлива Вы собираетесь использовать и какая площадь для отопления?
90 м2.
Дрова.Хотя не исключен и уголь.Но скорее всего-дрова.

Многие люди не понимают, почему я перестал с ними разговаривать.
А для меня непонятно, нахрена я когда-то вообще с ними заговорил?
Прохожий Немає
Писатель

Приєднався: Mar 2011
Киев-Харьков
Octavia A5 1.8 TSI
Повідомлення: #134
24-09-2014 16:08 RE: Твердопаливний котел

(24-09-2014 13:19)Ramires :  Це котли тіпу прибалтійської "Стропуви". Але мушу Вас розчарувати, чудес не буває. Шість діб він працювати не буде. А їх реклама щодо горіння сірника.....Вам від котла потрібна теплова енергія. А сірник ти його хоч раком постав - він тепла дасть однаково при згорянні, маса деревини не змінюється.
Причому у цих котлів ота штанга по якій повітря подається в зону горіння - розхідник. Другий момент - дуже незручно дозавантажувати паливо, треба піднімати штангу и зверху завантажувати, потім знову її опускати. Ще один момент - а куда падає зола від згоряння ? Правильно - на паливо, а не відводиться з зони горіння. Коротше, котел так собі.
В мене стоїть прибалтійська Стропува на 40 кВт. Мушу Вас запевнити - чудеса бувають - 5-6 діб на одній загрузці вугілля! На дровах - близько доби. Труба по якій подається повітря дійсно розхідник, але гарантійний. 5 років нам привозять безкоштовно. 1-єї труби з головою вистачає на сезон. Стосовно завантаження - по перше, завантажувати бажанно після повного згоряння палива; якщо завантажувати раніше, то вогонь тухне, і розпалювати треба згори ще один раз; може ми вугілля гарне купуємо, може від доготривалої температурної діі, але золи залишається близько 9 лопат, і вона випадає вниз камери згоряння. На мою думку котел чудовий!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 24-09-2014 16:11 Прохожий.)
Khomen Немає
Чайник, но учусь

Приєднався: Aug 2009
Киев-Глеваха
Octavia 1.8Т Elegance + ГБО, Белая
Повідомлення: #135
24-09-2014 16:10 RE: Твердопаливний котел

т.е. Вам нужен универсальный ТТ котел. Котлы делают из стали и чугуна, у них разный тип загрузки и горения. Если котел будет использоваться как резервный, с возможностью запихнуть в него (спалить в нем) практически все что угодно, то я бы выбрал классический чугунный котел с увеличенной камерой сгорания (например Виадрус у22 "Д", ОПОП Уни и т.д.) Мощность ТТ котла необходимо выбирать БЕЗ запаса мощности, иначе он у Вас будет либо закипать, либо работать в задушенном состоянии. Так же обращаю Ваше внимание, что обратка на ТТ котле должна быть не менее 60 гр, иначе возможен конденсат на стенках что приводит к корозии или к налипанию "дегтя". Добиться этого возможно используя разнообразные "пасочки" для обвязки котла (от обыкновенных трехходовых клапанов, до, например, Ладдомат 21) Конечно же ТА очень даже приветствуется. Так же желательно наличе ИБП + аккум (для насосов). Первые пару метров обвязки котла - сталь или медь (ППР и МП может просто расплавиться)
по бюджету, учетом того что я практически все делал сам, в прошлом году мне обошлось приблизительно в 25000 грн (8000-котел+2500 ладдомат + 2000 ТА + 1000 насос + Расширительный бак (1 литр на 10 литров СО)+система безопасности+фитинги, трубы и т.д.)

[Зображення: nomua_XX_0329_XX.png]
Вы можете считать, что способны сделать это, и можете считать, что не способны сделать это – в любом случае вы правы (Генри Форд)
0985787513 Сергей
Ramires Немає
порохобот

Приєднався: Oct 2009
Івано-Франківськ
Octavia Tour combi 1.8Т
Повідомлення: #136
24-09-2014 16:35 RE: Твердопаливний котел

(24-09-2014 14:53)СЕАТовод :  
(24-09-2014 13:19)Ramires :  у цих котлів ота штанга по якій повітря подається в зону горіння - розхідник. Другий момент - дуже незручно дозавантажувати паливо, треба піднімати штангу и зверху завантажувати, потім знову її опускати. Ще один момент - а куда падає зола від згоряння ? Правильно - на паливо, а не відводиться з зони горіння. Коротше, котел так собі.

А що ж тоді буде краще,так би мовити найсприйнятніший варіант не за кінською ціною?

Я про свій вибір вже тут писав. Найкраще, що є в Україні http://www.ctc-ukraine.com.ua/index.html
Власник фірми, він же і головний майстер завжди на тел.зв"язку, любі консультації.
Тут на форумі він пояснює про свої котли і відповідає на питання.

А тут розвінчують міфи "Стропуви".

"Детей надо лучше воспитывать, а не оружие запрещать" (с) Самюэль Л. Джексон

Люди всегда ненавидели тех, кто говорит правду, а зря… такие никогда не бьют в спину.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 24-09-2014 16:50 Ramires.)
Прохожий Немає
Писатель

Киев-Харьков
Octavia A5 1.8 TSI
Повідомлення: #137
24-09-2014 18:18 RE: Твердопаливний котел

(24-09-2014 16:35)Ramires :  А тут розвінчують міфи "Стропуви".
Прыгаю от радости Вибачте, на всі 25 сторінок не вистачило сили. Там дискусія така - всі хто володіє жигулями вибачте "обсірають" шкоду- "а от мені насипом півтони картоплі влізе, а скільки ти запхнеш в свій салон". То просто брєд! Може на форумі ї є, але я не дочитав до реальних користувачив. Так ось що я вам скажу - якщо ви бажаєте вживу побачити як працює котел, то я Вас запрошую до Харкова, продемонструю усі сильні та слабкі сторони того устаткування. Зі свого боку, коли бачу "не читал, но осуждаю" не можу втриматися. Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 24-09-2014 18:22 Прохожий.)
Alexa Немає
Мегаписака

Приєднався: May 2008

Seat Altea 1.6 TDI. Skoda Octavia A5 2.0 TDI була.
Повідомлення: #138
25-09-2014 08:47 RE: Твердопаливний котел

(24-09-2014 16:35)Ramires :  
(24-09-2014 14:53)СЕАТовод :  

Я про свій вибір вже тут писав. Найкраще, що є в Україні http://www.ctc-ukraine.com.ua/index.html
Власник фірми, він же і головний майстер завжди на тел.зв"язку, любі консультації.
Тут на форумі він пояснює про свої котли і відповідає на питання.

А тут розвінчують міфи "Стропуви".
рекламируемые котлы как понял не длительного горения, там нужно постоянно подкладывать дровишки?
Ramires Немає
порохобот

Приєднався: Oct 2009
Івано-Франківськ
Octavia Tour combi 1.8Т
Повідомлення: #139
25-09-2014 12:22 RE: Твердопаливний котел

(24-09-2014 18:18)Прохожий :  
(24-09-2014 16:35)Ramires :  А тут розвінчують міфи "Стропуви".
Прыгаю от радости Вибачте, на всі 25 сторінок не вистачило сили. Там дискусія така - всі хто володіє жигулями вибачте "обсірають" шкоду- "а от мені насипом півтони картоплі влізе, а скільки ти запхнеш в свій салон". То просто брєд! Може на форумі ї є, але я не дочитав до реальних користувачив. Так ось що я вам скажу - якщо ви бажаєте вживу побачити як працює котел, то я Вас запрошую до Харкова, продемонструю усі сильні та слабкі сторони того устаткування. Зі свого боку, коли бачу "не читал, но осуждаю" не можу втриматися. Hello!

Дякую за запрошення, але коли вибирав свій котел, то надивився багато інших і наслухався реальних відгуків. Як розумієте, в нашому лісистому краї ТТ котли дуже популярні.
Я вже пояснив міф про сірник, далі не бачу смислу дискутувати, якщо представник фірми зразу починає з брехні.

Alexa котли СТС є піролізними твердопаливними котлами. Не розумію, що Ви вкладаєте в смисл слова "длительного горения".
На одній загрузці мій котел 40 кВт реально працює 12-14 годин при -15 на вулиці. Це у мене в офісі, але стіни неутеплені і дуже висока стеля + підвісна стеля.
Котли меньшої потужності, які йдуть на приватні будинки мають більшу камеру загрузки і при нормальному утепленні будину дають 2 дні роботи на одній загрузці.

"Детей надо лучше воспитывать, а не оружие запрещать" (с) Самюэль Л. Джексон

Люди всегда ненавидели тех, кто говорит правду, а зря… такие никогда не бьют в спину.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 25-09-2014 12:27 Ramires.)
Прохожий Немає
Писатель

Киев-Харьков
Octavia A5 1.8 TSI
Повідомлення: #140
25-09-2014 13:22 RE: Твердопаливний котел

(25-09-2014 12:22)Ramires :  Дякую за запрошення, але коли вибирав свій котел, то надивився багато інших і наслухався реальних відгуків. Як розумієте, в нашому лісистому краї ТТ котли дуже популярні.
Я вже пояснив міф про сірник, далі не бачу смислу дискутувати, якщо представник фірми зразу починає з брехні.
Ви мабуть трошки не дочитали. Я Вам кажу, що котел працює дуже добре. Готовий продемонструвати всі заявлені властивості. А ви знову за своє - брехня та брехня, "розвінчання міфів" і т.д! Мені просто здається, що Ви не хочете сприймати той факт, що щось може конкурувати з Вашим вибором (це я про придбання піролізного котла). Не сприймайте рекламний буклетик зі сірником близько до серця, бо мені здається, що в основу роботи котла покладен не сірник а сигарета - в циліндр забивають паливо, підпалюють з одного боку, та завдяки регулюванню подачі повітря саме до місця горіння (тою трубою, яку ми тут називали "розхідником") регулюють інтенсивність горіння палива. Під час горіння відбувається нагрівання водяної рубашки котла... Ну а далі все по класиці. Hello!
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Твердотопливный котёл большой мощности vetalkiev 7 2 617 31-05-2017 08:13
Останнє: Andrii_MKh
  Газовый котел Рекрут 153 24 962 26-02-2016 16:20
Останнє: smile
  Газовый котёл vetalkiev 87 30 976 22-02-2016 14:18
Останнє: Босяк
  Пеллетный котёл YRN 52 15 750 28-04-2015 19:16
Останнє: Fastel