Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Сетевой маркетинг это:
Развод для наивных
Специфический, но реальный зароботок
Я там работаю - это круто
При слове сетевой маркетинг брасаю трубку, посылая всех в попу.
[Показати результати]

Сетевой маркетинг,-кто работает?
Автор Повідомлення
erwachsener Немає
a state of trance

Приєднався: Mar 2011
Глухов-Stadt
Schwarz Flugzeug 1.8t AGU ГБО
Повідомлення: #21
15-06-2014 01:20 RE: Сетевой маркетинг,-кто работает?

(14-06-2014 23:44)nika :  
(14-06-2014 16:43)st_lotsman :  Знакомая занимается страхованием жизни, уровень директора, то есть лет шесть-семь, в докризисное время было, судя по всему, очень не плохо по сравнению с работой главбухом (ответственность и невысокая зарплата). Тоже съездила за счет фирмы раза два-три в Европу, в Египет, несколько раз в Карпаты. Была довольна работой и зарплатой. Сейчас расширение сети конечно нехило замедлилось, но зарплата остается выше средней. Что сказать? Надо иметь к этому, как и к любому делу, час та натхнення, ничего даром не дается.
( Я так и не застрахерился, хоть предложения , конечно, были. Поскольку, есть несколько моментов, которые таки смущают недоверчивую душу))

а до чого тут мережевий маркетинг? Курить у мене є такий поліс і що...

народ нужно тоже подтягивать, не за просто так естественно. самого когда-то агитировали на эту аферу)

"Автомобиль может быть любого цвета, если этот цвет черный."
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
nika Далеко
Обучаю плохому :)

Приєднався: Mar 2009
за проспектом Перемоги
червона легкова фура))
Skype IDnika
Повідомлення: #22
15-06-2014 08:58 RE: Сетевой маркетинг,-кто работает?

(15-06-2014 01:20)erwachsener :  
(14-06-2014 16:43)st_lotsman :  Знакомая занимается страхованием жизни, уровень директора, то есть лет шесть-семь, в докризисное время было, судя по всему, очень не плохо по сравнению с работой главбухом (ответственность и невысокая зарплата). Тоже съездила за счет фирмы раза два-три в Европу, в Египет, несколько раз в Карпаты. Была довольна работой и зарплатой. Сейчас расширение сети конечно нехило замедлилось, но зарплата остается выше средней. Что сказать? Надо иметь к этому, как и к любому делу, час та натхнення, ничего даром не дается.
( Я так и не застрахерился, хоть предложения , конечно, были. Поскольку, есть несколько моментов, которые таки смущают недоверчивую душу))

народ нужно тоже подтягивать, не за просто так естественно. самого когда-то агитировали на эту аферу)

яка афера? ви шо здуріли? якщо так ставити питання, то і банки, і автомобільні ск, і фондові ринки - усі аферисти...
і кого підтягувати? сходіть для початку на співбесіду по мережевому маркетингу (так аби на все життя запам'яталось) або поспілкуйтесь з мережевцем тоді відчуєте різницю

Правильний штурман & Шумахер у спідниці Поехали © Vantala
Невгамовна © F1a$#
Малявка © Vlad1358
"РятувАльниЦя МаЛібУ" © Mirack
Лікар Варя[Зображення: 8c5e69ca0918892d0be5c34b628737c1.gif]© білийUNDпухнастий
Богиня Перемоги © Maybe
(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-06-2014 09:04 nika.)
Шукати всі повідомлення учасника
Tomor Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2008
Хмельницкий
Фабия Нью 1.2 классик
Повідомлення: #23
15-06-2014 09:18 RE: Сетевой маркетинг,-кто работает?

(14-06-2014 23:44)nika :  а до чого тут мережевий маркетинг? Курить у мене є такий поліс і що...
Страхование тоже разное бывает, есть обычные страховые. Есть с элементами сетевого маркетинга, сам работал водителем в конторе вы не поверите по впариванию водяных фильтровSmile Схема заработка сотрудников почти один в один как в амвеях орифлеймах и т.д чуть другой процес впаривния.
nika Далеко

за проспектом Перемоги
червона легкова фура))
Skype IDnika
Повідомлення: #24
15-06-2014 09:35 RE: Сетевой маркетинг,-кто работает?

(15-06-2014 09:18)Tomor :  
(14-06-2014 23:44)nika :  а до чого тут мережевий маркетинг? Курить у мене є такий поліс і що...
Страхование тоже разное бывает, есть обычные страховые. Есть с элементами сетевого маркетинга, сам работал водителем в конторе вы не поверите по впариванию водяных фильтровSmile Схема заработка сотрудников почти один в один как в амвеях орифлеймах и т.д чуть другой процес впаривния.

тут ви, мабуть, праві. я, звичайно, не знаю в якій компанії працює та знайома і як саме побудована у них робота, але свою страхову я знаю вздовж і впоперек. та й люди/продавці є різні: одні тупо парять (що є не дуже добре), інші подають інформацію (ти все зважуєш, проходиш ще якісь установи і вибираєш те що потрібно або взагалі не береш). але рівняти всих під одну лінійку неварто

доречі про амвей. вчора дізналась що мій колега займається амвеєм. так от розказував нам про чудо посуд) так, згодна що він дуже класний але навіщо у господарстві 27 кастрюль і сковорідок?! за які потрібно відвалити 13к грн... для порівняння одна сковорідка вог у них коштує 4-5к грн. ясно що комплект брати дешевше але куди цей балаган поставити якщо ви живете в 1 чи 2-кімнатній квартирі...
ось це мережевий маркетинг, а ск продають послуги, звілняючи від якихось фінансових ризиків у майбутньому

Невгамовна © F1a$#
Малявка © Vlad1358
Богиня Перемоги © Maybe
(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-06-2014 09:56 nika.)
erwachsener Немає
a state of trance

Приєднався: Mar 2011
Глухов-Stadt
Schwarz Flugzeug 1.8t AGU ГБО
Повідомлення: #25
15-06-2014 17:24 RE: Сетевой маркетинг,-кто работает?

(15-06-2014 08:58)nika :  

яка афера? ви шо здуріли? якщо так ставити питання, то і банки, і автомобільні ск, і фондові ринки - усі аферисти...
і кого підтягувати? сходіть для початку на співбесіду по мережевому маркетингу (так аби на все життя запам'яталось) або поспілкуйтесь з мережевцем тоді відчуєте різницю

сходите на такое мероприятие и сами поймете что за афера)

"Автомобиль может быть любого цвета, если этот цвет черный."
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
nika Далеко

за проспектом Перемоги
червона легкова фура))
Skype IDnika
Повідомлення: #26
15-06-2014 18:35 RE: Сетевой маркетинг,-кто работает?

(15-06-2014 17:24)erwachsener :  
(15-06-2014 08:58)nika :  

сходите на такое мероприятие и сами поймете что за афера)

(15-06-2014 08:58)nika :  у мене є такий поліс і що...

мене моя компанія влаштовує як з економічної так і з юридичної сторони. і була я в них на тренінгу - звичайний тренінг як і у всих продажників. ви чітко напишіть в чому саме афера і в чому проявляється мережевий маркетинг?! мені для себе цікаво Курить

Невгамовна © F1a$#
Малявка © Vlad1358
Богиня Перемоги © Maybe
st_lotsman Немає
Ученик
*

Приєднався: Dec 2012

Повідомлення: #27
16-06-2014 12:50 RE: Сетевой маркетинг,-кто работает?

nika :
у мене є такий поліс і що...

мене моя компанія влаштовує як з економічної так і з юридичної сторони. і була я в них на тренінгу - звичайний тренінг як і у всих продажників. ви чітко напишіть в чому саме афера і в чому проявляється мережевий маркетинг?! мені для себе цікаво

Надо понимать, что полис у Вас есть, потому что иначе работать брокером по продажам Программ страхования не возьмут ? Но надо было еще выкупить портфель с набором определенной литературы ?
И, конечно, это очень справедливо и Вас устраивает... я не прав?

Человек, который заключает на себя программу страхования имеет дело непосредственно с СК или таки с посредником ?

В случае нарушения договорных обязательств СК перед гражданином (что, конечно, неимоверно :eyeshokSmile)) - какая ответственность предусмотрена для лица, непосредственно впихнувшего клиенту страховку?
(Востаннє це повідомлення було змінене: 16-06-2014 12:57 st_lotsman.)
nika Далеко

за проспектом Перемоги
червона легкова фура))
Skype IDnika
Повідомлення: #28
16-06-2014 15:03 RE: Сетевой маркетинг,-кто работает?

(16-06-2014 12:50)st_lotsman :  Надо понимать, что полис у Вас есть, потому что иначе работать брокером по продажам Программ страхования не возьмут ? Но надо было еще выкупить портфель с набором определенной литературы ?
И, конечно, это очень справедливо и Вас устраивает... я не прав?

Человек, который заключает на себя программу страхования имеет дело непосредственно с СК или таки с посредником ?

В случае нарушения договорных обязательств СК перед гражданином (что, конечно, неимоверно :eyeshokSmile)) - какая ответственность предусмотрена для лица, непосредственно впихнувшего клиенту страховку?

мені дуже жаль вашу знайому і особливо вас! я НЕ брокер і абсолютно не в курсі про який портфель з літературою ви говорите, чесно... так, мій поліс оформлений з СК і чому повинні бути порушення договірних зобов'язань? вас абсолютно невірно проконсультували щодо лайфового страхування і це дуже погано. я для себе все зрозуміла. знайомій великий привіт!

з.і. а яку відповідальність несе менеджер що видав кредит або оформив го/каско?!

Невгамовна © F1a$#
Малявка © Vlad1358
Богиня Перемоги © Maybe
st_lotsman Немає
Ученик
*

Приєднався: Dec 2012

Повідомлення: #29
16-06-2014 20:51 RE: Сетевой маркетинг,-кто работает?

(16-06-2014 15:03)nika :  мені дуже жаль вашу знайому і особливо вас!
Эк Вас задело... не стоит так нервничать. Ну, застрахерились и живите спокойно, платите СК зарплату + творческие командировки, проверить их честность все равно сможете не скоро. Если доживете [Зображення: 52ef7aa0762a2aed29eba09207f1909c.gif] И, конечно, живите в гармонии с собой и всем вокруг.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 16-06-2014 21:16 st_lotsman.)
nika Далеко

за проспектом Перемоги
червона легкова фура))
Skype IDnika
Повідомлення: #30
16-06-2014 21:30 RE: Сетевой маркетинг,-кто работает?

(16-06-2014 20:51)st_lotsman :  
(16-06-2014 15:03)nika :  мені дуже жаль вашу знайому і особливо вас!
Эк Вас задело... не стоит так нервничать. Ну, застрахерились и живите спокойно, платите СК зарплату + творческие командировки, проверить их честность все равно сможете не скоро. Если доживете [Зображення: 52ef7aa0762a2aed29eba09207f1909c.gif] И, конечно, живите в гармонии с собой и всем вокруг.

де ви побачили мої нерви? просто жаль що саме через таких от працівників люди отримують неправдиву інформацію. і не потрібно так переживати за моє здоров'я.... якщо ви у чомусь не розумієтесь, то не потрібно робити собі погану рекламу. я взагалі не розумію чому люди з легкістю страхують машини, але до страхування свого життя відносяться зважливо... але кожному своє. для себе важаю тему закритою. можете не відповідати, все рівно нічого розумного не скажетеHello!

Невгамовна © F1a$#
Малявка © Vlad1358
Богиня Перемоги © Maybe

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Маркетинг или щедрость? Шкодчук 22 3 838 26-12-2013 22:45
Останнє: Gerzik

Швидкий перехід: