Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
ПОМОГИТЕ пожалуйста ДТП и Суддд!!!
Автор Повідомлення
maksimish Немає
Ученик
*

Приєднався: Mar 2010

Повідомлення: #11
10-12-2012 21:21 RE: ПОМОГИТЕ пожалуйста ДТП и Суддд!!!

(10-12-2012 21:10)bogdan_glyadyk :  
(10-12-2012 20:38)maksimish :  
(10-12-2012 10:36)bogdan_glyadyk :  Якщо Ви розраховуєте на страхове відшкодування, то, по-перше, потрібно щоб водія вантажівки визнали винним у вчиненні ДТП, по-друге, бажано щоб Вас визнали не винним у вчиненні ДТП. Якщо Ви платитимете штраф це означатиме, що Ви винні у ДТП.

Вам потрібно встановити для себе пріоритети: Вам потрібне страхове відшкодування чи Ви хочете зберегти права? Одне одному не суперечить, але...

Крім того є ще нюанси... Якщо сума завданої шкоди невелика, варто було "домовлятися". Не думаю (хоч і не виключаю), що страхова виплатить Вам суму, в яку Ви оцінюєте шкоду. Врахуйте вік авто, Вам вирахують знос, а ще франшиза.

Не понимаю, то есть если я хочу забрать права, то обязательно должен буду оплатить штраф?

Не обов'язково. Якщо Вас визнають не винним у вчиненні ДТП, то водійські документи зможете забрати "безкоштовно". Крім того є ще варіант, що розгляд справи затягнеться більш як на 3 міс.
И что будет тогда? (если затянется на 3 месяца)
Шукати всі повідомлення учасника
Хайлак Денис Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Aug 2012

Повідомлення: #12
10-12-2012 21:24 RE: ПОМОГИТЕ пожалуйста ДТП и Суддд!!!

(10-12-2012 21:21)maksimish :  
(10-12-2012 10:36)bogdan_glyadyk :  Якщо Ви розраховуєте на страхове відшкодування, то, по-перше, потрібно щоб водія вантажівки визнали винним у вчиненні ДТП, по-друге, бажано щоб Вас визнали не винним у вчиненні ДТП. Якщо Ви платитимете штраф це означатиме, що Ви винні у ДТП.

Вам потрібно встановити для себе пріоритети: Вам потрібне страхове відшкодування чи Ви хочете зберегти права? Одне одному не суперечить, але...

Крім того є ще нюанси... Якщо сума завданої шкоди невелика, варто було "домовлятися". Не думаю (хоч і не виключаю), що страхова виплатить Вам суму, в яку Ви оцінюєте шкоду. Врахуйте вік авто, Вам вирахують знос, а ще франшиза.

Не понимаю, то есть если я хочу забрать права, то обязательно должен буду оплатить штраф?

Не обов'язково. Якщо Вас визнають не винним у вчиненні ДТП, то водійські документи зможете забрати "безкоштовно". Крім того є ще варіант, що розгляд справи затягнеться більш як на 3 міс.

Обращайтесь в мрэо с просьбой выдать повторно тимчасовий дозвіл
Гайдук Владимир Немає
строитель

Приєднався: Mar 2012
Краматорск
Октавия Тур 1.6BFQ
Повідомлення: #13
10-12-2012 22:00 RE: ПОМОГИТЕ пожалуйста ДТП и Суддд!!!

Во обще было тот кто с заду тот и виноват! Такое правило!

bogdan_glyadyk Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Aug 2012
Киев
Skype IDautoyrist.kiev
Повідомлення: #14
11-12-2012 09:20 RE: ПОМОГИТЕ пожалуйста ДТП и Суддд!!!

Якщо суд своїм рішенням визнає винним у вчиненні ДТП, то крім штрафу, санкція ст. 124 КУпАП передбачає також і позбавлення права керувати ТЗ (або штраф, або позбавлення прав - одне з двох). Хоч, виходячи з попередньої оцінки (з описаного Вами) завданої шкоди, то найреальніше отримати штраф.

(10-12-2012 21:24)Хайлак Денис :  
(10-12-2012 21:21)maksimish :  

Обращайтесь в мрэо с просьбой выдать повторно тимчасовий дозвіл

Ні. ПІсля спливу 3 місяців на Вас уже не зможуть накласти будь яке стягнення, чи то штраф. чи то позбавлення прав. Вас можуть визнати винним, але ні штраф не потрібно буде платити, ні прав не позбавлять. Просто визнають винним і все.

По спливу 3 місяців можете їхати в ДАІ і забирати свої водійські документи.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 11-12-2012 09:23 bogdan_glyadyk.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Растаможка машины . Подскажите , помогите , расскажите пожалуйста !! Vitalik_M 7 9 137 21-06-2012 08:59
Останнє: Andrey_K
  Помогите советом по ДТП, пожалуйста!!! Танюшка 15 5 093 26-03-2008 15:27
Останнє: Shondor1
  ДПТ!Помогите советом пожалуйста! SalekS 13 4 610 26-03-2008 15:22
Останнє: Shondor1

Швидкий перехід:

Переглядають: