Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Харків'яни отримали нові правила паркування
Автор Повідомлення
Vitaly_N Немає
татаро-монголофоб

Приєднався: Oct 2008
Харьков, Павлово поле
А5 1,6 MPI+ESP
Повідомлення: #1
24-12-2011 22:12 Харків'яни отримали нові правила паркування

Плату стягуватимуть як за машиномісце, так і в погодинній тарифікації. В управлінні тарифної політики тепер розробляють розміри тарифів.

Депутати Харківської міської ради, 23 грудня, на сесії ухвалили Правила паркування транспортних засобів.

Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі Харківської міськради.

Цей документ розробили тому, що набула чинності нова редакція Податкового кодексу та постанова Кабінету Міністрів України про правила паркування транспортних засобів на території України. Правила, що їх затвердив уряд, значно підвищують вимоги до організації та експлуатації місць платного паркування транспорту і є базовими для всіх міст України.

Правила паркування передбачають кілька нововведень. Усі стоянки і паркування можна тепер організувати, тільки якщо оформлено землевідведення. Відповідно, з них стягуватимуть фіксований земельний податок залежно від зональності, тобто розташування в місті. Паркування поділятимуться на два види: суміщені з проїжджою частиною та відокремлені. Для відокремлених передбачається наявність огорожі та шлагбаума, для суміщених - паркоматів.

Планується, що плату стягуватимуть як за машиномісце, так і в погодинній тарифікації. В управлінні тарифної політики тепер розробляють розміри тарифів.

Як повідомили в Департаменті транспорту і зв'язку Харківської міської ради, нові правила паркування поліпшать умови для дорожнього руху, підвищать пропускну спроможність доріг і культуру паркування, забезпечать надходження в бюджет Харкова.ОцтойОцтойПовбывав быУпал и качаюсь
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Drakon Немає
огнедышащий

Приєднався: Dec 2006
Харьков
Pajero Sport 2.5 TD AT (раньше была - Octavia 1.8Т WTS)
Повідомлення: #2
24-12-2011 22:24 RE: Харків'яни отримали нові правила паркування

(24-12-2011 22:12)Vitaly_N :  Усі стоянки і паркування можна тепер організувати, тільки якщо оформлено землевідведення.
За это я уже не раз говорил! Интересно, сколько же земель под парковками вдоль улиц в Харькове отведено?
Не думаю, что такие отводы в настоящее время существуют...
Это все дороги общественного пользования - проезжие части, при парковке на обочинах которых платить мы не должны!
Шукати всі повідомлення учасника
Олеся Немає
птичка - мозгоклюйка

Приєднався: Jul 2008
Харьков, Салтовка
Skoda Fabia 1,4 Elegance больше нет :(((, красная Красотка
Skype IDolesya_ua
Повідомлення: #3
24-12-2011 23:16 RE: Харків'яни отримали нові правила паркування

Эвакуаторов и блокираторов пока нет - до свидос Hello!

В паркомат я точно свои разноцветные кровно заработанные пхать не буду

П.С.: вот интересно, сколько по времени продержатся паркоматы по ул. Петровского, возле Оперного, на пл. Свободы и в других хлебных для парковщиков местах??? 2 бутылки хорошего пива "пионэрам" - и нет шелезяки Laughing

[Зображення: eabe5947be61375028bee064665e65c5.gif]
Я девочка. Я не хочу ничего решать. Я хочу платье
Мое варенье:хочу-ем,хочу-на рожу тебе мажу!
xxxvecik Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2009
Харьков
Fiesta ST-нна=) - была(
Повідомлення: #4
26-12-2011 11:28 RE: Харків'яни отримали нові правила паркування

(24-12-2011 23:16)Олеся :  2 бутылки хорошего пива "пионэрам" - и нет шелезяки Laughing

ага...! так вот кто "директор гопников",Повбывав бы спасиласьBig Grin

Темп Немає
Писатель

Приєднався: Mar 2009
Харьков
Fabia Combi New 1,2
Повідомлення: #5
26-12-2011 22:17 RE: Харків'яни отримали нові правила паркування

(24-12-2011 23:16)Олеся :  Эвакуаторов и блокираторов пока нет - до свидос Hello!

В паркомат я точно свои разноцветные кровно заработанные пхать не буду

П.С.: вот интересно, сколько по времени продержатся паркоматы по ул. Петровского, возле Оперного, на пл. Свободы и в других хлебных для парковщиков местах??? 2 бутылки хорошего пива "пионэрам" - и нет шелезяки Laughing

Платить или не платить - дело каждого.
Только такая фигня: как в Украине - так можно и покачаться: ты кто такой с парковщиком
Как только за бугром - платим без разговора и еще сами ищем паркомат.
Эуропа начинается в голове.

з.Ы. Олеся, ничего личного, сам такой(((((((((((((((
Олеся Немає
птичка - мозгоклюйка

Приєднався: Jul 2008
Харьков, Салтовка
Skoda Fabia 1,4 Elegance больше нет :(((, красная Красотка
Skype IDolesya_ua
Повідомлення: #6
26-12-2011 22:36 RE: Харків'яни отримали нові правила паркування

(26-12-2011 22:17)Темп :  Эуропа начинается в голове.

Юра, я согласна платить, если это будет нормальная парковка с нормальной охраной... А то как за деньгами бежать, когда ты уезжаешь, везде по периметру рынка у Героев Труда - так они впереди планеты всей, а как посмотреть, чтоб бампером о высокий бордюр не коцнуться при заезде - так их не дождешься....Оцтой

Или ул. Петровского... Ты хочешь сказать, что припарковаться вдоль по улице - это теперь есть организованная парковка???? И еще, как по мне, то должны быть варианты платные и бесплатные... А у нас город - это тотальная платная парковка....Недоумение

[Зображення: eabe5947be61375028bee064665e65c5.gif]
Я девочка. Я не хочу ничего решать. Я хочу платье
Мое варенье:хочу-ем,хочу-на рожу тебе мажу!
Темп Немає
Писатель

Приєднався: Mar 2009
Харьков
Fabia Combi New 1,2
Повідомлення: #7
27-12-2011 05:28 RE: Харків'яни отримали нові правила паркування

Цитата:А у нас город - это тотальная платная парковка....

Цитата:ничего личного, сам такой(((((((((((((((

моя жлобская натура заставляет меня искать места, где можно оставить машину без оплаты. Даже с нарушением ПДД.
Цитата:Эвакуаторов и блокираторов пока нет - до свидос
Добавил бы - и фотофиксации. Был прецедент с машиной коллег: стояла под знаком, возле нее были гАи. Спросили нас подошедших - ваша машина. Мы на морозе - нет.Съели по мороженому. гАи не вытерпели - уехали.

Цитата:согласна платить, если это будет нормальная парковка с нормальной охраной...
Процитирую лыжный форум: в Вене можно найти массу паркингов, самый простой просто у здания Парламента! 4 этажа в низ!
мы оставили авто на ночь на улице утром получили таке - и фото квитанции.типа яй яй яй, низя парковать там где нельзя))))

Цитата:И еще, как по мне, то должны быть варианты платные и бесплатные...
Не поверишь: прорабатываю маршрут - не могу найти бесплатных парковок. После 18.00 - пожалуйста, днем - только за деньги и оооочень большие.
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
Information Правила поведения в радио - эфире WereWolF 19 12 658 27-04-2011 18:55
Останнє: WereWolF

Швидкий перехід:

Переглядають: