А ось і я! Їздили в сторону Сваляви. Закарпаття. Їздило нас п"ятеро. Я, дружина, мій малий, сестра та її чоловік. Виїхали в суботу в 6 ранку, в Сваляві були в 11 з копійками. Почали шукати місцину. Доїхали до села Поляна. Там заглянул, тут подивились. Знайшли щось таке, недуже, шукаємо далі. З"їхали з траси, десь у поля. Там бачимо трошки далі ліс, от під нього поїхали. Натрапили на одного дідка, каже ген там є джерело в лісі, там можна і палатку поставити, і вогонь розвести. Каже я вам покажу, тільки ногами. Пішли, та зустріли ще якихось людей, ті кажуть нашо ногами, ми вам так розкажемо куди їхати. Дідок троха був
Тому і не зміг докладно розказати, а ці тверезі. Розказали. Треба розвертатися, а дорога в полі, місця мало, і почав я крутитися туди-сюди, поки крутився, чую днищем десь зашкріб, а потім вихлопна перемкнулася в режим "прямоток". Обірвав її зовсів, біля самого випускного колектора. Звук бомба
Тільки звісає вихлопна, і черкаю нею геть усе. Їду до того джерела, і кожен горбочок рахую. Сердце кров"ю обливається, але їду. Приїхали, джерело вообще ніяке. Тече собі чуть водичка і все. Набрати в пляшку і то тяжко. А ще місце під палатки он там, а машина он тут. Не переїдеш. І комарі. Мільйони комарів. І це вдень. А що б стало ввечері... Походили покривились, вирішили їхати назад. Поїхали назад до траси. Вирішили, поїхати іншою дорогою, мало б бути ближче, бо поряд вже будинки виднілися. Пасажирів я повисаджував, щоб трішки кліренс збільшити, їду, двигун бурмоче, турбінка свистить, клас. Так би і їздив далі, тільки черкаю тією висячою трубою всю дорогу. Зустрів людей, питаю як на трасу виїхати? Кажуть он там є місток невеличкий, якщо не закрита на ньому хвіртка, то проїдеш. Підїхав до містка, здається відчинено, але побоявся, чи не має там далі якихось воріт, а тут, поряд, прямо через річку Зіл їде, зупинив, питаю чи виїду через міст до траси, каже якщо сам міст відкритий, то проїдеш, бо хвіртка на самому мості. Іще запитав в нього де тут заварити глушника можна. Справа була вже в годині 15тій, в суботу перед Трійцею. Тобто, варимо глушника або зараз, або вже дома. Підказав мені водій де шукати. Поїхав я через міст. Ну міст ніби і серйозний, металевий, от тільки такої ширини, що ледь дзеркала не пошкрябав. А потім виїхавши на трасу, зі своїми домовився, що поїду заварю трубу, і їх заберу і повертаємося на оте місце, яке знайшли першим. Поїхав. Знайшов майстра, той подивився і видав улюблену майстрами фразу: ой, блін, да тут ж роботи до гибелі. Треба, каже, колектора знімати, а як знімем, то прокладку треба міняти. Кажу не треба до гибелі, треба щоб зараз і швидко, можна не дуже якісно. Коротше заварив він мені трубу, напівавтоматом, пройшовся 3/4 кола. Труба стала на місце, звук пропав, але трошки похлопує. Ну то вже було не так страшно. Але головне в тому всьому те, що поки я десь їздив, моя дружина з сестрою причепилися до якогось місцевого газди, і той ім розказав, де є гарні місця для стоянки палатками. Туди ми і поїхали. Кабак модний "Уклин", а за ним полянка. Да вся в залишках шашличних вогнищ. Приїхали подивилися, полянка знаходиться між дорогою, і дугою річки. Тобто напівкругла така. А за річкою, інша полянка, тільки вигин в іншу сторону. Річка в формі "S". У тієї, іншої полянки, річка огинає три сторони, а четверта підйом метра зо два. Машиною зі сторони підйома не заїдеш, а от через річку... Походив я, подивився, річка не дуже глубока. Під"їзд до неї гарний, та й виїзд гарний є, але там вода крутить, і вимила в дні яму, не проїду, потону. А поруч є дно гарне, тільки виїзд не дуже. Та і в річку трохи стрьомно лізти. Що буде, якщо повітрязабірник повністю під воду піде? Хоча, прикинув, не повинен він повністю піти. А ще розраховував на те, що в мене є +дві конячих сили. Ну не зовсім конячих, але якісь є, то мій малий, і сестри чоловік. А ще, якщо дуже вже зле буде, то дружину за руль, а я теж штовхати буду. І саме основне, те, що заїзд гарний, а значить якщо не зможу на той берег виїхати, то на цей вернусь сто пудово. Далі поїхав я. Як їхав, є на відео. Тому не пишу. Напишу тільки, що в відео вирізав як ми лопаткою підкопувались, як каміння підкладали, то не цікаво. І ще в відео одразу приліпив переїзд назад, коли вже додому їхали.
Зараз розберусь з відео, і напишу далі...