Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
GPS vs KASKO
Автор Повідомлення
godsdog Немає
Рассказчик
**

Приєднався: May 2008

Повідомлення: #21
14-09-2008 12:30  

Ну ок. щодо страхування, то я не наполягаю, бо не знаю. А от щодо всього іншого, - та ж не перший день на світ народився Smile

В чотирьох стінах сидіти не треба і сходити з глузду теж. Просто приймаєш правила гри, які нав*язує тобі держава і граєш! Коли ти її -коли вона тебе. По можливості намагаєшся постояти за себе і поборотися з тим, що вважаєш не законним/не справедливим.

то я так... пофілосовствував
Шукати всі повідомлення учасника
oleg_lviv Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jan 2008
Львів
Octavia 1.6
Повідомлення: #22
14-09-2008 17:04  

Ще один факт про GPS протиугонку- ця система залежить від покриття мобільного оператора, карточка якого буде стояти в пристрої (GPS приймач приймає координати, а передає їх по GSM каналу), тому якщо виїхати за межі покриття мобільного оператора, то відповідно машина зникне з моніторів.
godsdog Немає
Рассказчик
**

Приєднався: May 2008

Повідомлення: #23
14-09-2008 23:27  

oleg_lviv :Ще один факт про GPS протиугонку- ця система залежить від покриття мобільного оператора, карточка якого буде стояти в пристрої (GPS приймач приймає координати, а передає їх по GSM каналу), тому якщо виїхати за межі покриття мобільного оператора, то відповідно машина зникне з моніторів.

Покриття (МТС, київстар) зараз є практично всюди Cool
vitalius Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Sep 2008

Seat Toledo Superwagen
Повідомлення: #24
15-09-2008 10:02  

godsdog :
oleg_lviv :Ще один факт про GPS протиугонку- ця система залежить від покриття мобільного оператора, карточка якого буде стояти в пристрої (GPS приймач приймає координати, а передає їх по GSM каналу), тому якщо виїхати за межі покриття мобільного оператора, то відповідно машина зникне з моніторів.

Покриття (МТС, київстар) зараз є практично всюди Cool

Крім бетонних гаражів, підземних паркінгів, та інших екранованих об"єктів Повбывав бы Пишуть, що супутникову сигналку доволі просто обдурити - сам не пробував, не знаю. Хоча коли користуюсь навігатором, то на відкритій місцевості тяне 100%, а от у тунелях і т.д - сигнал інколи пропадає Курить

[Зображення: ab31474.gif]
DRB Немає
Banned

Приєднався: Mar 2007

Повідомлення: #25
15-09-2008 10:55  

вот почитайте
http://www.spyline.ru/items/catalog/27
vitalius Немає
Рассказчик