Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
GPS vs KASKO
Автор Повідомлення
godsdog Немає
Рассказчик
**

Приєднався: May 2008

Повідомлення: #1
11-09-2008 01:31 GPS vs KASKO

З'ясовуючи про проблеми страхування автомобіля вирішив з'ясувати, чи може бути встановлення GPS датчика альтернативою страхуванню. Натрапив на сайт компанії DIGSEE: http://gpsgrad.com/security/car (також http://www.degsee.com)

На жаль, на сайті немає тарифів. Проте я зв'язався із представником компанії, і мені вислали "комерційну пропозицію" (див. прикріплений файл)

Звісно, 2500грн. за пристрій + 180грн місячної абонплати = загалом великі гроші, проте якщо врахувати що повне КАСКО коштуватиме приблизно 2000уо на рік (як мені сказали друзі), то це не так вже й багато і є цілком прийнятною альтернативою страхуванню. Звісно, повністю відмовитися від страхування - досить ризикована авантюра, тому я з'ясував, чи існують які-небудь знижки у Страхових компаній для власників GPS. Представник компанії Дігсі повідомив мені, що у них існує угода із страхувальником БрокБізнес (на жаль, назва мені ні про що не говорить), який надає СУТТЄВІ знижки для власників системи GPS. Ця компанія має філії по всій Україні і у Львові теж. На самому сайті згадується програма "Элит-Спутник" від цієї компанії. (див. http://gpsgrad.com/insurance).

Один момент у них на сайті в наступному тлумаченні їхньої послуги:

"Базовый абонентский пакет GPSGrad – включает: круглосуточный доступ к системе и считывание информации о подвижном объекте; первичную техническую поддержку через Интернет (запросы по электронной почте или Web, обрабатываемые в течение двух бизнес-дней); канал сбора и передачи данных GPRS;..."

мене застеріг. А саме їхнє "в течение двух бизнес-дней"... Чи не означає це, часом, що інфу про свій автомобіль я отримаю лише через 2 дні після здійснення запиту??? Завтра буду це з'ясовувати.

Якщо маєте які-небудь міркування з цього приводу - пишіть тут. Якщо є якісь питання до представника компанії Дігсі - теж пишіть тут... щоб всі деталі і нюанси знаходилися в одній гілці. Я зі свого боку все нове, що буду дізнаватися теж буду писати тут.

PS
Зі Львовом вони "працюють"
Шукати всі повідомлення учасника
godsdog Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #2
11-09-2008 01:39  

мені не вдалося прикріпити файл із "комерційною пропозицією"... хто-небудь знає в чому справа?
DRB Немає
Banned

Приєднався: Mar 2007

Повідомлення: #3
11-09-2008 08:03  

ты когда сядешь в машинку - вставишь в прикуриватель определенный апаратец - не будет у тебя уже ни сигнала ЖПС ни ЖПРС...
DRB Немає
Banned

Повідомлення: #4
11-09-2008 08:04  

и еще - попробуй заехать машинкой в бетонный гараж - и посмотри - будет ли у тебя работать ЖПС .... делай выводы..
Roha Немає
Мегаписака

Львов
была:Skoda Fabia 1.2 HTP (270 000 km), щас:Honda Civic 4d
Повідомлення: #5
11-09-2008 08:23  

думаю каску надо полюбе покупать.
+100 - мосты бетонные,гаражы , глушилки жпс дают прекрасную возможность обойти защиту.

каска в любом случае нужна

[Зображення: roha999.gif][Зображення: 7281.png]
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Артём Далеко
Рисователь

Приєднався: Apr 2007

Трамвай на бляхах
Повідомлення: #6
11-09-2008 08:35  

это если у тебя в руках ноут например с картой, где точечкой показано положение твоей машинки, то может и есть смысл... хотя опять же... зачем нужна такая опция на каждый день? так, игрушка Very Happy

а страховая - договор дома положил, стикер наклеил и делов... если что, пусть голову страховая ломает, ты деньги заплатил...

Vorsprung durch Technik
Well1999 Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Apr 2008
Одеса
белый тойота RAV-4 & белий Фабия комби НьйЮ с ГБО
Повідомлення: #7
11-09-2008 09:45  

ЖПС не застрахует тебя от упавшего дерева, дедушки со стажем который провтыкает чего нить, ну и тебя самого незаметившего чего нить типа столбик..... и т.д. (недайбог канешна)
+ при исключении одного из пунктов полного каско.... - денег небольшой (в примере каско стоит 1000 баксов минус пункт угона дето 200 баксов) смысл Дятел

Самая надежна сигнализация ето полное КАСКО!

[Зображення: ab142683.gif]
хочу раздельный климат контроль как на аватар Shocked
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #8
11-09-2008 09:51  

Надумаєш страхувати - подзвони мені. Маю знайомих в декількох страхових ... зробим хороші умови і знижки.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
godsdog Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #9
11-09-2008 22:04  

Ок, ви спустили мене з неба на землю. Проте я ще з'ясую про знижки в БрокБізнесі власникам GPS.

Антон, дякую за пропозицію! Я ще не вирішив, що робити зі страхуванням. Вирішу - обов'язково зателефоную.

PS
Я ніяк не можу причепити комерційну пропозицію від ДІГСІ. Може хтось знає, в чому справа? Комусь колись вона може знадобитися. А може, комусь просто буде цікаво.
godsdog Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #10
11-09-2008 23:28  

страхувальник БрокБізнес відпадає... його розмазали по повній його ж клієнти у нього ж на сайті.
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 2