Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
допоможіть не встати на граблі!
Автор Повідомлення
godsdog Немає
Рассказчик
**

Приєднався: May 2008

Повідомлення: #11
14-09-2008 20:11  

StE@LtH :Це ж очевидно. Він жеж не називається дистанційний замок або ще якось. Всі шкоди мають центральний замок (ключом всі двері відкриваєш/закриваєш) але тільки деяви моделі мають ще брелок де центральний замок керується дистанційно хоча він немає ніякого відношення до сигналізації впринципі тому цим ніхто не користується бо всі мають сигналки з пультами які не тільки дверями керують але і сигналкою.

Не знав. Тепер знаю.

StE@LtH :Про такі речі не варто сперечатися з менеджерами

Так ніхто не сперечався, я лише з'ясовував: доцільно/недоцільно, що таке ЦЗ? чи це те саме, що й "відкривачка" з ключа? Я розумію, що для манагера це "дитячі" питання, але можна для клієнта спуститися до його рівня Дятел і все толком пояснити.

StE@LtH :а краще спитати людей які мають з цим справу.
Так менеджери автотрейдингу не пельменями ж торгують
Шукати всі повідомлення учасника
pikach00 Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Feb 2008

Повідомлення: #12
15-09-2008 16:11  

StE@LtH :впринципі тому цим ніхто не користується бо всі мають сигналки з пультами які не тільки дверями керують але і сигналкою.

І дарма не користуються! Почитай мануал від машини, там повинна бути функція щось типу Dead Lock Wink Мегакорисна фіча Wink
pikach00 Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #13
15-09-2008 16:13  

godsdog :
StE@LtH :а краще спитати людей які мають з цим справу.
Так менеджери автотрейдингу не пельменями ж торгують

Ти б ще питав пораду в менеджерів які пахнючки купувати в салон Упал и качаюсь
godsdog Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #14
15-09-2008 22:28  

pikach00 :Власне! Менеджер звісно мусить бути компетентним та уважним але він не може здогадуватись чи знаєш ти відповіді на загальновідомі питання чи ні.
згоден Smile

pikach00 :звісно в тому нічого поганого нема але ти сам маєш розуміти де питання складніше а де простіше і відчувати де варто самому перепитати або включити здоровий глузд і розібрати термін по словах і сприйняти ці слова буквально.
не згоден Smile

деталі при зустрічі за пивом Дружба
godsdog Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #15
15-09-2008 22:31  

а в салоні у мене буде сидіти моя дружина і жодних інших пахнючок мені не треба SmileP
pikach00 Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #16
16-09-2008 07:50  

pikach00 :Власне! Менеджер звісно мусить бути компетентним та уважним але він не може здогадуватись чи знаєш ти відповіді на загальновідомі питання чи ні. звісно в тому нічого поганого нема але ти сам маєш розуміти де питання складніше а де простіше і відчувати де варто самому перепитати або включити здоровий глузд і розібрати термін по словах і сприйняти ці слова буквально.

Я цього не писав Я удивлен
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #17
16-09-2008 11:52  

Цитата:Власне! Менеджер звісно мусить бути компетентним та уважним але він не може здогадуватись чи знаєш ти відповіді на загальновідомі питання чи ні. звісно в тому нічого поганого нема але ти сам маєш розуміти де питання складніше а де простіше і відчувати де варто самому перепитати або включити здоровий глузд і розібрати термін по словах і сприйняти ці слова буквально.

Бугага!!!
Заберіть вмене кнопку резагування!!! ГіГіГі!!! Я переплутав! Замість того щоб відповісти відредагував месагу пікачу.

Вибач мені друже. Мені дуже соромно і незручно.[/quote]

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
godsdog Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #18
16-09-2008 21:40  

граблі перші!

зранку зателефонував до Антона, з проханням допомогти із парктроніком. Антон люб'язно погодився допомогти, зателефонував у Мафон і попередив їх, що прийду такий я. У Мафоні про мій прихід вже знали і знали, що я хочу. Обслуговував мене продавець Андрій: уважний, ввічливий і, наскільки я можу судити, толковий хлопець. У результаті я придбав парктронік і щасливий побіг далі по справах.

Вдома переповнені радістю придбання нової $%*овини разом із племінником почали розбиратися, як оте чудо техніки встановлюється і працює. Такі красиві сіренькі датчики вкручуються в бампер... в жовтий бампер...

Неприємно від думки, що завтра доведеться парити мозги людям.
Iriwa Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2007
Wild Wild West
Skype IDiriwa-blazhko
Повідомлення: #19
17-09-2008 01:09  

А ты предупреждал что тебе датчики нужны именно ЖОЛТОГО цвета, а?
Дятел

Nissan micra
godsdog Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #20
17-09-2008 20:06  

ні звичайно... я взагалі не знав, що вони ззовні бампера чіпляються. Rolling Eyes
але ні в якому разі не звинувачую продавців Андрій і Марія (якщо не помиляюся)

PS
Дуже приємна дівчина. Повернути товар міг без жодних проблем.
Ще й кмітлива... Порадила по-фар-бу-ва-ти! їх в жовтий! Very Happy До того ж запевнила, що жовтих я ніде не знайду. (казала правду, бо їх просто не існує в природі... друзя сказали...) Зійшлися на тому, що я з'ясую, чи можна їх пофарбувати, чи не почнуть датчики при цьому брехати... Якщо брехатимуть, то парктронік матиме хтось інший Sad
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1