vitalius :в договорі написано, що автосалон несе відповідальність за авто до моменту підписання акту прийомо-передачі, значить нехай усувають недоліки по-гарантії. Не знаю, але думаю, що можна ще поторгуватись.
З ким торгуватись? З майстрами на СТО які робили перепродажну підготовку і здають машину в експлуатацію? Торгуватися треба раніше з менеджерами автосалону які мають відношення до купівлі-продажу
А ще краще не торгуватися а по картці знижку отримати і наскільки я знаю ви обоє так і робите

а більше наж 2% вам навряд дадуть хай би ви відмовлялись від машин взагалі бо після переходу на ціни відносно долара у листопаді 2007 року автосалон став заробляти менше і відповідно знижку не може дати космічну. Для прикладу в ті часи коли ціни біли зафіксовані у євро - знижки давали від 5 до 8 відсотків, а тепер 2% це максимум.
Якщо виявиш несправності то ні в якому разі не підписуй акт. Це фактично на даний момент єдиний інструмент який тобі надано в руки для того щоб забезпечити собі отмання якісного і справного авто.