(28-03-2018 14:33)Vitaly_N : (28-03-2018 09:25)Maibock : (28-03-2018 09:08)Vitaly_N : (28-03-2018 09:06)Maibock : Тобто, зі слів написаного, якщо маєш категорію В, то В1 ти можеш керувати також?
где вы такое прочитали?
"Разрешено то, что не запрещено".
В1 – квадро- і трициклами, мотоколясками та іншими триколісними (чотириколісними) транспортними засобами, дозволена максимальна маса яких не перевищує 400 кг;
В – будь-якими автомобілями, пасажирськими та легкими вантажними, дозволена максимальна маса яких не перевищує 3500 кг (7700 фунтів), а кількість сидячих місць, крім сидіння водія, - восьми;
АВТОМОБІ́ЛЬ, я, чол. Самохідна машина з двигуном внутрішнього згоряння для перевезення пасажирів і вантажів по безрейкових дорогах.
Маши́на (від лат. machina, від дав.-гр. Μηχανή — пристрій, засіб, знаряддя) — технічний об'єкт, який складається із взаємопов'язаних функціональних частин (деталей, вузлів, пристроїв, механізмів та ін.), що використовує енергію для виконання покладених на нього функцій. Традиційно, під машиною розуміють технічну систему, яка виконує або допомагає у виконанні якогось виду роботи.
Ваші пропозиції, чому автомобілем не може бути квадроцикл чи мотороллер з кабіною?
Звісно, якщо є додатки які тлумачать по іншому - без питань. А якщо ні, то...
а если у меня категория С, то я могу управлять любым транспортным средством ???
и почему автомобилем не может быть троллейбус)))
Если нет трактовок, то уверен, что в суде можно оспорить любую постанову по этому поводу.
Я не виноват, что законы пишут безграмотные идиоты, которые мотом применяют всячески его против нас. Мы, значит, как быдло, должны "по человечески" соглашаться, что автомобиль это автомобиль, а как только надо нас за яй..ца взять, так что угодно за уши притянут и ты попробуй докажи, что не верблюд. Не зря в США в некоторых штатах есть "странные" законы, типа: нельзя заниматься сексом в горящем автомобиле. А все из-за прецедентов. И если бы судебная система работала, с нашими "дырами" в законах, они бы заимелись правки вносить и впредь продумывали бы каждое слово.