1. Я власник Фабія Нью Комбі 1,4. Мені повністю вистачає. Розхід по місту від 7,2 до 8,6 (літо/зима) показники середнього трафіку зі світлофорами. Динаміки вистачає, звичайно, якщо ви не гонщик. Маю 1,4 і зовсім не жалкую, що не взяв 1,6.
2. 185 - ширина протектора, 60 - (це висота шини від землі до диска у процентному співвідношенні до ширини протектора, тобто 185 мм *60% = 111мм). 14 - радіус диска. На Р15 машинка виглядає ефектніша, тим не менше мені і цих коліс хватає 185/60/14.
3. Балон зіжре або нішу запасного колеса або третину багажника (він досить великий). Чи варто ставити при таких пробігах, як ви плануєте? Порахуйте чи окупиться вам ГБО. Бо хороше ГБО коштує немало.
4. Пенсійний фонд - 3% від вартості машини, реєстрація ДАІ + податок - 700грн., цивілка - в районі 300грн. для вас може бути дорожча, бо нема досвіду, КАСКО - від 5 до 6,5% від вартості. На КАСКО рекомендую не економити, якщо перша машина є великий ризик мати неприємності у вигляді царапин і тд. (три рази тьфу через ліве плече, але тим не менше). Не забудьте металевий захист - біля 1000грн. (точно не знаю) та сигналку, якщо є КАСКО можна попростіше, тим більше Фаби не є в зоні ризику угону (статистика страхових).
5. Я не брав, бо є певний досвід. АБС маю портативне у вигляді правої ноги

. Машинка легенька, добре керується, прогнозована поведінка. Тут важко радити, приймайте рішення самостійно.
6. Я не брав жодних додаткових, бо не вигідно при перепродажі. Круїз, магнітолу можна доставити, базовий кондер звичайно не клімат, але зі своєю функцією справляється не погано, підлокітник можна доставити потім. Дивіться по фінансах... Проте тут на форумі можна знайти ці речі дешевші, ніж в оф. дилера.
7. Шумка це дійсно проблема. Особливо після 110км/год. В місті і на трасі до 90-100 більш-менш, музику голосніше і все ок. Вирішуйте чи вам то треба. Якщо не плануєте "пекти" по шосе, то чи варто тратити зайві гроші?
Нормальна шумка коштує немало.
сообщения объединены
З додаткових опцій дуже рекомендую підігрів зеркал.
Тонування заборонене тільки для вітрового скла та двох передніх бокових вікон. Задні тонуй хоч в ноль. Я передні тонував самою світлою плівкою (приблизно 35% затемнення), задні - середньою (десь 60%).
За кордон їзжу часто (Польща, Угорщина, Австрія, Німеччина), жодних проблем не було. Хоч чув в чергах неодноразово, що поляки заставляли кількох особливо борзих на "копійках " здирати зеркальне тонування. До нових автомобілів не чіпаються.