(01-12-2019 21:59)IhorPr : А вообще, вопрос к тому, стоит ли покупать 12-им летнюю октаху? Возможно владельцы оных напишут, что я буду раз в неделю посещать сто и покупать её не стоит 
...
Возможно к этим годам кузов сгнивает в хлам... Тогда конечно, можно брать кредит и покупать новую. Если же а5 к этим годам вполне адекватный автомобиль и при должном уходе прослужит пяток лет, лучше октаху )
(01-12-2019 21:53)Serhij : (01-12-2019 20:54)IhorPr : стоит ли покупать Octavia A5 2008 года, ... пробег до 150 000
Я маю великі сумніви у реальності пробігу. Якщо зможете підтвердити актуальність пробігу - можна брати. На мою думку там 250-350 тисяч, а не 150.
Могу подтвердить пробег
Мені важко повірити в реальність пробігу. Перевірте цей момент уважно. Пройдіть по ланцюгу власників і пробийте по VIN коду на офіційних СТО де автівка могла обслуговуватись.
Деякі деталі про авто можна перевірити тут
https://e-driver.hsc.gov.ua/
Минулого року знайомі взяли А5 2012 року зі 120 тисячами як не биту не крашену. А цього року під час продажу новий покупець нарив що на момент нашої покупки пробіг змотали з 250 до 120 і авто було в ДТП, результатом якого стала заміна обох крил та дверей на нові оригінальні, тому товщиномір нічого не показує.
Цієї весни я продав А5 2007 року з 2.0 FSI на механіці. На момент продажу було 260+ тисяч пробігу. Одометр не крутив. Весною ціни були нижчі.
Кузов А5 вже був менш жорсткий, можливо сказувався вік автівки. В 2014 машина була повністю перефарбована через звичайні болячки дорестайлінгової А5 (протерта фарба від ущільнювачів дверей, стики панелей та бамперів, побитий камінням капот, зачовгані пороги і таке інше).
Останніх років 2-3 голову не морочила, бо все що вимагало уваги було поміняно/ремонтовано раніше. Можна було б і далі на ній їздити.