Давненько нічого не писав, поділюсь подіями, як завжди є радісні, є так собі
1. Почнемо з так собі: став я супер виключенням з гарної статистики по протіканню релінгів у алтеї

, мій випадок, за словами офіціалів, другий за 8 років на Авто-Київ (Нивки), перший раз вони зіткнулися з подібною ситуацією на гарантійній машині з пробігом 40 чи 60 тис.
Власне були в мене наступні скарги: після сильного дощу, через день два з'являлось два невеликі розводи від води на стелі, причому якось не завжди а через раз, після мийок взагалі небуло подібного. Коли вивчив сделю більш детальніше - знайшов ще декілька розводів які просто так не видно, поїхав до офіціалів з цим всим, вони машинку взяли на день для перевірки на мийці. не звонили весь день, коли набрав їм сказали що сильно поливали на протязі 20хв і нічого не побачили. Попросили ще часу, і потім повторили процедуру щераз, але після того як машина стояла в тіньку а не на сонці - тут вони таки добилися прояву протікання, і дали діагноз - просіли резинки які знаходяться в кріпленнях релінгів, протікають коли дах не розігрітий сонцем.
Їхня пропозиція - заміна всіх кріплень (а їх аж 8 по 800 за шт.

) + робота 2700, тут наші шляхи розішлися

, до речі на шкоді (перший автоцентр) за розбір стелі оголосили 1300грн, на сеаті Авто-Київ - 1850, а пройтись всього то 20 метрів

...
Знайшов на форумі контакт Діми (Nat)

, звернувся, хлопці взялись за роботу і за день загерметизували всі 8 штук, трохи переживав що воно могло текти вже давно і попередній власник це приховав, але після розборки там не було нічого кримінального, тільки трохи нальоту від висохшої води. Зробили все круто, за півтора місяці вже був не один дощ і мийка - політ нормальний. І по ціні вийшло 1000 грн, що вважаю значно гуманніше
2. Хороша подія - тепер у мене також RCD330, і я задоволений, звучання норм, на форумі була тема про цю голову, казали що радіо гірше ловить - особисто я різниці не відчув (поїздки до батьків - перестає ловити в тих же місцях що і рідна). В салоні тепер значно сучасніше
3. Проклеїв парабоном заглушки в задній ляді, тепер не докучають (дякую Дімі за кусок шумки

)
4. пробіг 151 500
- замінили прокладку коллектора + патрубки коллектора, оригінал
- права частина пластикового дна була розбита в місці лямбда зонду, подумав що краще щоб туди вода з грязюкою не летіли, замінив на новий оригінальний захист
- при заміні прокладки колектора впускні клапана були в доступі, їх вдалось почистити (болячка FSI), і я цьому дуже радий, машинка відчутно краще поїхала з низів