(15-06-2017 14:17)Alexa : я А5 2.0 TDI елеганс 2008 року з пробігом 153 не биту не фарбовану з оф сервісом новим зчепленням маховиком не можу продати. більше 8500 поки що не давали.
Дуже дивно...
Я б такий варіант точно розглянув, але мій вибір вже зроблено
Після покупки замінено:
- ГРМ + помпа + масло + охол. рідина + всі фільтра
- Свічки
- Заміна хомутів на внутрішньому правому шрусі
- Передні тормозні диски + колодки
Додатково:
- Профілактика супортів, розробка поршнів супортів
- Переробили кріплення захисту двигателя, а то о нього терлись патрубки клімата
- Чистка дросельної заслонки
- Підкоректували петлю водійських дверей
- Підкоректував напрям форсунок омивача
- Хімчистка салона + покрили твердим воском
- Дезінфекція клімата
Спостереженя:
По очікуванням - машинка перевершила їх однозначно,
- Динаміку я очікував, і все тут круто, питань немає
- Радий, що витрати пального по місту трохи більше 10, очікував що буде вище. Чекаємо на зиму.
- Найбільше вражень від ходової, не очікував такої мякої підвіски від Seat, на декілька порядків краще від фабії по мякості
- Керується відмінно, незважаючи на її висоту і вагу
- всі сидіння мега зручні за рахунок мінівенської посадки, мають бокову підтримку, був вражений що після 4год поїздки нівіть не задумався за спину (доречі, у водійському сидінні є валик для підтримки спини). Проєми дверей великі и продумані, сідати виходити з машини один кайф

. Над головою валом місця з моїми 187. Тай взагалі салон дуже просторий.
- Незвично що капота не видно - звикаємо, навіть якщо його хочеться побачити, але габарити відчуваються нормально
- Зеркала середнього розміру, більші від правого в фабії

але менші ніж а5fl.
- кліренс у Алтеї 16см, але конкретно у нашої поставили якийсь незрозумілий мет. захист, який зжерає 4см

... з цим потрібно буде щось робити, а то познайомився з відчутями хондоводів
Про витрати бензину, за місяць
Заправка на Окко/ВОГ звичайний 95 (доречі на FSI BVZ на лючку написано рекомендований бенз: 91/95, що трохи заспокоює зважаючи на якість нашого бензину).
Місто Київ, літо, їздимо на роботу і назад виходить близько 40км в день, темп їзди ближче до стриманого, хоча частенько дозволяю собі відчути радість 2.0

- реальні пробки без клімата- 11,5-12 (в принципі такий розхід мав лише раз за місяць)
- звичайний день - 10-10,5
- коли пробок немає - 9 (мінімум по маршруту 7,8 - такий розхід також отримав лише раз

, на третій день після покупки, режим не геть повзти, але їхати дуже спокійно Mr. Green )
За містом:
швидкість 60-90, без клімата - 6,6 (це середній для 220 км, не миттєвий)
швидкість 80-110 - 7,9, при цьому це була перша поїздка за місто і 30% обгонів тапка в пол

, інколи до 150км/ч, пара зупинок на 5хв, без вимикання двигуна (це також середній для 220 км, не миттєвий)
Заміри по БК, по чекам здається що витрати трохи більші, будемо перевіряти далі.