Посол России когда мы обратились за пенсией сказал что на територии Украины он ее не сделает и мед.справки надо российские-так что помощи там ждать не приходится.Вывезти парня в Россию по состоянию здоровья не реально-там две гниющие дыры сзади что видно суставы и температура под 40.Еще недавно пошли камни и проблемы с почками начались.Парень уже хорошо научился говорить по украински и поддерживает Украину.
є волонтер, карта
5168 7553 9036 2701 на Стральська Анна Володимирівна
але не забудьте друзі,-людина вже 2 (два) роки в лікарні...
звіт волонтера з форуму фольксваген-бус - Привіт всім.Докладаю - тільки що приїхав зі Львова,провідав Тараса в госпіталі.Веселого звичайно мало,але саме головне,що хлопчина(реальний) не впав духом,є бажання боротись.Два роки пролежати в лікарні - не кожний витримає.Дуже дивує бездіяльність російського консульства(він громадянин Росії),але то таке,маємо те що маємо.Звідси висновок-людині потрібна допомога.Я розумію що він не брат-бусовод і навіть не громадянин України,АЛЕ давайте залишатися Людьми.Без допомоги нашої (і не тільки нашої) він не викарабкається.Я думаю немає потреби пояснювати як зараз не дешево хворіти.Віталік(vit) виклав номер карти Привата(йому на місці зручніше передати кошти).Так що хто має бажання і саме головне можливість-ласкаво просимо,не жміться
.С миру по нитке-голому рубаха(рос.)
P.S.Треба віддати належне не байдужій людині з кадді клубу (андрей львов),який тягне все це діло.