Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Візир в патрульному авто на окружній Калуша
Автор Повідомлення
otarnavsky Немає
Газовик

Приєднався: Jan 2009
Львів
octavia tour 1.6 BFQ ГБО
Повідомлення: #1
18-07-2013 10:56 Візир в патрульному авто на окружній Калуша

Доброго дня всім!
Хочу почути пару порад, але спочатку історія, що сталась (маю відео з реєстратора)
Рухався на окружній Калуша (Івано-Франківська область) , коли пішов на обгін назустріч здалеку їхала патрульна машина, в якої був встановлений прилад "візир". Авто дайців розвернулось та зупинило. На фотках, що показали, була швидкість 77 км/год, інша - 89 км/год.
Перевірив метрологічну повірку приладу, склали адмінпротокол, написав клопотання, щоб справу розглядали у Львові (написали на 20 серпня на 9 год).
В поясненні написав, що рухався з дозволеною швидкістю та що автомобіль гайців їхав назустріч з приладом.

1. Які мають бути мої подальші дії - чи йти в Даі Львова 20 серпня та витребовувати докази ( саму флеш-карточку, фото, докази, що фото зроблено саме в населеному пункті) чи вже чекати саму постанову, а вже її оскаржувати в суді.
2. Скачав з нету "Методичні рекомендації щодо порядку використання приладів фото-, відео фіксації порушень правил дорожнього руху в режимі патрулювання на службовому транспортному засобі (додаток до телеграми УДАІ МВС України від 24.11.2011 №4/3-1050Cool", де вказано, що замір "візиром" дозволяється лише в попутному напрямку, а не на зустріч!!!! Чи допоможе мені це як контраргумент при слуханні моєї справи.

[Зображення: ab80484.gif]
интересное
Шукати всі повідомлення учасника
driver Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jul 2011
Киев
A5tsi
Повідомлення: #2
18-07-2013 11:35 RE: Візир в патрульному авто на окружній Калуша

(18-07-2013 10:56)otarnavsky :  Доброго дня всім!

2. Скачав з нету "Методичні рекомендації щодо порядку використання приладів фото-, відео фіксації порушень правил дорожнього руху в режимі патрулювання на службовому транспортному засобі (додаток до телеграми УДАІ МВС України від 24.11.2011 №4/3-1050Cool", де вказано, що замір "візиром" дозволяється лише в попутному напрямку, а не на зустріч!!!! Чи допоможе мені це як контраргумент при слуханні моєї справи.

Ще як допоможе, можете ще прикласти до цього роз’яснення Резнікова: http://www.youtube.com/watch?v=FHjNQUqBRMQ
otarnavsky Немає
Газовик

Львів
octavia tour 1.6 BFQ ГБО
Повідомлення: #3
18-07-2013 12:07 RE: Візир в патрульному авто на окружній Калуша

Це відео бачив, вже собі скинув, дякую!Hello!Rulez

интересное
Брдэ Далеко
Комбайнер на тракторці

Стольный град
octavia 1,92 TDI мало kWt
Повідомлення: #4
21-07-2013 21:17 RE: Візир в патрульному авто на окружній Калуша

рекомендаціях від 2011 року , наскільки я зрозумів, дозволяється патрулювання в обох нарпямках. якщо помиляюсь, виправте

Octavia 1.9 TDI (2006г.) AGR/No EGR/MAF delete/VNT 20@ 1.7 Bar/3bar map/Bosio Race 520 0,260 Nozzles/6 GEAR /Chip by RomSLR.
otarnavsky Немає
Газовик

Львів
octavia tour 1.6 BFQ ГБО
Повідомлення: #5
22-07-2013 10:03 RE: Візир в патрульному авто на окружній Калуша

(21-07-2013 21:17)OlegOk :  рекомендаціях від 2011 року , наскільки я зрозумів, дозволяється патрулювання в обох нарпямках. якщо помиляюсь, виправте

вказано що в попутньому, хоча в самій телеграмі пише, що сам прилад може міряти і в зустрічньому

интересное
tolanush Немає
Классик

Приєднався: Mar 2009
Київ
Passat B7 2.5 USA 2014
Повідомлення: #6
23-07-2013 08:00 RE: Візир в патрульному авто на окружній Калуша

може міряти в любому напрямку - факт. відкатували цю схемц на московській трасі 2 роки, незаконно збирали бабло, з цього року все узаконили. якщо порушили - заплатіть і не порушуйтеMr. Green ну хоча б не попадайтеся.Hello!
driver Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jul 2011
Киев
A5tsi
Повідомлення: #7
23-07-2013 08:54 RE: Візир в патрульному авто на окружній Калуша

(23-07-2013 08:00)tolanush :  може міряти в любому напрямку - факт. відкатували цю схемц на московській трасі 2 роки, незаконно збирали бабло, з цього року все узаконили. якщо порушили - заплатіть і не порушуйтеMr. Green ну хоча б не попадайтеся.Hello!

а є якась офіційна інструкція чи заява ДАІ по узаконенню цього вимирювання, хотілось би побачити.
otarnavsky Немає
Газовик

Львів
octavia tour 1.6 BFQ ГБО
Повідомлення: #8
23-07-2013 10:32 RE: Візир в патрульному авто на окружній Калуша

[/quote]
а є якась офіційна інструкція чи заява ДАІ по узаконенню цього вимирювання, хотілось би побачити.
[/quote]

за що і йде мова, офіційно - лише ці методичні рекомендації, якими по логіці мають користуватись дайці

парально написав цю ж тему на дорожньому контролі, то хлопці вже не раз таке описували і порядок оскарження таких дій.

интересное
(Востаннє це повідомлення було змінене: 23-07-2013 10:33 otarnavsky.)
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 2