Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
паркан з полікарбонату
Автор Повідомлення
vo Немає
КарлЮнговичФрейд

Приєднався: Jul 2005
пАсьолок коло Києва
82 синіх кВт
Повідомлення: #1
03-04-2013 20:58 паркан з полікарбонату

є в мене з сусуідом металевий паркан. я хочу зашити його полікарбонатом, на кшталт
[Зображення: zabori_15.jpg]

запитання - є в когось контакти нормальної контори, яка може це зробити під ключ? бо намагався самостійно пошукати, в тому числі в інтернеті, розбіг цін дуже суттєвий.
заздалегідь вдячний Hello!
Шукати всі повідомлення учасника
smile Немає
Бородатий адмін

Київ
A5TDI.DSG, Golf+TDI.DSG, Micra1.2AT
Skype IDecho123
Повідомлення: #2
03-04-2013 21:48 RE: паркан з полікарбонату

проживе така обшивка років 3-4, не більше. у полікарбонату великий коефіцієнт теплового розширення, і його треба кріпити особливими штуковинами, щоб жив довше, а ці штуковини на паркані будуть виглядати неестетично.

Hello!

PS. сусід напроти полікарбонатом арку покрив, явно просто саморізами, почало розсипатися цією весною...

Moscovia deletum est!

vim it!^[:wq
(Востаннє це повідомлення було змінене: 03-04-2013 21:49 smile.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Майстер Немає
kiy

Приєднався: Mar 2008
Шаргород
Roomster 1,6 comfort T8T8 АКВАРИУМ
Повідомлення: #3
04-04-2013 08:21 RE: паркан з полікарбонату

Плюс запотіває часто, комахи всередині через пару років як би краї не заробляли. Діти можуть легко пошкодити, дорослі сильно.
Як альтернатива монолітний полікарбонат, товщина на вибір, але розмір 2,05 x 3,05 головне щоб мало відходів залишалось. Правда він не такий темний, як сотовий, і ціна Я удивлен
ПС. Лучший мой сосед-высокий забор. Может стоит решётки вырезать, продать, забор достроить из кирпича?

142000 км на одометре.
Он же "kiy".
Безнаказанность порождает беспредел.
ЮКОН Немає
Banned

Приєднався: Mar 2013

Повідомлення: #4
04-04-2013 09:01 RE: паркан з полікарбонату

Для того чтобы жучки и мусор на набивался в соты ,лист нужно кромковать лентой и С образным профилем(тогда потеть не будет и мусор не набьётся), разлёт цен скорее от качества предлагаемого поликарбоната. Монолитный смотреться не будет!!!
Сотовый приятно смотрится из за своей "полосатости"
Предыдущие ораторы правы - ставить лучше на специальные пробки но наружный диаметр у них примерно 35-40 мм, просто саморезами можно по закручивать но нужно всё равно ставить шайбу и в отверстие наливать герметик... иначе будет влага попадать..

Если интересует выполнение данных работ могу помочьHello!
vo Немає
КарлЮнговичФрейд

пАсьолок коло Києва
82 синіх кВт
Повідомлення: #5
04-04-2013 09:18 RE: паркан з полікарбонату

судячи з усього у сусіда клаустрофрбія. в нього по периметру кругом паркан прозорий. мене це дратує трохи. плюс до всього собака до нього пролазить.... Але то таке.
по суті - мені треба під ключ виконання. я знаю про кріплення і про вологу. сам робити не буду. мені треба щоб специ приїхали, заміряли, уїхали, приїхали з усім барахлом, змонтували, дали гарантію, отримали оплату і знов поїхали Smile
2 ЮКОН якщо у вас ж можливість виконання під ключ - був би вдячний!
Ivan (Иван) Немає
Писатель

Приєднався: Jun 2011
Ukraine
Skoda (bfq)
Повідомлення: #6
04-04-2013 09:24 RE: паркан з полікарбонату

Hello! Не стоит обшивать поликарбонатом, проживет не долго, если даже купить самый дорогой с гарантией в 10 летКурить. Луче обшить листами метала крашенными, с одной стороны они белого цвета а с лицевой серые, коричневые и т.д.

Честь!
SergM Немає
------------

Приєднався: Jan 2006

Повідомлення: #7
04-04-2013 09:34 RE: паркан з полікарбонату

А взяти у дрібну міцну зелену сітку і засадити щільними кущами чи туями?
МЫМ Немає
Узурпатор №4

Приєднався: Aug 2008
Запорізька Січ
Суровый МПI,Subaru Леся (R.I.P), Subaru Олеся, Subaru Утбек
Повідомлення: #8
04-04-2013 10:24 RE: паркан з полікарбонату

Попробуйте прозвонить сюда
Компания уже не первый год на рынке, сами завозят, есть монтаж.
Филиал по Киеву есть.

п.с. плюс много плюсов за туи RulezRulezRulez
(Востаннє це повідомлення було змінене: 04-04-2013 10:24 МЫМ.)
Маххх Немає
Писатель

Приєднався: Jun 2008
95%Киев 5%Винница
Octavia tour 1,9 TDI agr черная
Повідомлення: #9
04-04-2013 10:50 RE: паркан з полікарбонату

В Украине есть единственный завод производитель ПК сотового "Тагол" в Днепропетровске (в гугле их сайт за 1 сек найдете).
Года полтора назад они использовали поликарбонат Sabic, оборудование у них есессно мировых стандартов, УФ добавку брали тоже Sabic.
Если я правильно помню, то УФ не "наносится тонким слоем сверху", а экструдируется в массе, т.е. весь верхний слой УФ-стабилизирован, а не пленочка сверху.
Т.к. паркан будет стоять вертикально, то посмотрите чтоб уф-стабилизированная сторона была повернута к солнцу, т.к. "нижняя" сторона ПК не рассчитана быть на солнце.

Китай не берите, потом заплатите больше. Тагол сравним по качеству с Российским, а рус качество, то что я слышал неплохой. (придумал не я, это я слышал от тех, кто близок к производству). все имхо, как за 100%-ую истину не принимать.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 04-04-2013 10:54 Маххх.)
vo Немає
КарлЮнговичФрейд

пАсьолок коло Києва
82 синіх кВт
Повідомлення: #10
04-04-2013 11:30 RE: паркан з полікарбонату

дякую за відповіді!
поставити глухий паркан не вийде. сусід почне волати, сваритися не хочу.
з приводу туй - минулого року посадив виноград, туї. потрібен час, щоб все виросло. з іншого боку не всі туї прижилися. а ще з іншого - паркан 42 метри довжиною. чималенька сума виходить, якщо повністю туями зафігачити....
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1