Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Авто на словацьких номерах
Автор Повідомлення
VooDoo Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jan 2010
Чернівці
Skoda Fabia Combi 1.2 HTP
Повідомлення: #1
25-02-2013 10:20 Авто на словацьких номерах

В продовження теми про польські номери...

Прочитав недавно статтю --> http://www.mukachevo.net/UA/News/View/66294

Так от, мій знайомий катається по схемі №2. Але у мене виникають сумніви щодо легальності їзди на словацьій реєстрації. Як виходить - я українець, катаюсь на машині, яка зареєстрована у Словаччині, але при цьому я її власник. Якась колізія.

У кого які думки, досвід?
Шукати всі повідомлення учасника
CHUK Немає
Мандрівник

Приєднався: Jul 2008

Fabia Combi New 1.4 => Octavia A5 1.8TSI Elegans+=> BMW 3 E91
Повідомлення: #2
28-02-2013 14:27 RE: Авто на словацьких номерах

В нас половина Львова на польських номерах їздить і все нормально. Проте, все одно є ризик у такій схемі. Це питання неодноразово обговорювалось тут. Пошукайте, там в основному говорилось про польську реєстрацію.
VooDoo Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jan 2010
Чернівці
Skoda Fabia Combi 1.2 HTP
Повідомлення: #3
01-03-2013 11:37 RE: Авто на словацьких номерах

Та в тому і справа, шо теми про польську реєстрацію і словацьку дешо різні. По польській зрозуміло - авто на юридичній особі, яка зареєстрована в польщі, людина собі оформляється якимось там працівником, йому дають відрядження і він тут собі гасає 1 рік.

По словацькій - умовно кажучи, я власник авто. Словак мене вписує у техпаспорт як власник. Словак же, має і заїхати на територію України, тому машина зможе тут перебувати 1 рік. Але він має і виїхати на ній, щоб заїхати знову для перебування машини на території України ще один рік.

З цим все зрозуміло. Питання в тому, на скільки є легітимною/нелегітимною їзда українцем на словацькій реєстрації, при цьому, українець є власником авто? Smile
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Пригнать окташу и ездить на немецких номерах и через год два растаможить - так можно? Ramonsterator 3 1 840 23-02-2017 22:18
Останнє: Ramonsterator
  Авто на польских номерах, как ехать по Украине? GrivnaDolar 71 129 112 04-07-2015 09:31
Останнє: Maksimilien
  Машина на транзитных номерах xevbor 8 4 982 18-03-2012 19:16
Останнє: шкодман

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1