Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Терміново!Потрібні знайомі в Деснянському РОВД
Автор Повідомлення
=Nazar= Немає
============

Приєднався: Feb 2006
КиїВ
TDI
Повідомлення: #1
02-02-2013 17:49 Терміново!Потрібні знайомі в Деснянському РОВД

Суть проблеми наступна:
Батьки живуть на Трої,десь із літа, заселились квартиранти в сусідню квартиру...наче молода сім"я,з дитиною,але папа там повний отморозок і схоже що і алканавт...але то фігня...воно,оте чмо, коли бухає,а бухає воно з ранку до вечора, любить ну ппц як дуже голосно слухати музику, настільки голосно, що у нас в квартирі знаходитись не можнаОцтойПовбывав бы вже не один раз просили зробити тихше, в принципі допомагало...вчора, близько 15.20 мама була дома,погано себе почувала, це ублюдочне врубило так музику, що сусіди ,думаючи певно,що то в батьків гарлапанить,почали стукати по батареї...мама не витримала,пішла до того ублюдка попросити зробити тихіше, на що те чмо з порогу вкрило матами,обзивав як хотів а в потім ще з усієї сили ногою вдарив маму...благо вона трохи відхилилась і він попав по нозі,трохи вище колінаПовбывав бы Я коли узнав,перше бажання було зробити з тим виродком те,що колись зробили з ГонгадзеПовбывав бы але борюсь в собі з цим бажанням. Вирішили піти по шляху законності,наказати з допомогою нашої "доблєстної" міліціїОцтой Викликала мама одразу мінтів, ті приїхали,поговорили з тим виродком бухим, потім ще до мами типу "ви що,хочете на нього заявляти?" почувши стверджувальну відповідь розвернулись і уїхали ,сказавши що ми мол передамо то дільничому. Звісно ніхто нічого не передав...потім був похід в РОВД на Драйзера,там написала заяву. Сьогодні вранці,нога розпухла,синяцюра на пів ноги...пішла до хірурга,як результат,дуже сильний ушиб,надрив стовбурового м"яза і ще щось там. Було написано ще сьогодні заява в ЖЕК на власника, бо мало того,що в тій квартирі ніхто не прописаний,то і звісно офіційно не заявлено в податкову,що здається в аренду (в податкову в понеділок буде написана заява), написала кіпу бумаг дільничому...але що саме сумне,що по реакції всіх мінтяр,цьому ублюдочному нічорта не буде....а мені ну дуже хочеться створити йому ну дуже багато проблем...і поки що законним методом. Сподіваюсь, що у одноклубників у когось там є знайомі і що можна буде наказати виродка, щоб у майбутньому не повадно було на жінку піднімати руку (ногу) і щоб воно перестало вважати, що коль він знімає квартиру, то він тут господар і має право робити абсолютно все,що йому захочеться

[Зображення: Drunk-rides-pig.gif]
Поки не настане завтра,ти не зрозумієш,як тобі було добре сьогодні!
Шукати всі повідомлення учасника
Pash Немає
Броварчанин

Приєднався: Nov 2011
Бровары
Green Tour-чик
Skype IDpavel.nick
Повідомлення: #2
02-02-2013 18:01 RE: Терміново!Потрібні знайомі в Деснянському РОВД

Мда, менты у нас еще те... Оцтой

063 1о6 8686
[Зображення: 530fbbc4f3105.gif]
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
victorian Немає
Компостер

Приєднався: Mar 2012
Киев рядом
5 октавка , неопределенной комплектации
Повідомлення: #3
02-02-2013 18:06 RE: Терміново!Потрібні знайомі в Деснянському РОВД

(02-02-2013 18:01)Pash :  Мда, менты у нас еще те... Оцтой

автор возьми молоток и по рубилнику в щепки..нет света нет имузыки...

Умение рyгаться матом, приходит с yмением водить машинy!
=Nazar= Немає
============

Приєднався: Feb 2006
КиїВ
TDI
Повідомлення: #4
02-02-2013 18:40 RE: Терміново!Потрібні знайомі в Деснянському РОВД

та я б не тільки по рубільніку а ще й по хлєбальніку,але здається мені.що в такому випадку у мене то будуть проблемиКурить
З.І. за рубільнік думав...можливо завтра так і зроблю...але то малоКурить

[Зображення: Drunk-rides-pig.gif]
Поки не настане завтра,ти не зрозумієш,як тобі було добре сьогодні!
Šved Немає
bor i riket

Приєднався: Jan 2010
Stockholm
Volkswagen passat B8 BiTurbo
Повідомлення: #5
02-02-2013 18:42 RE: Терміново!Потрібні знайомі в Деснянському РОВД

законом Ви нічого не доб"єтесь, дайте йому ввечорі під домом "просратись" і йому буде тоді не до голосної музики Скорбим особисто я проти насилля, але такі виродки інакшої мови - не розуміють Курить

VW Passat B8 bi-turbo
Tasmanec Немає
Бодя

Приєднався: Aug 2009
Харьков
Octavia A5
Повідомлення: #6
02-02-2013 22:04 RE: Терміново!Потрібні знайомі в Деснянському РОВД

только в хлебало, в окташе багажник большой, и прокатить за окружную на пару с лопатой
потом сбить за химчистку багажника и я думаю оно (скорее всего сельское было) одумается
Dr.Gluck Немає
Бешеное белко )

Приєднався: Jun 2006
Киефф, Оболонь
Hyundai Getz, Клаустрофабия МК1+ГБО, Октавиан ФЛ 1.8 с громким выхлопом - скоро
Повідомлення: #7
02-02-2013 22:17 RE: Терміново!Потрібні знайомі в Деснянському РОВД

Назарчику...менты ............... нех.......... не сделают.... сам воюю с соседом одним....
давай просто клубом, толпой подкатим... отрубим рубильник - тело выйдет кипешовать, а мы его там и запрессуем!!!

[Зображення: 4_1av_41E832D0_RyPzaPruljm_0.gif]

[Зображення: ad6a0974721f11aca60f95cd204e289d.gif]
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Andre_1999 Немає
Banned

Приєднався: Sep 2010

Повідомлення: #8
02-02-2013 23:31 RE: Терміново!Потрібні знайомі в Деснянському РОВД

Чому б не зняти побої?
victorian Немає
Компостер

Приєднався: Mar 2012
Киев рядом
5 октавка , неопределенной комплектации
Повідомлення: #9
02-02-2013 23:33 RE: Терміново!Потрібні знайомі в Деснянському РОВД

Реально Назар..попроси клуб, ребята подьедут помогут...без криминала, но обьяснят, там просто присутствие пары человек, обьяснить культурно...

Умение рyгаться матом, приходит с yмением водить машинy!
Andre_1999 Немає
Banned

Приєднався: Sep 2010

Повідомлення: #10
02-02-2013 23:38 RE: Терміново!Потрібні знайомі в Деснянському РОВД

Робити щось треба і то терміново. Чоловік дозволив собі підняти не те, що руку, а ногу на жінку! Як мінімум, треба прийти і вияснити ситуацію, коли він протверезіє.
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Хелп! Терміново потрібен евакуатор забрати авто з Польщі kwon 0 824 25-10-2022 11:18
Останнє: kwon
  Терміново потрібен автохолодильник nika 11 2 786 29-03-2017 22:05
Останнє: nika
  потрібні квіти Šved 21 5 517 19-06-2013 21:04
Останнє: Šved
  Терміново розшукуються 1448 покрівель, відбудованих Олександром Пабатом!!! Шкодчук 11 2 511 04-10-2012 15:21
Останнє: Rider

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1