Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Кузьмін заявляє, що йому анулювали візу і хотіли арештувати в США
Автор Повідомлення
vetalkiev Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 2 351
Приєднався: Nov 2005
KIEV OBOLON
SKODA 1.8 turbo(AGU)+ГБО
Повідомлення: #1
10-12-2012 18:27 Кузьмін заявляє, що йому анулювали візу і хотіли арештувати в США

П’ятирічну візу першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна до США анульовано без пояснення причин.

Про це Кузьміну повідомив 19 жовтня посол США в Україні Джон Теффт, йдеться в листі першого заступника генпрокурора до президента США Барака Обами від 3 грудня, опублікованому в понеділок на сайті Генпрокуратури.

Кузьмін нагадав, що наприкінці вересня звернувся з відкритим листом до Конгресу, а також до віце-президента США Джозефа Байдена, де запропонував організувати його виступ перед конгресменами і представниками американських засобів масової інформації з доповіддю у справі про вбивство депутата Євгена Щербаня.

"Відповіді на листа я не отримав, але 19 жовтня 2012 року пан Теффт повідомив мені про анулювання моєї багаторазової п'ятирічної візи у США без пояснення причин", - пише Кузьмін.

Крім того, перший заступник генпрокурора заявляє, що його збиралися арештувати в США.

"Департаментом юстиції США за ініціативи деяких американських і українських політиків розроблено ретельний план з протидії та знищення справи про вбивство Євгена Щербаня. Одним із завдань цього плану є перешкоджання Генеральній прокуратурі України у висуненні обвинувачення Юлії Тимошенко і Павлу Лазаренко в рамках цієї справи", - пише він.

За словами Кузьміна, про цей план слідчим Генпрокуратури повідомив колишній співробітник охорони президента Леоніда Кучми Микола Мельниченко, який нещодавно повернувся в Україну із США.

"Ініціатори плану припускали спровокувати мій арешт на території США за спеціально сфабрикованими звинуваченнями. Микола Мельниченко мав стати учасником цієї міжнародної провокації", - стверджує Кузьмін.

"Метою мого арешту мала стати моя дискредитація в очах американської влади і, як результат, підтвердження незаконності моїх дій в США. Мені мали інкримінувати, що на території США я начебто примушував свідка Миколу Мельниченка до давання свідчень у справі про вбивство слідчим Генеральної прокуратури України", - написав він до Обами.

За словами Кузьміна, під час допиту в Україні Мельниченко назвав імена і прізвища всіх громадян України і США, причетних до цього незаконного плану.

З його слів, це були представники лобістської фірми "Вілей Рейн" Джо Вільямсон і Ральф Чача, яких найняв чоловік Тимошенко, Олександр, для створення її позитивного іміджу в США і дискредитації українських слідчих. Також серед згаданих осіб був колишній сенатор Джим Слеттері, який лобіює інтереси Тимошенко в Конгресі і Державному департаменті США, використовуючи особисті стосунки з керівником Державного департаменту, - пані Хілларі Клінтон. Це був й адвокат Стівен Буннел, який працював помічником діючого заступника Генерального прокурора США.

"Микола Мельниченко заздалегідь попередив мене про підготовлювану провокацію, що допомогло мені уникнути незаконного арешту в США", - пише Кузьмін.

"На мою думку, ці дії порушують норми міжнародного співробітництва між нашими державами і підривають авторитет США. Чиновники з Департаменту юстиції і Державного департаменту США, незважаючи на міжнародно-правові норми, фактично незаконно використовують своє посадове становище. Вони вводять в оману президента США, Конгрес і американський народ щодо вбивства Євгена Щербаня і фактичної ролі Юлії Тимошенко у різноманітних злочинах", - стверджує він.

Кузьмін просить сприяння Обами в отриманні свідчень від свідків у справі про вбивство Щербаня Павла Лазаренка і Петра Кириченка, які перебувають у США, а також просить дати об'єктивну оцінку діям американських чиновників, причетних до організації провокацій щодо нього.

"Прошу Вас, використовуючи можливості Вашого відомства, запропонувати Сенату СІІІА переглянути нещодавню резолюцію № 466 для прийняття зваженого рішення щодо України, яке б ґрунтувалось на реальних фактах", - пише також він.
_____________________________________________________________
Муж Тимошенко написал Обаме, кого из Украины нужно не пускать в США
Супруг экс-премьер-министра Украины Юлии Тимошенко призвал Президента США Барака Обаму аннулировать визы и запретить въезд в страны Запада более 50 украинским чиновникам
Об этом говорится в заявлении Александра Тимошенко, сделанном в ответ на письмо первого заместителя генпрокурора Украины Рената Кузьмина, передает «Радио Свобода».

В частности, муж экс-премьера предлагает Обаме запретить въезд в США Президенту Украины Виктору Януковичу, генеральному прокурору Виктору Пшонке, первому вице-премьеру Валерию Хорошковскому и др.

По мнению Александра Тимошенко, это надо было сделать уже давно. «К большому сожалению, этого не произошло, зато Украина оказалась перед пропастью экономической рецессии, полного обнищания народа и политического банкротства», - говорится в письме.

Как сообщали «Комментарии», ранее первый замгенпрокурора Украины Ренат Кузьмин попросил Президента США Барака Обаму помочь получить показания Павла Лазаренко и Петра Кириченко, а также «дать объективную оценку» американским чиновникам, которые планировали в США его арест. По словам Кузьмина, посол США в Украине Джон Теффт сообщил ему об аннулировании многократной пятилетней визы в США без объяснения причин.

Напомним, ранее Кузьмин неоднократно заявлял, что ГПУ намерена выдвинуть Тимошенко обвинение в причастности к убийству Щербаня.

3 октября Кузьмин обратился с открытым письмом к Конгрессу США,в котором выразил непонимание, почему Сенат рекомендовал Украине остановить расследование дела о соучастии Тимошенко в убийстве Щербаня, и упрекнул США в нежелании помогать в расследовании этого дела.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 10-12-2012 18:49 vetalkiev.)
Шукати всі повідомлення учасника
MatrixS Немає
Бан за постоянный мат

Повідомлень: 1 627
Приєднався: Jan 2012
Белая Церковь
4х4 с турбинкой...DSG6 самопал
Skype IDCharoit21211
Повідомлення: #2
10-12-2012 18:29 RE: КУЗЬМІН ЗАЯВЛЯЄ, ЩО ЙОМУ АНУЛЮВАЛИ ВІЗУ І ХОТІЛИ АРЕШТУВАТИ В США

Жаль, что не арестовали...
Шукати всі повідомлення учасника
Šved Немає
bor i riket
*****

Повідомлень: 1 657
Приєднався: Jan 2010
Stockholm
Volkswagen passat B8 BiTurbo
Повідомлення: #3
10-12-2012 18:31 RE: КУЗЬМІН ЗАЯВЛЯЄ, ЩО ЙОМУ АНУЛЮВАЛИ ВІЗУ І ХОТІЛИ АРЕШТУВАТИ В США

(10-12-2012 18:29)MatrixS :  Жаль, что не арестовали...

... і розстреляли Повбывав быMr. Green

VW Passat B8 bi-turbo
Шукати всі повідомлення учасника
yaximecz Немає
Banned

Повідомлень: 51
Приєднався: May 2012
ЛЬВІВ
Повідомлення: #4
10-12-2012 18:39 RE: КУЗЬМІН ЗАЯВЛЯЄ, ЩО ЙОМУ АНУЛЮВАЛИ ВІЗУ І ХОТІЛИ АРЕШТУВАТИ В США

на палю Evil or Very Mad
Шукати всі повідомлення учасника
Svetik Mar4enko Немає
АДМН

Повідомлень: 773
Приєднався: Dec 2011
Краматорск
Skoda Octavia A5
Повідомлення: #5
10-12-2012 18:47 RE: КУЗЬМІН ЗАЯВЛЯЄ, ЩО ЙОМУ АНУЛЮВАЛИ ВІЗУ І ХОТІЛИ АРЕШТУВАТИ В США

Курить капс офф
Шукати всі повідомлення учасника
Мавпун Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 2 389
Приєднався: Jun 2008

Tour 1.9 TDI AGR 66/90,
Повідомлення: #6
11-12-2012 10:19 RE: Кузьмін заявляє, що йому анулювали візу і хотіли арештувати в США

теперь понятно, почему Мыколку не закрыли....
хотя, Кузе верить - себя не уваэать...
Шукати всі повідомлення учасника
Шеф Немає
СКЕПТИК )))

Повідомлень: 4 516
Приєднався: Apr 2009
Изяслав,Старкон, Хмельницкий
1.2HТP(была) 三菱ランサー 9 1.6MT
Повідомлення: #7
11-12-2012 11:14 RE: Кузьмін заявляє, що йому анулювали візу і хотіли арештувати в США

пиар ... хотя со всеми так и надо
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника


Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  "Український тиждень" заявляє про тиск через критику влади vetalkiev 4 1 994 28-09-2012 10:40
Останнє: Шкодчук
  Його квіти не прийняла Мадонна. Йому дав ляпаса Вілл Сміт Чебишов 15 4 880 27-05-2012 11:03
Останнє: Warner
  Йому вже 60.... Чебишов 4 1 520 09-07-2010 10:55
Останнє: Rostiq

Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 1