Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Київському трамваю бути?
Голосування завершено.
да 73.53% 25 73.53%
ні 26.47% 9 26.47%
Всього 34 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Відкритий лист Владиславу Лимончику на захист Київського трамваю!
Автор Повідомлення
Чебишов Немає
Cipollino
****

Повідомлень: 1 447
Приєднався: May 2007
Київ-Полтава
Nissan X-Trail 2.0 CVT
Повідомлення: #1
11-08-2010 00:38 Відкритий лист Владиславу Лимончику на захист Київського трамваю!

Шановний, Владиславе!
Прочитавши Ваші коментарі в темі Свіжих новин, не міг не прокоментувати деякі Ваші записи.
(10-08-2010 21:00)LimoN4ik :  1) Мы не заграницей, такого порядка и полной модернизации трамвайных путей как там, у НАС в Украине никогда не будет. Надо учитывать наш АвтоДор. И исхожу из этого.
2) Деньги на снятие рельс.......будет намного дешевле снять старые рельсы и "залатать",как это у нас принято,типа асфальтом. Да и намного лучше будет и пропускная способность дороги увеличится.
3) Уволить водителей.....им и так не платят.
4) И +мульён к словам Kail
Цитата:Трамвай полезен в тех местах, где нет его пересечения с автомобилистами.

Это я все говорю исходя из того,как у нас все делают. Не надо равняться на другие страны.
5) Снова таки - Мы не в Европе!

6) Киев,это очень специфический город во всей Украине по отношению к автомобильным дорогам и их пропускной способности. Наш город не был рассчитан на такое количество машин! Если бы он был рассчитан на такой поток,то дома не строили бы на таком расстоянии друг от друга. Вот как раз в старых районах,как рас там где вечные пробки,это очень заметно(Подол,Центр,Печерск). В этих районах уже не куда расширять дороги. Можно их только модернизировать благодаря тому же одностороннему движению или снятием трамвайных рельс.


Це не я - Булгаков:
http://www.youtube.com/watch?v=OGsHshpYkiU
Нехай ця фраза великого російського письменника, який до речі, не тільки народився в Києві, але ще й саме в той час, коли народжувався і київський трамвай, стане передмовою.


1. Ми не за кордоном! Це нагадує ще одну цитату з фільмів Гайдая:
Цитата:Я не знаю, как там в Лондоне — я не была. Может, там собака — друг человека, а у нас управдом — друг человека
Давайте забудемо про все найкраще, що є в Європі і так і будемо в багнюці колупатися. Підказати де личаки купити?
А коли Ви про Автодори розмірковуєте, Ви не на свій досвід і знання покладаєтесь, а на громадську думку, яку формують на жаль ЗМІ ("ми не в Європі", "українці жлоби та п'яниці", "найбільші злодії - дорожники")

2. Рейки ще на металобрухт можна здати. Ви або забули про це, або залишили цю геніальну аферу собі.
Я про те що не знаю, намагаюсь не говорити. Але якщо Ви такий дока - може напишете нові підручники та ДСТУ про асфальтобетони?
А чи потрібно збільшувати пропускну спроможність вулиць? Ну замінять трамвайне полотно на дорожній одяг. Так там, де раніше автомобілі хоча б за трамваєм проїхати могли, різні надто грамотні водії-таксисти будуть граків вичікувати. Всі зусилля з збільшення пропускної спроможності нанівець зведуть. Або Київпарксервіс синьою фарбою асфальт розмалює

3. Це взагалі - шедевр Вашого мислення! Навіщо платити водіям трамваїв - хіба в них родини є, діти там різні, батьки старенькі? Звільнити всіх! Лимончику по Києву проїхати не дають, негідники!

4. Трамвай корисний. Крапка. Або навіть знак оклику. Із зростанням кількості автомобілів - Вам заважатимуть не тільки вони. Ви потім забажаєте розібрати тротуари - навіщо вони? Протягнути над вулицею мотузки - пішоходи нехай як мавпи по ним лазають. Як збільшиться пропускна спроможність вулиці!!!!
Але згадайте Ільфа та Петрова:
Цитата:Пешеходов надо любить. Пешеходы составляют большую часть человечества. Мало того - лучшую его часть. Пешеходы создали мир.

Надо заметить, что автомобиль тоже был изобретен пешеходами. Но автомобилисты об этом как-то сразу забыли. Кротких и умных пешеходов стали давить. Улицы, созданные пешеходами, перешли во власть автомобилистов.

В большом городе пешеходы ведут мученическую жизнь. Для них ввели некое транспортное гетто. Им разрешают переходить улицы только на перекрестках, то есть именно в тех местах, где движение сильнее всего и где волосок, на котором обычно висит жизнь пешехода, легче всего оборвать.
І трамвай потрібен їм, пішоходам. І похвалятися наявністю автомобіля (по типу "Коли ви останній раз в трамваї їздили"), це моветон, друже.

І досвід інших країн нам не потрібен - тут Ви праві. В нас свої граблі є!

5. Як там російською "Повторение - мать учения! ...И сестра заикания..."
6. Ви мабуть не повірите, але зодчі середньовіччя, і навіть 19-го сторіччя не мали жодної уяви про автомобілі. І звісно й гадки не мали, що в 21-му недосконалість їх містобудування так заважатиме їх нащадку Владиславу, відомому в інтернеті як Лимончик. Інша справа архітектори ХХ-го. Вони не тільки бачили автомобілі - навіть користувались ними. Але на жаль, не було серед них Нострадамуса, який би попередив їх про розквіт автопрому та збільшення купівельної спроможності громадян. Хоча Ільф і Петров про це говорили. Пам'ятаєте?
Цитата:Автомобиль не роскошь, а средство передвижения
Але всі вирішили, що письменники пошуткували.
Тому, хочу Вас завірити, шановний опоненте, що з такими проблемами жили, або живуть багато міст. Не тільки любимий нами Київ. До речі, Київський трамвай - перша електрична трамвайна мережа на території колишньої Російської імперії та сучасної України, десята в Європі і третя у Центральній та Східній Європі (після Будапешта (1888 ) і Праги (1891)). Так давайте може все ж таки його залишимо не тільки для того щоб в ньому побухати. І де ж Ваш вагон-ресторан курсуватиме, якщо Ви всі рейки порозбираєте? Хіба що на Троєщині залишите.

Щодо вирішення проблем з заторами, то я бачу вихід в будівництві перехоплюючих парковок, на яких громадяни можуть при бажанні залишити свого залізного коня, і продовжити свій шлях на громадському транспорті. Це мають бути великі цивілізовані парковки (а не блакитна смуга на асфальті). Це має бути надійний, комфортний та пунктуальний громадський транспорт. Зовсім не маршрутки! Рух автомобілів історичною частиною міста обмежити.
Взагалі, вся система громадського транспорту має бути переглянута. Так як, наприклад, в Дрездені - четвертому по площі місту Німеччини. Там сіли, поміркували і замість того щоб пускати трамваї з півночі на південь, та заходу на схід, трошки їх розвернули - з півночі на схід і з півдня на захід. Сьогодні в Дрездені 10 трамвайних маршрутів. Стільки ж автобусних. Це весь громадський транспорт, його вистачає для такого великого міста. Більшість трамвайних маршрутів прокладені через історичний центр міста.
Так живе багато міст Європи. Байдуже, що сьогодні ми не в одному кроці від Європі - це в першу чергу через те, що наші громадяни змирились зі своїм сьогоднішнім розташуванням. Сподіваюсь, житиме і Київ, зі своїм історичним обличчям та задоволеними громадянами.

Пробачте, що десь не дуже вдало якесь слово підібрав. Зважте на час, коли писався цей лист. Завтра (сьогодні ввечері) додам ще інформації по можливості.
Ваш, Костянтин Чебишов.


[Зображення: 5.png][Зображення: Iqisg.gif]
Праці Чебишова носять відбиток геніальності
Буде удача!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 11-08-2010 00:57 Чебишов.)
Шукати всі повідомлення учасника
=Nazar= Немає
============
*****

Повідомлень: 5 447
Приєднався: Feb 2006
КиїВ
TDI
Повідомлення: #2
11-08-2010 08:16 RE: Відкритий лист Владиславу Лимончику на захист Київського трамваю!

Костя,гарно написав,а головне правильноRulez

[Зображення: Drunk-rides-pig.gif]
Поки не настане завтра,ти не зрозумієш,як тобі було добре сьогодні!
Шукати всі повідомлення учасника
Sergey_Ded. Далеко
Волшебник
****

Повідомлень: 1 478
Приєднався: Sep 2009
Odessa. UA
WTSssочка
Skype IDSergey_ded.
Повідомлення: #3
11-08-2010 08:37 RE: Відкритий лист Владиславу Лимончику на захист Київського трамваю!

Прошу прощения, что влажу НО:

трамваи это харашо, НО то в каком они сейчас состоянии (у меня тесть работае в депо в Одессе) это просто П**ДЕЦ!!!!!!!
если глянете недавние темы то увидете аварию в Одессе, когда у трамвая отказали тормоза и он с горки слетел на очень оживленный перекресток (кстати есть жертвы с летальным исходом).

Тесть сказал - если есть возможность - НА ТРАМВАЯХ НЕ ЕЗДИТЬ И РЯДОМ С НИМ НЕ ХОДИТЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

если честно то склоняюсь больше к тролейбусу - и маневреннее и безопаснее.

да и по поводу пробок - всетаки тролик будет пошустрее и по маневреннее, а это "ДОРОБЫЛО" как станет гдесь на перекрестке и капец ни проехать ни оттолкатьLaughing

так шо от такэ.....
а по поводУ Европы, так даже и сравнивать нечего - рано нам туда еще смотреть, дай Бог не скотится к так называемым "странам 3го мира", хотя иди знай может мы уже и там......

Чистое ИМХО, прошу сильно не пинать, НО "НЕ ТУ СТРАНУ НАЗВАЛИ ГОНДУРАСОМ"

Свободный Человек!!!!!!!!!!!!!!!Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 11-08-2010 08:43 Sergey_Ded..)
Шукати всі повідомлення учасника
Flagman Немає
:)
*****
FC Skoda Club

Повідомлень: 2 573
Приєднався: Sep 2008
Киев
Bella italiana
Повідомлення: #4
11-08-2010 08:47 RE: Відкритий лист Владиславу Лимончику на захист Київського трамваю!

Константин, думаю не стОило бы уделять отдельную тему этому вопросу. Могли бы эту тему где-то в курилке разместить, а ещё лучше через ЛС с Лимончиком это решить.
Тем более, как вы указали в самом конце поста, что нужно учитывать время написания сообщения, так я по своему опыту скажу - если плохое настроение или усталость, лучше на форуме вообще ничего не писать. Так как можно глупостей всяких написать или просто вещи, за которые потом придётся жалеть.
Ну что ж, если тема есть, ждём Лимончика чтоб ответил. Хотя, я уверен, что многие вещи, которые он написал и за которые Вы его осуждаете -были им не совсем правильно высказаны, а Вами не совсем правильно поняты.
Всё написанное - личное мнение! Ничего личного! Smile
Дружба

Мы пока что не можем остановить все войны в мире и помочь всем нуждающимся. Но мы уже сделаем очень многое на этом пути, если будем добрее друг к другу, будем любить друг друга сильней.
Шукати всі повідомлення учасника
nika Далеко
Обучаю плохому :)
*****

Повідомлень: 3 547
Приєднався: Mar 2009
за проспектом Перемоги
червона легкова фура))
Skype IDnika
Повідомлення: #5
11-08-2010 08:48 RE: Відкритий лист Владиславу Лимончику на захист Київського трамваю!

Я удивлен ВладеГ, сочувствую... держисьRolling Eyes
з.ы. правда для меня создание этой темы непонятное... у каждого человека есть своё мнение и он вправе его высказатьКурить
тему в курилку... ИМХОHello!
Вася Respect

Правильний штурман & Шумахер у спідниці Поехали © Vantala
Невгамовна © F1a$#
Малявка © Vlad1358
"РятувАльниЦя МаЛібУ" © Mirack
Лікар Варя[Зображення: 8c5e69ca0918892d0be5c34b628737c1.gif]© білийUNDпухнастий
Богиня Перемоги © Maybe
(Востаннє це повідомлення було змінене: 11-08-2010 09:12 nika.)
Шукати всі повідомлення учасника
Платон Немає
:)
*****

Повідомлень: 6 269
Приєднався: Apr 2007
Тут
Skoda Fabia Combi III
Повідомлення: #6
11-08-2010 09:35 RE: Відкритий лист Владиславу Лимончику на захист Київського трамваю!

извините что не по теме, гдето раньше читаль, что вот эта трамвайная линия что на борщаге, которую должны были еще 2 мес назад здать, якобы построили с нарушениями, а именно, рельсы закупили бракованные, которые не соответсвуют стандартам, люди которые закупали, заработали бабла..так вот, правда это или нет?

Бачу ціль не бачу перешкод!
Шукати всі повідомлення учасника
Dictator Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 2 622
Приєднався: Aug 2009
Україна
Tour combi 1Z1Z
Повідомлення: #7
11-08-2010 09:36 RE: Відкритий лист Владиславу Лимончику на захист Київського трамваю!

Сколько людей - столько и мнений! Мне кажется, что закончится так же как и с темами про бездомных собак...Курить
Шукати всі повідомлення учасника
CJ Немає
Сestovatel......
****

Повідомлень: 1 128
Приєднався: May 2006
Ukraine, Kiev
Skoda Fabia Mk.1,(1.4 AME) Česká auta
Skype IDiicjii
Повідомлення: #8
11-08-2010 09:50 RE: Відкритий лист Владиславу Лимончику на захист Київського трамваю!

+1 Бути трамваю на Подолі. Hello!

World is not big like you reprisend...It's small and fragile.
Protect it.
The one world is not enough.
[Зображення: f998a5eba284.gif]
067-977-Four Six-Five Tow
I don’t want Russian occupation [Зображення: 27b7586f979e.jpg]
Шукати всі повідомлення учасника
Чебишов Немає
Cipollino
****

Повідомлень: 1 447
Приєднався: May 2007
Київ-Полтава
Nissan X-Trail 2.0 CVT
Повідомлення: #9
11-08-2010 09:51 RE: Відкритий лист Владиславу Лимончику на захист Київського трамваю!

(11-08-2010 08:48)nika :  з.ы. правда для меня создание этой темы непонятное... у каждого человека есть своё мнение и он вправе его высказатьКурить

Ви самі відповіли - у людини є своя думка і він має право її висловлювати. Але я притримуюсь ще декількох принципів:
1. Я не висловлююсь на теми, в яких зовсім нічого не розумію.
2. Вважаю що говорити те що думаєш це добре, але ще краще думати що говориш.

В окрему тему винесено через те, що в темі "Свіжих новин" почалася дискусія з цього питання.


[Зображення: 5.png][Зображення: Iqisg.gif]
Праці Чебишова носять відбиток геніальності
Буде удача!
Шукати всі повідомлення учасника
ABU Немає
пожиратель змей и кузнечикофф
*****

Повідомлень: 6 174
Приєднався: Sep 2005
Киев, Позняки
Octavia 1.6 > Octavia Tour 2.0 > Octavia A5 DSG > PRADO ABU KIEV EDITION
Skype IDabu_berloff
Повідомлення: #10
11-08-2010 09:58 RE: Відкритий лист Владиславу Лимончику на захист Київського трамваю!

(11-08-2010 09:51)Чебышев :  В окрему тему винесено через те, що в темі "Свіжих новин" почалася дискусія з цього питання.

Правильно сделанно Честь!

Андрей
---------------------------------------------------
Ані сала, ні свині - Тільки Ю.. на стіні.
Нема хліба, ні свині - А є Я... на стіні.
Сало й хрін до нього є, Є корова, хліб, земля! І довколо все моє. Й на стіні в портреті - я!
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника


Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Лист консулу США Rostiq 5 2 357 25-04-2012 13:39
Останнє: Grekoff
  Колишній ветеринар Київського зоопарку: "Це пекло триває вже три роки!" vetalkiev 4 1 726 01-11-2011 11:13
Останнє: Шкодчук
  Ответ Владиславу! Professor 8 3 790 10-08-2011 11:42
Останнє: smile
  лист бумаги) грифель карандаша) кофе без сахара) навести справки potenziale 17 6 134 08-11-2010 13:29
Останнє: Dimoner
  Срочно!!! Выбираем аватар Владиславу. Читать и принимать участие всем!!! Tina 111 27 804 13-03-2010 10:32
Останнє: =Nazar=

Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 1