Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Ковпаки. Майже оригінал ))
Автор Повідомлення
andyvit Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2008

Повідомлення: #1
18-10-2008 09:54 Ковпаки. Майже оригінал ))

Всім привіт.
Шукав собі ковпаки для металевих дисків, на зивому резину. Хотів оригінальні шкодівські. Коли взнав ціну на них в авторизованого представника, то взявся за голову і вирішив, що куплю, якийсь витвір китайської економіки, котриий, як мінімум, на кілька порядків дешевший за шкодівські.
За порадою одного з колєг, заскочив на вул. Луганську (район "Рукавички") в маг Автомаркет. І не повірив своїм очам. На стенді стоять шкодівсіькі ковпаки 15" за ціною 145 грн комплект!
[Зображення: DSC00235.jpg]
Це чудо польської пласмасової промисловості мене вразило на стільки, що я, недовго думаючи, купив його. Скажу чесно, що на вигляд нічим не програють оригіналу, правда пластмаса трошки тонша. Надіюся, що прослужать так добре, як і виглядають.

Всім удачі.
Шукати всі повідомлення учасника
freezz187 Немає
root

Приєднався: Jan 2008
Львов
Faba НЮ 1.4
Повідомлення: #2
18-10-2008 10:10  

Чув багато про цей магазин, але там ще не був. Кажуть там досить приємні ціни.

Я на Драйве
[Зображення: 94ae98ed9506.jpg]
andyvit Немає
Писатель

Повідомлення: #3
18-10-2008 10:22  

З того, що я встиг розидивитися, то багато автохімії та автокосметики. Також, диски, як легкосплавні так і металеві, лампи, двірники, арoматизатори і тд.. Не впевнений чи є щось з запчастин і не знаю про ціни на все побачене, бо тоді мене цікавили саме ковпаки.
Yura2505 Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2008

Skoda Octavia A5 1.6 МРІ
Повідомлення: #4
20-10-2008 09:50  

друже не радуйся, такі ковпаки є і на Замарстинівській...... Вони вроді 140 грн. /комплект. Хватає іх на місяць... Потім тріскають, напис "Шкода" Стирається, та і модель ковпаків старенька, кароче фуфло

[Зображення: 3_10_0_01012009_3.gif]
andyvit Немає
Писатель

Повідомлення: #5
20-10-2008 12:04  

Yura2505 :друже не радуйся, такі ковпаки є і на Замарстинівській...... Вони вроді 140 грн. /комплект. Хватає іх на місяць... Потім тріскають, напис "Шкода" Стирається, та і модель ковпаків старенька, кароче фуфло

ну на рахунок тріскають можливо. я ж кажу, що пластмаса тонша ніж на оригіналі. а що значить модель старенька?
ну і чесно кажучи не думаю, що китайські, комплект за 90 грн, кращі.. можливо помиляюся..
то вже фіг з ними, бо віддавати назад не буду.. а після зими зможу сказати на скільки їх вистарчило.. Laughing
MAECTP0 Немає
Banned

Приєднався: Sep 2009

Octavia TDI 4x4
Повідомлення: #6
28-10-2009 15:36  

, як ковпаки??? рік відїздили? тріскали???
dider Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Oct 2009

Повідомлення: #7
28-10-2009 20:22  

де той магазин ? перед мостом ?

ТУР 1,6 . BFQ. 5+

Не за что
VovaLviv Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Nov 2008

Октавия Тур 1,6 5+
Повідомлення: #8
29-10-2009 15:17  

Ремарка, щодо ковпаків! Razz Купив минулої осені сталеві диски на зимову гуму. Диски оригінальні, купував на "Шкоді" в районі вул. Залізничної. За зимовій гумі наїздив десь кого 3 тис. км. На диски поставив оригінальні ковпаки, які були на машині, коли купував її на Галич-Авто з літньою гумою. Так от, неприємний факт. Crying or Very sad Ободи дисків, в деяких місцях, в зоні контакту з ковпаками почали досить сильно ржавіти. Підчас руху, внаслідок тертя, вібрації, попадання бруду між поверхнями дотику дисків та ковпаків, останні постирали захисне покриття на диску (це чітко видно) і "гола сталь" почала корудувати. Зимові колеса збергілись в сухому гаражі, були чисті (без отої соляної фігні, якою посипають дороги). Зараз перевзувся на зимову гуму - побачив оту ржу... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Радився, що робити - більшість каже, що нічого, бо швидкість такої корозіїї десь 5мікрон в рік... Отак дружать ковпаки з дисками! Хоча і ці оригінальні і ці! Laughing Crying or Very sad Laughing Crying or Very sad

Умей ценить того, Кто без тебя неможет. И не гонись за тем, Кто счаслив без тебя...
andyvit Немає
Писатель

Повідомлення: #9
08-11-2009 20:30  

MAECTP0 :
andyvit :
, як ковпаки??? рік відїздили? тріскали???

зиму відходили на ура. вже коли знімав їх весною (перевзував машину на литі) побачив, що на одному є тріщина, товщиною з волосину. тріщину мені заробили мастаки з паяльником і тоненьким стальним дротом (заплавили це в вигляді зиґзаґу в пластмасу з середини) поки тримається. і правда була моя велика помилка, що ціле літо я тримав їх в рідних кульочках. срібний напис в центрі ковпака помутнів. видать в кульочку була волога, яка і спричинила це помутніння. але загалом як за 145грн ковпаки просто супер! задоволений, що купив. зразу і не скажеш, що це не рідні...

Two tears in the bucket?
Fuck it!
MAECTP0 Немає
Banned

Приєднався: Sep 2009

Octavia TDI 4x4
Повідомлення: #10
08-11-2009 21:11  

коли в мене ше на оріоні полетів перший неоригінальний ковпак (теж дешеві) то я купив такий же комплект на зас. Бо не все можна заклеїти. Це так... ідея Вам на майбутнє. Але не оригінальні часто з часом міняють на базарах "моделі" й своїх не знайти з годом. то варто зараз купити такі ж на заміну, якщо все таки задумаєтесь над цим.
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Легкосплавні диски Оригінал/Неоригінал skodnyk 23 13 439 12-07-2013 14:05
Останнє: 8708
Tongue підлокотник не оригінал на ТУР dider 8 4 472 25-01-2011 15:17
Останнє: uranium

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1