Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Автолампы Koito WhiteBeam III / 4200К / H4 /
Автор Повідомлення
egorka Немає
Продавець прохолоди

Приєднався: Mar 2009
Київ. Голосііво
Volkswagen T-5 caravelle
Повідомлення: #1
29-11-2015 10:43 Автолампы Koito WhiteBeam III / 4200К / H4 /

Hello!. Хотел спросить. Кто пользуется? Как светят. Так как бывает езжу по ночам по трассе то вот решил поставить себе. Но хочу услышать мнения Камрадов. Ну и если кто ставил то подскажите где купить за недорого. И в Птф есть смысл ставить HB4. Или какието другие ставить. Спасибо.

Мені запах дизеля і солодкий і приемний Hello!
Шукати всі повідомлення учасника
Cepuk Далеко
VAGовод
**

Приєднався: Jun 2009

Повідомлення: #2
29-11-2015 17:27 RE: Автолампы Koito WhiteBeam III / 4200К / H4 /

В дождь хреново светят. Ходят год может чуть больше. В ПТФ ставил, хорошо выполняли функцию ДХО, в туман от них толку было ноль.
egorka Немає
Продавець прохолоди

Київ. Голосііво
Volkswagen T-5 caravelle
Повідомлення: #3
29-11-2015 20:20 RE: Автолампы Koito WhiteBeam III / 4200К / H4 /

Вот что вычитал на бусе клуб. в дощ і в туман. Скажу зразу - світла з WhiteBeam помітно більше і його колір явно зміщений в синю сторону спектра.

Правда, в суху погоду їздив тільки по місту і тут різниця з Night Breaker майже непомітна, все ж, вуличне освітлення (яке не є...) робить свою справу.

В дощ їздив недалеко, десь 25 км, може всього кайфу ще не зловив... Тут WhiteBeam краще, але не так, шоб набагато. Яскравіше світло краще освітлює і краплі води, що практично нівелює його перевагу на дальньому. На ближньому все ґут.

По мокрій дорозі проїхав більше 200 км. До кінця поїздки дорога почала підсихати, але повністю не висохла. В таких умовах WhiteBeam таки має перевагу. Дальнє світить дальше, а за рахунок більшої "кількості" світла майже пропала темна зона перед самою машиною, фактично, можна їхати без протитуманок (з Night Breaker без них трохи було некомфортно). Разом з тим, світловий пучок якийсь більш розсіяний чомусь, трохи незвично. Натомість, на ближньому пляма світла така ж сфокусована, як з Night Breaker, і явно більш яскрава - настільки, що світла від ПТФ практично не видно.

В туман WhiteBeam мене не дуже порадував. Зразу оговорюсь, це - особисто мене, бо, навіть в туман, я звик їздити на дальньому. А тут додаткові кельвіни надто активно впираються в стіну туману, їдеш, як в молоці. Краще чи гірше стало на ближньому, чесно кажучи, об'єктивно сказати не можу... Через "облом" з дальнім, мені здалось, що гірше, але... Туман був місцями і я, пару раз на дальньому влітав в це "молоко", як назло - в повороті, на ближній переключавсь запізно, тому в мене могло скластись упереджене враження.

Думаю, в суху погоду WhiteBeam також буде мати перевагу.

В загальному, я задоволений. Для уточнення, нагадаю - я порівнював Koito WhiteBeam III з Osram Night Breaker Plus (+90%), (а не Unlimited + 110%) ! Лампи Н4. Причому, мої Night Breaker далеко не нові. Можливо, в порівнянні з новими Unlimited + 110% різниця була б меншою, я не знаю. Їздив я більшість по неосвітлених дорогах з поганою розміткою і ямами, які стараєшсь роздивитись заздалегідь.
Чи варто купувати WhiteBeam III - кожному вирішувати самому. Скажу так - якщо часто їздити вночі, коли їхати треба в будь-яку погоду, на значні відстані (а в мене саме так), то, на мою думку, варто. Так, різниця в ціні значна, vovaT4 писав, що купив Night Breaker Unlimited +110% за 270 грн. Koito мінімум 450. Як пишуть, ціна компенсується довшим терміном служби - побачим.

Stayer Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Feb 2010
Киев
Octavia A7 1.8 TSI DSG, Octavia Tour 1.6 AKL Combi була
Повідомлення: #4
03-12-2015 09:45 RE: Автолампы Koito WhiteBeam III / 4200К / H4 /

У меня стоят такие на туре уже 5 лет. Поставил одновременно все лампочки Koito в головной свет, противотуманки, габариты. Один раз проехал по густому туману более 300 км, противотуманки светят хорошо, думаю благодаря линзам в ПТФ. Дальний свет тоже хороший. При езде на ближнем, обычно дополнительно включаю противотуманки, поскольку одного ближнего недостаточно, думаю это специфика рефлекторной оптики на туре. В дождь свет не очень. Большой плюс этих ламп срок службы. Сравнить с другими лампами не могу, поставил Koito практически сразу после приобретения машины.
egorka Немає
Продавець прохолоди

Київ. Голосііво
Volkswagen T-5 caravelle
Повідомлення: #5
03-12-2015 10:58 RE: Автолампы Koito WhiteBeam III / 4200К / H4 /

Нашёл сравнительный тест ламп. https://youtu.be/TyTYzWQGixw

Gr_Vetal Немає
Мегаписака

Приєднався: Apr 2011
Івано-Франківськ
Skoda Octavia A5 FL. Liftback Elegance Businessline 2.0 TDI-СR 16V DPF EURO-5 DSG-6 2012
Повідомлення: #6
03-12-2015 11:06 RE: Автолампы Koito WhiteBeam III / 4200К / H4 /

(29-11-2015 10:43)egorka :  Hello!. Хотел спросить. Кто пользуется? Как светят.
У мене Koito на обох авто стоять з переду, дуже задоволений, але зараз на них ціна кусаєтьсяHello!

Skoda Simply Clever.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 03-12-2015 11:08 Gr_Vetal.)
egorka Немає
Продавець прохолоди

Київ. Голосііво
Volkswagen T-5 caravelle
Повідомлення: #7
03-12-2015 11:21 RE: Автолампы Koito WhiteBeam III / 4200К / H4 /

Спасибо. Цена в районе560грн. Вот посмотрел тест филипс тоже вроде ниче так светит. И дешевле надпорядок. Подкупает только что срок службы дольше чем у филипсы и осрама.

roman_Al Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Apr 2007
Донецк, UA
Octavia 1,9 TDI 4Х4- была, Outback, S 80
Повідомлення: #8
03-12-2015 15:19 RE: Автолампы Koito WhiteBeam III / 4200К / H4 /

(03-12-2015 10:58)egorka :  Нашёл сравнительный тест ламп. https://youtu.be/TyTYzWQGixw

Интересный тест, давно что-либо подобное хотел увидеть.

А по теме, Н4 ни на одном из авто, на которых ездил, не светили. И Осрам, и и Филипс, и Които. И Шкода, и Ланос, и Рено, и Тойота. Лучше, чем родные, но не то. Были и + 100, и различные брекеры, и вижины. И ещё, немаловажно, на всех Н4, всё-таки есть засвет глаз встречных водителей. Мой совет ТС: пока не поставишь в фару билинзу, пусть хоть Китай, пусть хоть с самой обычной галогенной лампой (лучше, конечно, линзу Които под Д2С), света на авто не будет. Все эти эксперименты с лампами (имею ввиду Н4) - деньги на ветер, все равно потом придешь к билинзам.
egorka Немає
Продавець прохолоди

Київ. Голосііво
Volkswagen T-5 caravelle
Повідомлення: #9
03-12-2015 18:22 RE: Автолампы Koito WhiteBeam III / 4200К / H4 /

Спасибо. На мою машину фары оригинал с линзами порядок 1000$ стоят бу. Попробую поставить лампы или които или филипс.

А кто подскажет где недорого купить?

(03-12-2015 11:06)Gr_Vetal :  
(29-11-2015 10:43)egorka :  Hello!. Хотел спросить. Кто пользуется? Как светят.
У мене Koito на обох авто стоять з переду, дуже задоволений, але зараз на них ціна кусаєтьсяHello!
. А в противотуманки стоит ставить? Или можно чтото попроще.

(Востаннє це повідомлення було змінене: 04-12-2015 09:44 egorka.)
egorka Немає
Продавець прохолоди

Київ. Голосііво
Volkswagen T-5 caravelle
Повідомлення: #10
05-12-2015 19:05 RE: Автолампы Koito WhiteBeam III / 4200К / H4 /

(03-12-2015 15:19)roman_Al :  
(03-12-2015 10:58)egorka :  Нашёл сравнительный тест ламп. https://youtu.be/TyTYzWQGixw

Интересный тест, давно что-либо подобное хотел увидеть.

А по теме, Н4 ни на одном из авто, на которых ездил, не светили. И Осрам, и и Филипс, и Които. И Шкода, и Ланос, и Рено, и Тойота. Лучше, чем родные, но не то. Были и + 100, и различные брекеры, и вижины. И ещё, немаловажно, на всех Н4, всё-таки есть засвет глаз встречных водителей. Мой совет ТС: пока не поставишь в фару билинзу, пусть хоть Китай, пусть хоть с самой обычной галогенной лампой (лучше, конечно, линзу Които под Д2С), света на авто не будет. Все эти эксперименты с лампами (имею ввиду Н4) - деньги на ветер, все равно потом придешь к билинзам.
. Спасибо.
Поставил Себе сегодня Набор ламп Koito WhiteBeam III 2x H4 (P43T-3Cool 12V 60/55W P0754W. В ближний дальний и в Птф поставил Набор ламп Koito WhiteBeam III 2x HB4(9006) (P22D) 12V 55W. Мне нравится. Завтра в пять утра ехать отпишу как светят на трассе.[Зображення: b574304232b8.jpg]

Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Koito WhiteBeam III 4200K H1 Aleksej 13 2 937 29-03-2019 08:23
Останнє: egorka
  Koito WhiteBeam III Core(i5) 19 9 634 15-01-2014 18:00
Останнє: Udjin

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 2