Є пропозиція відновити (чи почати заново) якусь мінімальну допомогу дитячим будинкам та будинкам престарілих.
Адреси я маю. Взагалі, інформація різна є тут:
http://www.detdom.info/
Що відразу хочу сказати. Секонду дитячим будинкам не потрібно. М'яких іграшок - також. Якісь більш-менш нормальні дорослі речі - можна віддати у лікарні і будинки престарілих. Речі, взуття в хорошому стані, в принципі, підійдуть і дитячим будинкам.
Що потребують дитячі будинки? Як правило, список такий:
- прокладки;
- спортивний інвентар;
- різноманітна побутова хімія;
- речі, які швидко зношуються;
- канцтовари (не дуже, але...);
- оргтехніка (можна і вживану);
- біжутерія, косметика для дівчат, яка не потрібна, не підійшла вашим "половинкам", коханкам, сестрам;
- ...
Одним словом, запитуйте. Відповідь я дам. Може у когось будуть ще ідеї. Обговоримо.
Звичайно, можна зробити це в грошовому еквіваленті. Тоді про конкретні потреби розпитується у дитячому будинку і купляється те, що потрібно.
Ще одне. Пріоритет надаємо віддаленим від Львова дитячим будинкам.
В ідеалі... Найбільше цим дітям бракує уваги. Якщо у когось будуть якісь ідеї - озвучуйте. Наприклад, десь знайти автобус, домовитись з керівництвом атракціонів у парку Культури і привезти цих дітей на день у Львів. А потім зводити кудись у Деманджаро чи Макдональдс.
Для довідки.
На сьогодні я маю для них:
- кілька пачок памперсів;
- дитячий трьохколісний велосипед;
- в'язальна машина (наприклад, для старших класів).
Про попередній досвід допомоги, якщо кому цікаво, через "пошук" на форумах Мітсу і Шкоди. Про наші львівські поїздки, про допомогу Марганецькому дитячому будинку...