Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Майстер та Маргарита
Автор Повідомлення
Чебишов Немає
Cipollino

Приєднався: May 2007
Київ-Полтава
Nissan X-Trail 2.0 CVT
Повідомлення: #1
15-03-2011 23:15 Майстер та Маргарита

В квітні на екрани виходить екранізація роману Булгакова від Ю. Кари
В інтернеті є думка, що вона сильніше за екранізацію Бортко.Курить
Подивився трейлер - сумніваюсь. Хоча звісно треба дивитись весь фільм. Зірки там пояскравіше...
http://www.master-margarita-film.ru/promo/
До речі, Філіппенко грає в обох фільмах демонів: у Кари - Фагота, у Бортко - Азазело.
Цитата:Я и у Бортко мечтал сыграть Коровьева, но Абдулов меня предупредил, что режиссёр обещал ему эту роль уже давным-давно. Я уступил. Мне главное нечисть сыграть....

А взагалі, зараз читаю книгу Тетяни Поздняєвої "Воланд і Маргарита" - зовсім по іншому взагалі на роман дивлюсь тепер....
Тетяна Поздняєва - "Воланд і Маргарита"

[Зображення: 5.png][Зображення: Iqisg.gif]
Праці Чебишова носять відбиток геніальності
Буде удача!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-03-2011 23:19 Чебишов.)
Шукати всі повідомлення учасника
Сергей_м Немає
ПРЕВЭД!

Приєднався: Nov 2007
Україна
разные....
Повідомлення: #2
15-03-2011 23:18 RE: Майстер та Маргарита

может я и не прав, но сколько уже можно одно и тоже. И снимают, и в театрах....капец. Такое ощущение что только Мастер и Маргарита одна существует
Core(i5) Немає
веломаньяк

Приєднався: Oct 2010

A-5(FL)/1.8tsi-мкпп
Повідомлення: #3
15-03-2011 23:20 RE: Майстер та Маргарита

Ну,перепрыгнуть Бортко с такой музыкой и Абдуловым...не знаю...
Чебишов Немає
Cipollino

Київ-Полтава
Nissan X-Trail 2.0 CVT
Повідомлення: #4
15-03-2011 23:26 RE: Майстер та Маргарита

(15-03-2011 23:18)Сергей_м :  может я и не прав, но сколько уже можно одно и тоже. И снимают, и в театрах....капец. Такое ощущение что только Мастер и Маргарита одна существует
Фільм Кари зняли в 1994 році, але тоді він не вийшов, через проблеми з фінансами та авторськими правами. Деяких акторів вже в живих немає.

А щодо "одно и тоже" - досі ставлять і знімають ще й наприклад "Ромео і Джульєтта" Шекспіра, "Одисею" - Гомера.
Нічого в цьому поганого немає, радіти треба що в нас є можливість порівняти та вибрати краще.

Сьогодні в інтернеті прочитав, що Бекмамбетову відмовили в рімейку фільму "Батько солдата". Він збирався робити рімейк фільму про ВВВ в жанрі .... наукової фантастики....
Оце дійсно - капець....
сообщения объединены
(15-03-2011 23:20)Core(i5) :  Ну,перепрыгнуть Бортко с такой музыкой и Абдуловым...не знаю...

Музика у Кари від Шнитке. Думаю цей композитор "посильніше" плагіатора КорнелюкаКурить

Буде удача!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-03-2011 23:30 Чебишов.)
Core(i5) Немає
веломаньяк

A-5(FL)/1.8tsi-мкпп
Повідомлення: #5
15-03-2011 23:40 RE: Майстер та Маргарита

(15-03-2011 23:26)Чебышев :  Музика у Кари від Шнитке. Думаю цей композитор "посильніше" плагіатора КорнелюкаКурить
Сергей Курёхин, Danny Elfman,John Williams...в чём бедного Корнелюка не обвиняли...Слова,слова...Фильм хотят протолкнуть на фоне огромного успеха последней версии фильма(ИМХО).
Чебишов Немає
Cipollino

Київ-Полтава
Nissan X-Trail 2.0 CVT
Повідомлення: #6
16-03-2011 00:09 RE: Майстер та Маргарита

(15-03-2011 23:40)Core(i5) :  Сергей Курёхин, Danny Elfman,John Williams...в чём бедного Корнелюка не обвиняли...Слова,слова...Фильм хотят протолкнуть на фоне огромного успеха последней версии фильма(ИМХО).

Ну да, це мабуть Моріконе почув "Город которого нет" і вже потім написав тему для фільма "Професіонал":
http://www.youtube.com/watch?v=hyNkb34kjWk
А взагалі багато уваги Корнелюку.

А Ваші звинувачення в намаганні проштовхнути фільм на хвилі успіху екранізації Бортко смішні як мінімум з двох причин:
1. Кара зняв фільм в 1994 році, ще не здогадуючись про екранізацію Бортко.
2. З таким успіхом можно звинувачувати і Бортко в тому, що він використав успіх самого роману, і на цій хвилі проштовхнув свій серіал.

Буде удача!
Core(i5) Немає
веломаньяк

A-5(FL)/1.8tsi-мкпп
Повідомлення: #7
16-03-2011 01:05 RE: Майстер та Маргарита

Останусь при своём мнении...Это примерно тоже, если сравнивать фильм «12 стульев» Л. Гайдая (1971) и М. Захарова (1977) — разные актеры, форматы, разное видение романа в конце концов. Мне экранизация 1977 года больше по душе...
P.S. Музыка Шнитке, а звучит Штраус, Болеро Равеля и другие. Музыка не зацепила, уж простят меня господа Шнитке.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 16-03-2011 01:19 Core(i5).)
Vital66 Немає
Starухин
FC Skoda Club

Приєднався: Jan 2007
Горловка - Киев
Апять красивая чешка, SEAT ATECA 1.4 TSI
Повідомлення: #8
16-03-2011 10:22 RE: Майстер та Маргарита

Обязательно буду смотреть, но уверен, что фильм Бортко останется для меня лучшим. Я смотрю его на одном дыхании. Может Корнелюк и плагиатор, но музыка в фильме потрясающая. Да и вообще, Корнелюк написал очень много хороших песен, особенно в раннем творчестве.

Когда впервые читал книгу, то Воланда представлял именно таким, каким он предстал в образе Басилашвили, так что Гафт меня не вдохновит.

http://www.drive2.ru/users/vlad96/
[Зображення: 8-podpis545173.jpg]
(Востаннє це повідомлення було змінене: 16-03-2011 10:27 Vital66.)
Чебишов Немає
Cipollino

Київ-Полтава
Nissan X-Trail 2.0 CVT
Повідомлення: #9
16-03-2011 11:31 RE: Майстер та Маргарита

(16-03-2011 01:05)Core(i5) :  Останусь при своём мнении...Это примерно тоже, если сравнивать фильм «12 стульев» Л. Гайдая (1971) и М. Захарова (1977) — разные актеры, форматы, разное видение романа в конце концов. Мне экранизация 1977 года больше по душе...
P.S. Музыка Шнитке, а звучит Штраус, Болеро Равеля и другие. Музыка не зацепила, уж простят меня господа Шнитке.

Ваше відношення до фільму, який ще не вийшов на екрани нагадує, нагадує старий єврейський анекдот:
Цитата:Встречаются два еврея:
— Слышал я «Битлз», не понравилось. Картавят, фальшивят... Что людям в них нравится?!
— А где ты их слышал?
— Да мне Мойша напел…

І як же у фільмі не звучати вальсам Штрауса, якщо за романом, композитор особисто був диригентом на балу у Воланда???

Буде удача!
Core(i5) Немає
веломаньяк

A-5(FL)/1.8tsi-мкпп
Повідомлення: #10
16-03-2011 18:49 RE: Майстер та Маргарита

(16-03-2011 11:31)Чебышев :  Ваше відношення до фільму, який ще не вийшов на екрани...
Открою Вам большую тайну...я уже его посмотрел,правда интернет версию в плохом качестве...

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1