Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Відкритий лист Прем’єр-міністрові України Миколі Азарову щодо мит на нафтопродукти
Автор Повідомлення
sova_ukr Немає
Сова я, сова

Приєднався: Jan 2009
ну Киев же
Skoda Fabia New Estate, Renault Duster
Skype IDsova_ukr
Повідомлення: #1
10-03-2011 15:22 Відкритий лист Прем’єр-міністрові України Миколі Азарову щодо мит на нафтопродукти

Відкритий лист
Прем’єр-міністрові України Миколі Азарову

від представників вітчизняної автомобільної спільноти, вантажних та пасажирських перевізників України

Пане Прем’єр-міністр!

Ми глибоко здивовані і роздратовані тим фактом, що ви досі не відхилили ініціативу Міністра енергетики і вугільної промисловості Юрія Бойка щодо введення мита на імпорт нафтопродуктів в Україну.
Сьогодні запровадження такого мита вигідне лише технологічно відсталим вітчизняним НПЗ, які прагнуть у такий спосіб підвищити ціни на власну продукцію, що не витримує конкуренції з імпортованим пальним через свою низьку якість.
Ми переконані, що цей необґрунтований і цілком лобістський проект не принесе жодного позитиву економіці та бюджету України. Подібний крок лише спровокує різкий стрибок цін на пальне, вартість якого для кінцевого споживача може сягнути 15 грн. за літр.
Це не тільки негативно відіб’ється на кишені кожного громадянина України, а взагалі паралізує економіку, оскільки вартість нафтопродуктів напряму впливає на ціноутворення практично усіх товарів та послуг. Тому це буде крок до остаточної дестабілізації соціально-економічного становища в державі.
З огляду на вищезазначене, вимагаємо від вас негайно й публічно відмежуватися від згубної ініціативи Ю.Бойка і заблокувати її прийняття. У протилежному випадку ми будемо змушені вдатися до масових акцій громадянської непокори!

ПРИСОЕДИНЯЙТЕСЬ на сайте http://avtofront.org.ua/
Пора начинать хоть что-нибудь делать, иначе нас и дальше будут держать за быдло !!!
Я к написанию письма не имею никакого отношения, но сам подписался !
Ссылка найдена на http://www.epravda.com.ua/news/2011/03/10/275995/
На уряд чекає "автомобільний майдан", якщо обкладе митом імпортне пальне

1,6 мех, Ambiente с разными допами, с черными рейлингами на крыше
[Зображення: ab66514.gif]

В мире нет вечных двигателей, зато полно вечных тормозов
(Востаннє це повідомлення було змінене: 10-03-2011 16:31 sova_ukr.)
Шукати всі повідомлення учасника
trevel Немає
Banned

Приєднався: Jan 2008

Skoda SuperB NEW DSG 1,8TSI+4х4 :)
Повідомлення: #2
10-03-2011 15:29 RE: Відкритий лист Прем’єр-міністрові України Миколі Азарову щодо мит на нафтопродукти

Чхал он на этот лист... вернее, если ён написан на туалетной бумаге - то и применицца соответственно!!!! WaveУпал и качаюсь
Сижу я там, на верху, кучеряво себя чуствую, стригу бабло с махинацый на наших НПЗ, делю бабло с местными нефтяными перцами и на тебе - вдруг пробивает меня жалость к народу и я начинаю сам своему бизнесу мешать...
Просыпаюсь в холодном поту и посылаю сон нахер... Упал и качаюсь
Какая бы власть не попадала бы к кормушке - толку не было и скорее всего не будет!!!!
Мое личное мнение исходя из афигительнаво числа "революций", перетрубацый и "побед дерьмократии" в нашей Богом забытой стране!!! Воротит
Karbon Немає
ЕЗДОК

Приєднався: Oct 2010
Ukraine, Kyiv
Skoda Octavia 1.6i (была)
Повідомлення: #3
10-03-2011 15:31 RE: Відкритий лист Прем’єр-міністрові України Миколі Азарову щодо мит на нафтопродукти

А Вы trevel ОПТИМИСТ!!! Надо же с чего-то начинать!
Я подписался!!!
сообщения объединены
А, нет, будем сидеть и ждать когда что-то само измениться (то trevel)...Курить
(Востаннє це повідомлення було змінене: 10-03-2011 15:32 Karbon.)
Olesik Немає
Классик

Приєднався: Feb 2008
Kiev
Yeti Experience 1.8 TSI, Roomster 1.6
Повідомлення: #4
10-03-2011 15:39 RE: Відкритий лист Прем’єр-міністрові України Миколі Азарову щодо мит на нафтопродукти

(10-03-2011 15:29)trevel :  Мое личное мнение исходя из афигительнаво числа "революций", перетрубацый и "побед дерьмократии" в нашей Богом забытой стране!!! Воротит

Вот незадача, опять пропустил афигительнавое число "революций", когда, где, кто учавствовал ???Недоумение Пока наблюдается только "неписающий мальчик" (с). А они там, "сверху", на хвост наступили и смотрят, можно ли еще на что наступить, сикоко "мальчик" будет терпеть... Курить

[Зображення: ab157636.gif]
[Зображення: 1.png]
Karbon Немає
ЕЗДОК

Ukraine, Kyiv
Повідомлення: #5
10-03-2011 15:44 RE: Відкритий лист Прем’єр-міністрові України Миколі Азарову щодо мит на нафтопродукти

Предлагаю отмечать здесь тех кто подписался в письме...
trevel Немає
Banned

Повідомлення: #6
10-03-2011 15:55 RE: Відкритий лист Прем’єр-міністрові України Миколі Азарову щодо мит на нафтопродукти

(10-03-2011 15:36)sova_ukr :  
(10-03-2011 15:29)trevel :  Чхал он на этот лист... вернее, если ён написан на туалетной бумаге - то и применицца соответственно!!!! WaveУпал и качаюсь
Сижу я там, на верху, кучеряво себя чуствую, стригу бабло с махинацый на наших НПЗ, делю бабло с местными нефтяными перцами и на тебе - вдруг пробивает меня жалость к народу и я начинаю сам своему бизнесу мешать...
Просыпаюсь в холодном поту и посылаю сон нахер... Упал и качаюсь
Какая бы власть не попадала бы к кормушке - толку не было и скорее всего не будет!!!!
Мое личное мнение исходя из афигительнаво числа "революций", перетрубацый и "побед дерьмократии" в нашей Богом забытой стране!!! Воротит
Думаю, что ..........
1. Не говори, что мне делать,

ругань удалила....... КуритьКуритьКурить
(Востаннє це повідомлення було змінене: 10-03-2011 16:00 Lady.)
Karbon Немає
ЕЗДОК

Ukraine, Kyiv
Повідомлення: #7
10-03-2011 16:02 RE: Відкритий лист Прем’єр-міністрові України Миколі Азарову щодо мит на нафтопродукти

З.Ы: Если я не ошибаюсь, то trevel киевский, просто на http://www.skoda-club.dn.ua висит...
сообщения объединены
(10-03-2011 15:55)Lady :  ругань удалила....... КуритьКуритьКурить

Оперативно работаете Shocked Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 10-03-2011 16:04 Karbon.)
Romaty Немає
Классик

Приєднався: Jun 2008
Бровары
Fabia New Combi (Sport)
Повідомлення: #8
10-03-2011 16:17 RE: Відкритий лист Прем’єр-міністрові України Миколі Азарову щодо мит на нафтопродукти

+1 . Подписался тоже.[/align]
сообщения объединены
sova_ukr, а где вы нашли ету ссылку если не секрет?Cool

http://www.OknaLite.com.ua
Окна металлопластиковые и алюминиевые.
ОкнаЛайт - Изготовление, монтаж, сервис...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 10-03-2011 16:19 Romaty.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
trevel Немає
Banned

Повідомлення: #9
10-03-2011 16:22 RE: Відкритий лист Прем’єр-міністрові України Миколі Азарову щодо мит на нафтопродукти

Я родом из Донецка, и живу в Донецке, и считаю себя ненавистником (анархистом???) любой власти именно в нашей стране, потому как небезосновательно считаю, что нас ЛЮБАЯ наша власть просто использует в самых изощренных формах... а мы терпим и держимся...
Из принципа, после удаленных фраз автора темы голосовать не буду, хотя, чего там скрывать, хотелось бы избавить нашу страну от местных нефтяных алигархов, тупых грабительских пошлин (в т.ч. и на нефтянку), от карманных "автозаводов" и толпы уродов во власти....

З.Ы. Кстати, самое прикольное-это то, что в Донецкой области топливо ВСЕГДА стоит на 30-60 копеек/л дороже чем в иных регионах.... Правда и дороги все-таки за последние 3года реально стали делать-может туда и идут...??? Вот и не знаю - возмущацца или радовацца???
А "наши" НПЗ - давно уже совсем не наши - поэтому и спрос делать нада с чеченов и прочих местных нефтяных королей, кто кормит власть нефтедолларами!!!!
Karbon Немає
ЕЗДОК

Ukraine, Kyiv
Повідомлення: #10
10-03-2011 16:27 RE: Відкритий лист Прем’єр-міністрові України Миколі Азарову щодо мит на нафтопродукти

(10-03-2011 16:22)trevel :  Я родом из Донецка, и живу в Донецке...
А я чето думал, что из Киева... Embarassed
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Звернення Президента України ntischenko 39 8 987 16-02-2009 15:30
Останнє: SergM
  Петиція щодо зменншення мита на автомобілі Roha 5 1 839 24-11-2007 09:16
Останнє: fedjaka

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 5