Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Результаты
Голосування завершено.
Сдал 36.08% 127 36.08%
Не сдал 54.83% 193 54.83%
Лень отвечать 9.09% 32 9.09%
Всього 352 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
Проверка знания ПДД
Автор Повідомлення
Fenix-86 Немає
Ученик
*

Приєднався: Oct 2010
г.Ромны Сумська обл.
Octavia tour 1.6
Повідомлення: #291
29-01-2011 09:26 RE: Проверка знания ПДД

Правильных 19 из 20!!! Мир

Когда сдавал на права то было 20 из 20 и с первой попытки...Девушка
Шукати всі повідомлення учасника
Петя Днепр Немає
мебельщик

Приєднався: Dec 2010
Днепропетровск
Subaru
Повідомлення: #292
01-02-2011 09:16 RE: Проверка знания ПДД

4 ошибки. Думал будет хужеПрыгаю от радости

[Зображення: nomua_%C0%C5_9944_EI.png]
На дороге нет сильных и смелых, есть лишь умные и глупые.
нольписят-стописятчитыре-89-76 Пётр
JeepKa Немає
..
**

Приєднався: May 2009
Львів
Daimler-Benz W210 / SuperB 1.8t була / Hyundai Accent 07
Повідомлення: #293
03-02-2011 10:20 RE: Проверка знания ПДД

cпецыально для двоишников

Вперше в Україні співробітники управління ДАІ Львівської області спільно з представниками автомобільної школи “ТСО України” м. Львів проводитимуть безкоштовні навчання для водіїв, які мають бажання покращити свої знання та отримати останню інформацію про зміни у законодавстві щодо сфери дорожнього руху. Заняття розпочинаються вже сьогодні, 1 лютого. Відтак кожен, хто бажає покращити свої знання з Правил дорожнього руху, щовівторка о 16 годині може прийти в автошколу, яка розташована за адресою - м Львів, вул. Чмоли, 2 (3 поверх, кабінет №6). Контактний телефон - (032)238 90 48 або (032)238 90 51.
Варто зауважити, що заняття проводитимуть висококваліфіковані викладачі у спеціально обладнаних класах, що сприятиме швидшому засвоєнню отриманого інформаційного матеріалу.
В автошколі водії також зможуть перевірити свої знання за допомогою спеціальних тестів на комп'ютері.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України

Руки в масле, жопа в мыле - я люблю автомобили!®

[Зображення: 922a7518b1dc.jpg]
(Востаннє це повідомлення було змінене: 03-02-2011 10:23 JeepKa.)
=Nazar= Немає
============

Приєднався: Feb 2006
КиїВ
TDI
Повідомлення: #294
03-02-2011 11:48 RE: Проверка знания ПДД

шкода,що вони в Києві такого не будуть проводити,я б послухавХмLaughing

[Зображення: Drunk-rides-pig.gif]
Поки не настане завтра,ти не зрозумієш,як тобі було добре сьогодні!
SergM Немає
------------

Приєднався: Jan 2006

Повідомлення: #295
03-02-2011 12:10 RE: Проверка знания ПДД

demetrius :Скорее всего, во втором рисунке отсутствует знак главной дороги, ну или мы должны догадатся, что там главная - иначе такой порядок проезда не объяснить.
Что значит "догадаться", если есть конкретная задача с конкретными условиями? – Это ошибка и там есть ещё.
ghostface Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Oct 2010
Киев
BMW E46 Coupe
Повідомлення: #296
08-02-2011 13:00 RE: Проверка знания ПДД

Читал вчера, что в Украине хотят ввести ограничение на срок действия водительского удостоверения. Правда пока не известно, какой именно срок будет. То есть вполне возможно, что скоро через каждые 5 лет будем пересдавать экзамены.
Popov Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Nov 2007

А5 2.0 TDI DSG Nokian Z 225/55/16, Nokian WR G2 215/60/16
Повідомлення: #297
09-02-2011 16:51 RE: Проверка знания ПДД

и это правильно

C уважением
SergM Немає
------------

Приєднався: Jan 2006

Повідомлення: #298
09-02-2011 17:55 RE: Проверка знания ПДД

demetrius :На первом - все гуд и ответ верный (Сначала на перекресток выезжает зеленый, и останавливается потому как у него появляется помеха справа(красный), в результате этого у синего авто пропадает помеха справа и он первым проезжает перектесток).
Вообще-то ситуация патовая – все всем должны уступить и никто не проедет по ПДД:
Цитата:16.3. У разі необхідності надання переваги в русі транспортним засобам, які рухаються по перехрещуваній дорозі, водій повинен зупинити транспортний засіб перед дорожньою розміткою 1.12 (стоп-лінією) або 1.13, світлофором так, щоб бачити його сигнали, а якщо вони відсутні - перед краєм перехрещуваної проїзної частини, не створюючи перешкод для руху пішоходів.
16.12. На перехресті рівнозначних доріг водій нерейкового транспортного засобу зобов'язаний дати дорогу транспортним засобам, що наближаються праворуч.
Цим правилом повинні керуватися між собою і водії трамваїв.
На будь-якому нерегульованому перехресті трамвай, незалежно від напрямку його подальшого руху, має перевагу перед нерейковими транспортними засобами, що наближаються до нього по рівнозначній дорозі.
16.13. Перед поворотом ліворуч і розворотом водій нерейкового транспортного засобу зобов'язаний дати дорогу трамваю попутного напрямку, а також транспортним засобам, що рухаються по рівнозначній дорозі в зустрічному напрямку прямо чи праворуч.
Цим правилом повинні керуватися між собою і водії трамваїв.
– По ПДД все обязаны стоять и пропускать и на деле последним проедет тот, кто уступит проезд.
LimoN4ik Немає
кислый фрукт

Приєднався: Dec 2008
С\К "Чайка"!
Жёлтый пепелац $koda Fabia 1.2 12V,47kw,2007, Пробег:202тык
Повідомлення: #299
09-02-2011 20:09 RE: Проверка знания ПДД

Ребята, а кто скажет. Вот я каждый день езжу на Подол(.....-ул.Терехина-ул.Константиновская-...) и никак не могу понять кто кого должен пропускать. Я еду по ул.Терехина(выезд на ул.Константиновску.), у меня перед перекрестком с ул.Тульчинской стоит знак [Зображення: zn_2_2.gif] и знак [Зображення: zn_4_4.gif]. А вот те кто едет по ул.Тульчинской(для выезда на ул.Константиновскую) видит перед собой знак [Зображення: zn_2_1.gif] и [Зображення: zn_4_2.gif].
Вот кто кого должен пропускать:
1) Я еду по ул.Терёхина и пропускаю всех кто едет по ул.Тульчинская
2) Я еду по ул.Терёхина, останавливаюсь на знак "СТОП" и проезжаю свободно дальше на ул.Константиновскую. В то время те кто едет по ул.Тульчинская уступают мне?
Зы, проще не смог обьяснитьEmbarassedEmbarassedEmbarassed
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Vitaly_N Немає
татаро-монголофоб

Приєднався: Oct 2008
Харьков, Павлово поле
А5 1,6 MPI+ESP
Повідомлення: #300
09-02-2011 20:21 RE: Проверка знания ПДД

(09-02-2011 20:09)LimoN4ik :  Ребята, а кто скажет. Вот я каждый день езжу на Подол(.....-ул.Терехина-ул.Константиновская-...) и никак не могу понять кто кого должен пропускать. Я еду по ул.Терехина(выезд на ул.Константиновску.), у меня перед перекрестком с ул.Тульчинской стоит знак [Зображення: zn_2_2.gif] и знак [Зображення: zn_4_4.gif]. А вот те кто едет по ул.Тульчинской(для выезда на ул.Константиновскую) видит перед собой знак [Зображення: zn_2_1.gif] и [Зображення: zn_4_2.gif].
Вот кто кого должен пропускать:
1) Я еду по ул.Терёхина и пропускаю всех кто едет по ул.Тульчинская
2) Я еду по ул.Терёхина, останавливаюсь на знак "СТОП" и проезжаю свободно дальше на ул.Константиновскую. В то время те кто едет по ул.Тульчинская уступают мне?
Зы, проще не смог обьяснитьEmbarassedEmbarassedEmbarassed

картинку нарисуй
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Проверка страховки по VIN Parrabellum 16 6 524 07-06-2020 11:36
Останнє: Parrabellum

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 7