Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку
Автор Повідомлення
migal Немає
Классик

Приєднався: Sep 2008
Lviv
Octavia Tour 1.6i
Повідомлення: #101
08-12-2010 20:37 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

Вчора в 1-й ночі зупинили на кільцевій (на розвилці до Скнилова)Exclamation Стояло аж два патрулі і це при майже нульовій видимості бо був туман сильний. На той момент коли мене спинили вже шманали Ауді 100 с франківськими номерами по повній: багажник, кишені і т.д.
Підійшов до мене прапорщик та розпочав розмову зі слів "Дай Боже здоровля..." з ухмилкою Я удивлен Але потім правда представився по формі, та навіть щось там буркнув про причину запинки. Сперечатись з ним не мав бажання, та звертати його увагу на манеру спілкування оскільки їхав з парастасу, а сьогодні на похорон, тому мовчки дав доки. Він оцінивши ситуацію: відсутність запаху перегару, поруч дружина, талон ТО до 2012 року і т.д. Різко змінив стиль розмови, вибачився за зупинкуЯ удивлен та побажав щасливої дорогиExclamationLaughing
Помітив що опісля 00:00 будь-яке авто сприймається інспекторами як можливий Джек-потLaughing
Шукати всі повідомлення учасника
otarnavsky Немає
Газовик

Приєднався: Jan 2009
Львів
octavia tour 1.6 BFQ ГБО
Повідомлення: #102
09-12-2010 17:00 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

"Помітив що опісля 00:00 будь-яке авто сприймається інспекторами як можливий Джек-пот"

то так виходить..що вночі взагалі нема що їздити...а то..десь ненароком..зупинять..та ще й придумають..що щось не так...

[Зображення: ab80484.gif]
интересное
pete Немає
mihokXD

Приєднався: Jun 2007
Львов
vw polo 1,4
Skype IDmihokXD
Повідомлення: #103
10-12-2010 20:55 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

мають стояти і контролювати. а то після 1 ночі 30% точно під бухлом їздить (не враховуючи таксі)
migal Немає
Классик

Lviv
Octavia Tour 1.6i
Повідомлення: #104
10-12-2010 21:21 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

(10-12-2010 20:55)pete :  мають стояти і контролювати. а то після 1 ночі 30% точно під бухлом їздить (не враховуючи таксі)

Стояти та контролювати це одне, але коли тебе сприймають за потенційного пияка за кермом тільки тому, що ти за кермом опісля 00:00 - це навіть ображаєДятел З початку необхідно вияснити чи під бухлом я, а вже потім застовоувати міри!
pete Немає
mihokXD

Львов
vw polo 1,4
Skype IDmihokXD
Повідомлення: #105
12-12-2010 12:35 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

а як вияснити не зупинивши???зупинили - ведеш себе корректно, адекватно - відпустили. інша справа коли просять показати а що у тебе в кишенях....
andyvit Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2008

Повідомлення: #106
12-12-2010 14:03 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

(12-12-2010 12:35)pete :  а як вияснити не зупинивши???

вибач, маразм...
судячи твоїм міркуванням, кожен водій потенційний злочинець і зупиняти треба всіх підряд.
в конституції України прописаний принцип "презумпція невинності". на хлопський розум - це означає, що без доведення вини, людина не винувата. а з дій наших доблесних "дай" чим пізніше їдеш - тим більше в тобі криміналу. абсурд.

Two tears in the bucket?
Fuck it!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 12-12-2010 14:11 andyvit.)
pete Немає
mihokXD

Львов
vw polo 1,4
Skype IDmihokXD
Повідомлення: #107
12-12-2010 20:41 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

вибачаю
Якби зупиняли всіх підряд - корки б були скажені....
в Європі якщо в поліції є підозри - тебе зупиняють і цікавляться, чи все в порядку. Бухаріків ТРЕБА карати, як геїв-патріотів, і чим частіше, тим краще. А зробить це мент на дорозі в свою кишеню. чи в державну - все одно. Головне - результат: забухав - про баранку забув. Це шлях окультурення бидла, яке розуміє тільки силу чи економічний вплив (коли не буде грошей на бухло). Я кожень день стикаюсь з "рогатим" скотом і бачу що його все більше...
Інша справа, що менти в нас не ті що на заході (освічені. самодостатні, підтягнуті). Але мені не взападло, якщо мене зупинили, показати документи. Тим більше якщо знаю що після мене злапають якесь нагле і тупе бидло. котрому все можна. і воно їде пьяне і без документів. Хай платить....
(Востаннє це повідомлення було змінене: 12-12-2010 20:42 pete.)
andyvit Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2008

Повідомлення: #108
12-12-2010 20:59 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

(12-12-2010 20:41)pete :  в Європі якщо в поліції є підозри - тебе зупиняють і цікавляться

правильно, якщо є підозри. а в нас підозрілий кожен, а чим пізніше їдеш, тим більше підозр.

(12-12-2010 20:41)pete :  після мене злапають якесь нагле і тупе бидло. котрому все можна. і воно їде пьяне і без документів. Хай платить....

біда вся в тому, що такі якраз, нажаль, і не платять.

Two tears in the bucket?
Fuck it!
migal Немає
Классик

Lviv
Octavia Tour 1.6i
Повідомлення: #109
13-12-2010 11:18 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

Не в правильну сторону мішло обговорення Mad
На сам перед образливо коли з тобою починають вести розмову по хамськи, а не за то що тебе зупиняють вночі. Думаю що доцільно з початку зясувати до якого статусу я відношусь (бидло чи ні) а вже тоді при потребі переходити на особистостіExclamation Адже і в день є значно більше постів, котрі зупиняють для перевірки доків, але тебе не сприймають за потенційного порушника.... А вночі, як показує практика, все змінюється!
Сумніваюсь що нічні пости приносять в скрабницю бюджету серйозні доповнення, швидше заповнюють власну кишеню. Думаю що навіть половниу постів стоять не офіційно, "внеурочно" так би мовитиПовбывав бы
Чекайте, чекайте, - не дай Бог приймуть нововведення в ПДР, то порушників вночі стане значно більше: визначить інспектор що ви не виспані, і все - позбавлення прав, або благодійні внески на рахунок сім'ї дайцяОцтой І сумніваюсь що це покращить ситуацію на дорогах, єдине що інспектори стануть заможнішимиДобыча мыслей
VIR Немає
**

Приєднався: Mar 2010
Lembеrg
Повідомлення: #110
13-12-2010 12:54 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

Був випадок коли зупинили в ночі десь година 3-4 (я був пасажиром). Їхали назустріч. Як тільки побачили авто то відразу почали активно мигати дальнім, а напарник вибіг з машину і біг через дорогу щоб зупинити. Далі розмова через вікно приблизно такого змісту:
ДАЙ: Такий такий то ... Покажіть документи.
Водій: Причина зупинки?
ДАЙ: Операція перехоплення, в районі машину вкрали. Звідки їдете?
Водій: Яке це має значення? (документи показав)
ДАЙ: Нормальні люди в ночі дома сплять.
Водій: А чого тоді ви тут вночі на машини кидаєтесь? Через всю дорогу біжите.
ДАЙ: (віддав документи і пішов)
Напевно образився що дома не спить...
А в дійсності чого на пустій дорозі на авто кидатись? Через всю дорогу бігти. Тільки тому що одне авто вночі по дорозі їде. Якщо 3 ночі то кожне авто вже стає підозрілим. Воно ж може бути потенційно прибутковим, тому що "нормальні люди ж дома сплять". Це виходит вже ДАЇ починає вказувати коли їздити, а коли дома спати...Оцтой
(Востаннє це повідомлення було змінене: 13-12-2010 13:03 VIR.)
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Дорога на Закарпаття Щадячий 3 1 874 08-07-2015 18:51
Останнє: Щадячий
  Рибальство біля Львова. Igor_Lviv 12 7 516 30-07-2008 15:26
Останнє: Gt-1

Швидкий перехід:

Переглядають: