Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку
Автор Повідомлення
В... Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2008
Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #91
24-09-2010 00:27 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

(23-09-2010 10:32)andyvit :  Позиція Щипеля досить цікава. З вовка перетворитися на невинну овечку.
Якщо його дитина дійсно хвора, то я відверто співчуваю його біді.

Людині можна співчувати не спорю,але я не вимагаю співчуття до себе......Exclamation
Єлі кінці з кінцями звожу,день за днем і шо розказувати всім шоб жалілиQuestion
Не всі однаковіExclamationExclamationExclamation Але віз друга бабцю в лікарню на Топольну,мене тормознули за мін. порушенняПоехали,я неспорючи кажу давай швидко я в лікарнюПоехали"зара всьо оформим і все,без розмов":!:
нормально кажу давай швидко пишиExclamationдиктую то сьо,а тіп як на курорті на пляжі вірші пишеEvil or Very Mad,а потім буде приплітати то і то..........

Я і вони по різні боки барикадУпал и качаюсь
Шукати всі повідомлення учасника
Gt-1 Немає
Писатель

Приєднався: Jul 2008

Skoda Octavia A5 1.6 Elegance vs Chevrolet Aveo ІІІ
Повідомлення: #92
04-12-2010 23:04 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

Всім привіт. Зупинив мене сьогодне Жнець із двома Льоліками. Толком непредставився, хто і шо. Неназвав причину зупинки. Культури спілкування 0, розмова пішла так що типа я йому якийсь друг-Вася по району. Зразу давай шарити по машинці та розпитувати куда та звідки їдемо. Я все чемно та культурно відповідав. Але терпець всетаки вірвався коли пішли мати та почав діставатися що мол типу моя машинка на відпрацюванні і я незупинився на вимогу іншого ДАЯ (нащо я відповів що у всіх випадках коли бачив що мене дійсно зупиняють то зупинявся). Правда коли я запитався де то таке було нічого неміг сказати. Почав лялякати про штраф в 1200 грн, машина на площадку і мені великі проблеми. Але відпустили бо побачили що ніфіга неведуся і ніц недаю.

Питання. Коли на машинку йде відпрацювання, які дії в ДАЇ мають бути при зупинці такої машинки (ну типу цирку - руки назад, морда на капот, штраф чи що там ще може бути). Чому пишу бо перший раз зупинили по таких питаннях, і цікавить правильний хід дій як ДАЇ так і Мої. А не просте косіння капусти з їх сторони. Дякую.

[Зображення: ab71254.gif]
интересное [Зображення: nomua_BC_9932_BO.png]
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #93
04-12-2010 23:49 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

(04-12-2010 23:04)Gt-1 :  Питання. Коли на машинку йде відпрацювання, які дії в ДАЇ мають бути при зупинці такої машинки (ну типу цирку - руки назад, морда на капот, штраф чи що там ще може бути). Чому пишу бо перший раз зупинили по таких питаннях, і цікавить правильний хід дій як ДАЇ так і Мої. А не просте косіння капусти з їх сторони. Дякую.

Жодних з перелічених дій. Very Happy
1. Поводити себе спокійно, ввічливо.
Якщо бачиш, що ДАІшник веде себе зухвало:
2. Дістати блокнот та ручку. Записати номер жетону, попросити показати Посвідчення, записати його дані.
Щось не дуже зрозуміло з жаргоном про жнеця та льоліків. Можна то українською? ДАІ та Беркут?
3. Якщо працівники Беркута приймають у цьому безпосередню участь - також запитати їхні посвідчення та записати прізвища.
4. Ні на чому не наполягати! Типу: "Ану, бля, я сказав дай сюди посвідчення!".
Не показує - фіг з ним. Але, записати максимальну кількість інформації - на якій машині, тощо.
5. Якщо посвідчення всі показали і ти все записав питати:
- що за відпрацювання;
- яка конкретно машина в розшуку чи які до тебе претензії / підозри. В чому конкретно тебе (авто) підозрюють.
- які дані вказують на те, що саме ти (машина) причетні до мети відпрацювання (колір, номер, пошкодження тощо).
6. Якщо посвідчень не показали - дзвонити або в телефон довіри ДАІ (обл або Київ), або 102: "В такому-то місці невідомі особи у формі міліції тебе зупинили. Посвідчення показувати відмовляються.
7. Такий самий дзвінок може бути і коли показали посвідчення. Мовляв: "Поводяться зухвало, причину зупинки не називають, маю сумніви, чи це справді працівники правоохоронних органів. Скажіть, будь ласка, майор Петрів і справді у вас працює? Чи він зараз на чергуванні? У якому місці, згідно до маршрутного листа він зараз має бути?"
8. Не заперечувати міліції, не перешкоджати. Говорити, що ти згідний все показати, у відповідності до "Закону про міліцію" з дотриманням процедури. Тобто, звинувачення, протокол обшуку, два незалежних свідки.
І т.д., і т.п.
Головне:
а) бути спокійним та впевненим;
б) Боже борони казати, що ти спішиш - Ні, у мене достатньо часу, все гаразд;
в) не нариватись, не лізти на рожон;
г) з'ясовувати причини, мотиви дій;
д) при загостренні ситуації, або з самого початку - бажано все записувати на відео чи хоча б аудіо (в т.ч. телефонний дзвінок в міліцію).
е) коли ситуація ускладнюється і далі - дзвонити сос-команді.
... В принципі, все це є в неті.

[Зображення: 09013048.jpg]
Gt-1 Немає
Писатель

Повідомлення: #94
05-12-2010 00:32 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

Значить я все робив правильно і практично неврахував декількох нюансів. Ігорко дякую.

це осьцей закон http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/ma...reg=565-12

(Востаннє це повідомлення було змінене: 05-12-2010 00:34 Gt-1.)
Tramp Немає
Писатель

Приєднався: Dec 2009
Львів
Skoda A7 1.8 TSI DSG Elegence
Повідомлення: #95
06-12-2010 13:13 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

Слухайте, ну уроди наші гаїшники. Як крові не попють , то певно жити не зможуть. В мене теж таке раз було , давно. Зупинив гаїшник на Варшавській біля Ентона. Представився, сказав що таку тачку як в мене, вкрали в той день і ведеться відпрацювання. Но не кідався, все вічливо. А недавно ввечорі десь год 23.30 на Сихові, біля Довженка, стояли з колегою,просто зустрілися на дорозі , і стали збоку поболтати, бо давно не бачились. Так бобер прикатив, повиходили менти і давай чіплятися, чого тут стоїте, відкрийте машину, чи ріжучих ,колючих предметів нема, що в карманах,відкрийте багажник і т.д. Перше такі бурі повипригували з бобра, а потім поняли що порядні люди, то заспокоїлися. Але всеодно неприємно. Хіба без причини вони мають право вимагати все показати?
(Востаннє це повідомлення було змінене: 06-12-2010 13:14 Tramp.)
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #96
06-12-2010 14:21 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

(06-12-2010 13:13)Tramp :  Перше такі бурі повипригували з бобра, а потім поняли що порядні люди, то заспокоїлися. Але всеодно неприємно. Хіба без причини вони мають право вимагати все показати?
Бурі... Бобер... Хто це? Ну що за манера понаписувати щось на фені і думати, що всі це мають зрозуміти. Neutral
Причина - підозра про скоєння злочину, або намір його скоїти. Типу в автомобілістів: "Характер руху авто".

[Зображення: 09013048.jpg]
Tramp Немає
Писатель

Львів
Повідомлення: #97
07-12-2010 13:04 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

Міліцейська машина повз нас перше проїхала, а потім резко затормозила, задню, стала, вискочили 4 мента і до нас. Представились і зразу з ходу- відкривайте багажники, салон і т.д. Кароче заглядали всюди, навіть до запаски в багажник поліз, в бардачок, питався, що в карманах маємо. Ми не перечили все показували. Вони все подивились , а потім дійсно поняли, що ми просто стоємо розмовляємо і порядні люди і поїхали. Я зрозумів, що їм не сподобалось, що ми так ввечорі пізно стоїмо.
В... Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2008
Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #98
08-12-2010 11:54 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

Стараюсь спокійно себе вести Very Happy,але шоб повністю бути спокійним під час розмови з працівниками ДАЇ,треба консультуватись з психологомУпал и качаюсь,маю до них антипатіюVery Happy
Але ше дуже люблю посміятись з нимиVery Happy
Gt-1 Немає
Писатель

Повідомлення: #99
08-12-2010 13:57 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

Я, за культуру у спілкуванні, між двома та більше співрозмовниками. Але за 2 роки, від того моменту коли сів за руль, то мені попалися тільки 2 (два) інспектори, з якими можна було побалакати як з нормальними людьми. Решта були бузувіри якісь, або взагалі нерхувалися зі мною, як з нормальною та адекватною людиною і вважали що вони королі на дорозі. От такі от реаліїОцтойОцтойОцтой

І от такі працівники мають допомогати нам на дорозі Упал и качаюсьУпал и качаюсьУпал и качаюсь

Tramp Немає
Писатель

Львів
Повідомлення: #100
08-12-2010 16:52 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

(08-12-2010 11:54)В... :  під час розмови з працівниками ДАЇ,треба консультуватись з психологомУпал и качаюсь,
Впав зі сміху Упал и качаюсьУпал и качаюсьУпал и качаюсь
А щоб з гаїшників поржати багато нетреба- достатньо з ним зачепитись за знання ПДР при доказуванні , коли тебе зупинили, що ти правий і тут майже завжди виясняється, що вони їх дуже і дуже погано знають. Особливо молодий склад ДАЇ.
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Дорога на Закарпаття Щадячий 3 1 874 08-07-2015 18:51
Останнє: Щадячий
  Рибальство біля Львова. Igor_Lviv 12 7 516 30-07-2008 15:26
Останнє: Gt-1

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 8