Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку
Автор Повідомлення
migal Немає
Классик

Приєднався: Sep 2008
Lviv
Octavia Tour 1.6i
Повідомлення: #71
31-08-2010 09:46 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

Дивіться щоб не в іншу сторону змінилоEvil or Very Mad З сюжету видно що кримські ДАЙ вже будуть використовувати відеокамери, але лише для свого захисту, тобто ті камери котрі видали не будуть застосовуватись проти них же, а спрямовуватимуться проти насExclamation
Подобається приклад європейських держав, чи навіть вже Росії, коли в патрульному авто встановлена стаціонарна камера, - при наймі не має такого як "йдемо зі мно у машину, будемо акт складалиVery Happy" після чого починається розкрутка на баблоПовбывав бы
Шукати всі повідомлення учасника
otarnavsky Немає
Газовик

Приєднався: Jan 2009
Львів
octavia tour 1.6 BFQ ГБО
Повідомлення: #72
31-08-2010 10:13 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

ага..якраз..найдуть сотні прични щоб таку камеру не ставити на лобове скло....це ж втрата заробітку..
не даром, коли спочатку були введені нові штрафи більші...дайці почали шуміти, що штрафи треба понизити, бо народ грамотний став...а так, кого не питав на роботі...дати на лапу 10 грн для всіх було нормою..а зараз тих 50-100..вже думаєш...або не порушуєш..або спориш...

[Зображення: ab80484.gif]
интересное
(Востаннє це повідомлення було змінене: 31-08-2010 10:14 otarnavsky.)
Tramp Немає
Писатель

Приєднався: Dec 2009
Львів
Skoda A7 1.8 TSI DSG Elegence
Повідомлення: #73
02-09-2010 12:18 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

Хотілось би вставити своїх " 5" копійок в цю тему. Гаїшників терпіти не можу і маю, як і кожен водій, на це вагомі причини. Нарахунок даної ситуації з цією жіночкою, можу висловити таку !свою! думку. То , що вона попустила гаїшника- це все ясно. Молодець. Ми львівські в 90 % випадків так не робим, бо ми тут живем і простіше , і скоріше дати пару "ре" і поїхати далі, чим показувати візитки, підіймати людей і губити з ним час на дорозі, ще й коли знаєш , що дійсно порушив. Я гаїшників ні в якому випадку не захищаю( щоб хтось собі не подумав), просто аналізую дану ситуацію. Тим більше ця дама ( як я поняв з того всього відео) дійсно порушила і валити вину на фури- трохі смішно, бо вона шофер і це її проблеми що вона щось не побачила. З таким успіхом вона на ходу могла заїхати в зпереді їдучу машину і сказати , що не побачила. Значить треба було вибрати таку швидкість , щоб побачила. То що гаїшник хам- йому за такі розмови треба було в морду дати. Як видно з відео, вона його не обламала по правилах, а просто він не чекав, що його будуть знімаютьLaughing і з того всього віддав документи.
Далі, наприклад мене обурило поведінка даної дамочки в плані того, що "ось я така розумна , а сама з глухого села без назви, але тут продала корови і виїхала за кордон на буряки, і найшла собі дурного данця і стала велика пані( а сама тоалети миє), і приїхала до Львова і рішила по- європейськи тут всіх пообламувати, про євро 2012 порозказувати " і т.д. Саме обідне з того всього , що вона в себе в даніїї їзде тихенько -тихенько , а в нас приїхала і розказує . Я теж цього літа їздив віддихати з родиною в Німеччину і їхали на машині, так вже назад в Польщі в лісосмузі їхав 90 і прохлопав знак що "олені" 70", так поляк мене хапнув і на місці 150 злотих заплатив штрафу. Так на всі мої " я не бачив, я тут перший раз , не знаю дороги, змучаний і т.д." відповідь одна- треба вибирати швидкість таку, щоб побачити знак і не проїхати, бо ви шофер і несете відповідальність за свою і чужу безпеку." І впринципі я з ним згоден, заплатив і поїхав, а вона приїхала тут і блатує. Крім того поняття "безкультуря" на дорозі у нас українців в крові. Більшість водіїв абсолютно не поважають один-одного на дорозі і кожен день виїжаючи з стоянки , постійно псуєш собі нерви, бо людям бракує якоїсь просто людяності і розуміння, обганяють зліва, зправа, скоро зверху будуть літати, їздять безпрідельно і плюють на безпеку( про правила взагалі мовчу), більша половина взагалі правил не бачила і їздять як кому захочеться. Тому висновок мій такий, тіпа іноземка українського розливу, висловила притензії українцю українського розливу, наслідок- багато штину, а толку ніякого! Стандартна ситуація в нашій державі.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 02-09-2010 12:23 Tramp.)
uranium Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2008

Octavia Tour 1.6
Повідомлення: #74
02-09-2010 12:41 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

Ну, судити її тобі ніхто не дає права, як вона потрапила в Данію, і чому і як зараз живе, як мінімум, бо ти її не знаєш, і її історії. Інакше, це просто рагульська зависть.

Цитата: Я обгоняла массу грузовиков, поэтому, на 99% уверена, что я ехала в левом ряду, тк перестраиваться не хотелось.

Я впевнений, що про цей прикол львівський дОїшників вона просто не знала, а їхала за правилами.
Tramp Немає
Писатель

Львів
Повідомлення: #75
02-09-2010 13:50 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

(02-09-2010 12:41)uranium :  
(02-09-2010 12:18)Tramp :  
Ну, судити її тобі ніхто не дає права, як вона потрапила в Данію, і чому і як зараз живе, як мінімум, бо ти її не знаєш, і її історії. Інакше, це просто рагульська зависть.
Про "рагульську зависть" насмішив. "Гарно" сказано- але не до мене. Ну а на рахунок осудження, то вона сама виставила в неті своє "лицо", тому осуд в її адрес дозволила сама. А нарахунок "прікола львівських даївців"- вона є виновата і крапка, нефіг сідати за руль, щьолкати мордою, а потім писати що " Я обгоняла массу грузовиков, поэтому, на 99% уверена, что я ехала в левом ряду, тк перестраиваться не хотелось. " . Ну це ж маразим. Так так на дорозі є розмітка, якщо вона не побачила знаку. Куда вона дивилась? Вона ж шофер і юрист великий.Це просто привикла непоправилам їздити . Цікаво чи в неї в Данії таке проканало?? Та її б поліцейський за такі маньоври і такі думки права би забрав, то тільки наш охламон настрашився мобільного і втік. То вона зробе аварію, вїде в машину і скаже , що "лень перестраїватся". Бачив я такіх баб дурних за рульом. Їде сама незнає куда і нащо. От хай їде в свою Данію і там розказує. А ще то реаліті -шоу попахує якимось пріколом .
(Востаннє це повідомлення було змінене: 02-09-2010 13:55 Tramp.)
migal Немає
Классик

Приєднався: Sep 2008
Lviv
Octavia Tour 1.6i
Повідомлення: #76
02-09-2010 14:13 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

В принципі правди в даному випадку тяжко дізнатись, адже якщо опитати дай ця то отримаємо інший бік медалі (мол нагло порушувала, нахамила і т.д.) але той факт що Дай наважився зупинити авто на іноземній реєстрації в годину пік (коли міг зупинити десять інших українців) говорить про те що мабудь дійсно було порушення. Правда в тому місці не місцевому дуже легко порушити, адже вже як говорилось знак стоїть в такому місці коли вже майже починається роздільня лінія смуг, і можна потрапити також на пересічення суцільної лінії, якщо все ж таки в останній момент перестроїтись на очах тих же Дай в потрібну полосу.
Просто дійсно в деяких ситуаціях нашу слуги перевищують повноваження, якби тому інспектору трохи витримки, то отримала би героїня протокол за порушення.

Це є простір інтернет, і форуми якраз створеня для висловлювання своїх думокRulez, я кожна думка має право на життя Very Happy
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #77
02-09-2010 14:15 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

Про заздрість, чесно кажучи, попахує! Sad
З двох одно: або людина важко там працює на якихось, нехай і чорних роботах, або, наприклад, науковець. Можливо - заміж вийшла.
Але писати таке і базувати свої судження насамперед на цьому - вважаю також кардинально невірним.
Що до правих - лівих рядів...
а) В принципі написано однозначно та чітко - не порушувала;
б) Місце там не просто випадкове, а саме для провокацій створене. Не випадково, читай вище, я протягом року не можу добитись у жодного начальства, щоб там намалювали стрілочки. Зауваж, що навіть напрямки одностороннього руху на деяких вулицях Львова міняти вдається, а намалювати чотири стрілочки - ні.
в) Навіть сам факт порушення і незгоди з цим - не дає жодній людині (!), не кажучи про представника влади (читай - Держави) поводити себе подібно Щипелю. Плюс - мужчині до жінки, плюс - при дитині!
Ось де рагулізм, невихованість, неосвіченість, бичарня та совок - разом взяті.
Я вже писав - чим більше надають по шапці таким невихованим бикам, як той Щипіль - тим швидше ми станемо цивілізованою країною.
Між іншим, в т.ч. я рік прошу у ДАІ - нема змоги намалювати стрілочки, є "аварійна" ділянка, нехай згадають свій найперший прямий обов'язок - попереджати (запобігати) порушенням, забезпечити безпеку на дорозі, а не виловлювати транзитних водіїв та збирати гроші. Також не можуть!
(02-09-2010 14:13)migal :  але той факт що Дай наважився зупинити авто на іноземній реєстрації в годину пік (коли міг зупинити десять інших українців) говорить про те що мабудь дійсно було порушення.

Ох, як погано ти наших ДАІшників знаєш! Embarassed
Навпаки!!! Іноземна машина - найлегші гроші! Які суди, які оскарження? Потім - авто з іншої області. Аж потім, і це найважче - свої (всяке може бути - знайомі, перевірка, суди і т.п.).
Так що за цією логікою, якраз це на її користь, а не навпаки.
PS. Ось ще один позитивний момент з цієї історії: http://rоаdсоntrоl.оrg.uа/forum/...407#p34407

[Зображення: 09013048.jpg]
(Востаннє це повідомлення було змінене: 02-09-2010 14:27 Igor_Lviv.)
uranium Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2008

Octavia Tour 1.6
Повідомлення: #78
02-09-2010 14:44 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

(02-09-2010 13:50)Tramp :  " Я обгоняла массу грузовиков, поэтому, на 99% уверена, что я ехала в левом ряду, тк перестраиваться не хотелось. " . Ну це ж маразим. Так так на дорозі є розмітка, якщо вона не побачила знаку.

В мене враження, а навіть впевненість, що ти сам не знаєш, про що говориш.
там якраз їхати ПРЯМО можна тільки з ЛІВОГО ряду. Що вона і стверджує.
Вловлюєш? Якщо ще не дойшло, поїдь на місце, подивися. Щепелю привіт!
Аналогічних "приколів" є досить. Найперше, що в голову прийшло, це Шевченка - кільце на об"їздній. Інше святе місце - окружна Стрия.
Там теж легко можна попастися, коли їдеш в правому ряду, як законослухняний водій, аж раптом ця смуга виявляється тільки для руху прямо....

З.І.: Напевно Ігор в курсі, але ще одна точка для інформації УРА, це перехрестя Наукова/Кульпарківська. Там світлофор аж проситься, або й кільце.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 02-09-2010 14:48 uranium.)
Tramp Немає
Писатель

Львів
Повідомлення: #79
03-09-2010 10:43 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

Я висловив свій погляд на це відео. Не розділяю скажено позитивних думок в адрес цього шофера. Небачу ніякіх суто юридичних дій і доказів з її сторони. Крім того мені дивно, чому вона наперед включила камеру, чесно кажучи попахує якоюсь авантюрою. Це або вона зрозуміла, що вона порушила і вирішила підняти бучу, щоб не платити, або це все наперед сплановано. Потім її писанина, що коли вона відїхала, то її дитина таку страшну отримала травму, що вона 1,5 години чекала щоб отямитись. Бред якийсь. Її дитина( якщо це саме так, бо лиця там не видно), гарно і чітко знімала на камеру і плачу і крику чути не було.
Я повторюю далі, я гаїшників не захищаю, просто не можу зрозуміти, чому вона вирішила, що вона когось обламала- вона порушила, створила імовірну аварійну ситуацію і ще й делається. Просто треба сказати, що у нас даїшники не підготовлені професійно, думають тільки про "ре", хами і дивляться де тебе вгріти. А той цирк, який вона викинула в неті- це щоденна , стандартна ситуація і нікого це не здивувало. А хотів би я послухати кожного з тих хто її захищає, якби ця дама вїхала комусь в зад і сказала " лень перестраеватся" чи " фуры мешали"? Тут просто попався тупий і перестрашений даїшник, який думає про леве, а був би якийсь дійсно бажаючий навчити їздити таких "розумниць"- платила би штраф і просила би написати меншу суму.
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #80
03-09-2010 11:07 RE: випадок біля сихівського моста, дорога на Бібрку

Давай детальніше!

(03-09-2010 10:43)Tramp :  Я повторюю далі, я гаїшників не захищаю, просто не можу зрозуміти, чому вона вирішила, що вона когось обламала- вона порушила, створила імовірну аварійну ситуацію і ще й делається.

Виділив жирним твої твердження. Щоб не бути голослівним і не ляпати абищо, скажи, будь ласка:
"вона порушила" - звідки взята особисто твоя така безкомпромісна заява? Не написано ні "я так думаю", ні "можливо". Був в той час там і бачив ситуацію? Щипіль так каже?
"створила імовірну аварійну ситуацію" - гарний перл. Так всетаки "створила" чи "імовірну". Ніяк не можу об'єднати це словосполучення у логічний ланцюжок. Типу "незначне серйозне ДТП". Звідки взято такий цікавий юридичний термін?
"ще й делається" - як саме? Якщо людина більш-менш юридично підготувалась до поїздки Україною, намагається захистити свої права, не кажучи про дитину - це ти називаєш "делається"?
Будь добрий, якщо маєш бажання дискутувати по якомусь питанню - насамперед, вивчи його, щоб розуміти про що пишеш. На тому ж форумі Роадконтролю, ще перед поїздкою вона з'ясовувала всі можливі нюанси. Звітам і відеофіксація, і набір документів, і знання своїх прав. А порадників там багато.
Цитата:Здравствуйте.
Ну вок как и было обещано размещаю мои впечатления от поедки на родину. Сразу хочу сказать огромное спасибо всем организаторам и участникам "Дорожного контроля". Без Ваших советов, рекомендаций, видео, думаю мне пришлось бы расстаться с круглой суммой, и не по-тому, что я что-то нарушала, а так "благотворительности ради".
Можна було у своїх судженнях піти і далі. Якщо подивитись на пачку документів, які вона підготувала собі до поїздки та мала при собі - давай чітко скажемо, що їздила вона в Україну виключно до українських ДАІшників та Щипеля зокрема. Загнобити його. Саме тому - дочекалась його зміни, порушила ПДР, створила "імовірну аварійну"...

Взагалі, мова навіть не про це. Будь ти 100 разів порушником. Зупиняє ДАІ:
- Доброго дня, бла-бла... Ви порушили.
- Доброго. Не порушував.
- ...
А далі, стандартна та закономірна ситуація - ДАІшник має крити матом, погрожувати, хамити. Вірно?

[Зображення: 09013048.jpg]
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Дорога на Закарпаття Щадячий 3 1 874 08-07-2015 18:51
Останнє: Щадячий
  Рибальство біля Львова. Igor_Lviv 12 7 516 30-07-2008 15:26
Останнє: Gt-1

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 6