Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
ВІЗИР,ФАРА!!!
Автор Повідомлення
Балик Немає
Banned

Приєднався: Mar 2010
Стрий
ОКТАВІЯ ТУР 2.0
Повідомлення: #11
03-08-2010 19:30 RE: ВІЗИР,ФАРА!!!

(03-08-2010 19:05)pete :  а як вони фіксували швидкість? Ваша + їхня = 110 км/год.???? Чи в візирі є визначник швидкості з якою рухається ментовська тойота щоб визначити Вашу швидкість??? Візир працює за звичайним принципом - луч пішов - прийшов, дистанція ділиться на час. А якщо рухаються назустріч. то швидкості сумуються. Може я фізику забув, але тут би вони мені доказували, а ні - закидав би скаргами і викликав в суд обох. Тойота з маяками і полосками була, чи приватна???

З маяками і полосками!
Даішники можуть патрулювати на приватних машинах???
Шукати всі повідомлення учасника
pete Немає
mihokXD

Приєднався: Jun 2007
Львов
vw polo 1,4
Skype IDmihokXD
Повідомлення: #12
03-08-2010 19:36 RE: ВІЗИР,ФАРА!!!

а хіба ніколи не бачили, щоб менти стояли коло приватного корча і заробляли на шашлички??? навіть в місті таке бачив - в формі але без службового авто. Ці видно круті - бо пассати чи тойоти простим селюкам не дають... напевно трохи підковані...бачать здалеку кого можна "окучити"...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 03-08-2010 19:37 pete.)
Балик Немає
Banned

Приєднався: Mar 2010
Стрий
ОКТАВІЯ ТУР 2.0
Повідомлення: #13
03-08-2010 19:46 RE: ВІЗИР,ФАРА!!!

(03-08-2010 19:36)pete :  а хіба ніколи не бачили, щоб менти стояли коло приватного корча і заробляли на шашлички??? навіть в місті таке бачив - в формі але без службового авто. Ці видно круті - бо пассати чи тойоти простим селюкам не дають... напевно трохи підковані...бачать здалеку кого можна "окучити"...

Я то бачив,але хочу взнати чи вони можуть стояти на приватних машинах!Честь!
dider Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Oct 2009

Повідомлення: #14
03-08-2010 19:50 RE: ВІЗИР,ФАРА!!!

(03-08-2010 19:46)Балик :  
(03-08-2010 19:36)pete :  а хіба ніколи не бачили, щоб менти стояли коло приватного корча і заробляли на шашлички??? навіть в місті таке бачив - в формі але без службового авто. Ці видно круті - бо пассати чи тойоти простим селюкам не дають... напевно трохи підковані...бачать здалеку кого можна "окучити"...

Я то бачив,але хочу взнати чи вони можуть стояти на приватних машинах!Честь!

писав я на них скаргу , на власній машині були..
то казали в ВВБ що в них не вистачає службових , а в прокуратурі кажуть що вони можуть стояти після служби (підзаробляти )
якщо спинили то писати скаргу прокурору того району... а потім нехай відмазуються , будуть до дас до дому звонити ..

ТУР 1,6 . BFQ. 5+

Не за что
Sheket Немає
КНЯЗЬ

Приєднався: Feb 2008
Leopolis
Octavia A5 2.0 почти vRS
Повідомлення: #15
04-08-2010 10:20 RE: ВІЗИР,ФАРА!!!

З цими на кемрі вже дуже добре знайомий. Навіть фамілію одного записав.
Люблять ловити на знак стоп на переїзді перед заправкою, і швидкість, при чому завжди швидкість ловлять з машини і потім доганяють.
Бізнес в них такий.

[Зображення: nomua_BC_0357_BE.png]
[Зображення: 1.gif]
uranium Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2008

Octavia Tour 1.6
Повідомлення: #16
04-08-2010 10:27 RE: ВІЗИР,ФАРА!!!

(04-08-2010 10:20)Константин81 :  Люблять ловити на знак стоп на переїзді перед заправкою
Це де так?
Sheket Немає
КНЯЗЬ

Приєднався: Feb 2008
Leopolis
Octavia A5 2.0 почти vRS
Повідомлення: #17
04-08-2010 10:36 RE: ВІЗИР,ФАРА!!!

(04-08-2010 10:27)uranium :  
(04-08-2010 10:20)Константин81 :  Люблять ловити на знак стоп на переїзді перед заправкою
Це де так?

В Стрию. Там є два старих переїзди. Останній якщо зі Львова перед заправкою Вог. Вони тусуються за заправкою, пасуть і бабло качають.
ТС зі Стрия тому я подумав що саме ті менти. Почерк їх.

[Зображення: nomua_BC_0357_BE.png]
[Зображення: 1.gif]
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #18
04-08-2010 11:59 RE: ВІЗИР,ФАРА!!!

Та тут дуже просто.

Якщо це приватна кемрі, то звідки ви знаєте що це не бандюки перевдягнені. Тікати від них і дзвонити в міліцію і телефон довіри даі. Зафіксувати побільше звернень ітд. Потім як в суд подавати, брати довідки про реєстрацію звернень. Тиснути на те що регулярно в новинах можна почути про перевдягнених бандитів. Ще знайти якогось знайомого лікаря який би зафіксував стрес, тиск ітд.

І натягнути уродів по повній.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
pete Немає
mihokXD

Приєднався: Jun 2007
Львов
vw polo 1,4
Skype IDmihokXD
Повідомлення: #19
04-08-2010 20:32 RE: ВІЗИР,ФАРА!!!

Сьогодні бачив зелену Кемрі с мигалками - "патрулювали" біля Південного... а я по тел. балакав. Може писок в мене не підходящий, а може їм не було де розвернутись чи не побачили.
Але ідея ловити на швидкість їдучи назустріч - це геніально. Я б не пошкодував часу і завалив би скаргами усіх - від їхнього зав.взводу до прокурора. І обовязково вказав данні, переписані з їх посвідчень, котрі вони мають надати на мою вимогу.
Вони видно чітко ловлять певний контингент....БМВ і меріни не рухають. Гондурас все ж таки, а раптом депутат ПР... так можна і винним лишитись а не заробити
(Востаннє це повідомлення було змінене: 04-08-2010 20:34 pete.)
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #20
04-08-2010 22:02 RE: ВІЗИР,ФАРА!!!

(04-08-2010 20:32)pete :  Сьогодні бачив зелену Кемрі с мигалками - "патрулювали" біля Південного... а я по тел. балакав. Може писок в мене не підходящий, а може їм не було де розвернутись чи не побачили.
Але ідея ловити на швидкість їдучи назустріч - це геніально. Я б не пошкодував часу і завалив би скаргами усіх - від їхнього зав.взводу до прокурора. І обовязково вказав данні, переписані з їх посвідчень, котрі вони мають надати на мою вимогу.
Вони видно чітко ловлять певний контингент....БМВ і меріни не рухають. Гондурас все ж таки, а раптом депутат ПР... так можна і винним лишитись а не заробити
В Рівному вони так ловили з першого дня користування Візирами. Причому, дві ДАІшних машини їздили одночасно по колу. Улюблена ділянка була, як в'їжджати з боку Львова у Рівне. Антирадар просто не змовкав.

[Зображення: 09013048.jpg]
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Тріснута фара Gt-1 12 3 785 16-03-2009 21:06
Останнє: Gt-1

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1