(05-05-2010 16:13)Чебышев : Судячи з тону Вашого повідомлення Ви знайшли винуватих не тільки в встановленні пам'ятників Бандері але й мировій кризі, розпаді Радянського Союзу, а можливо й в ледніковому періоді. І якщо раніше за все мали відповісти євреї, то згідно Ваших доводів все ж таки - "западенці"
Ну не хвилюйтесь, тепер все наладиться. Пам'ятників Сталіну поставимо в кожному дворі - будемо навколо них кружляти.
Той факт, що Ви не пам'ятаєте все Вами згадане, не означає, що цього не було. Про це просто не говорили. Ну як це - в Радянському союзі і проституція, бомжи? Про допомогу на полях взагалі мовчу - краще Рязанова у фільмі "Гараж" ніхто не скаже. Інженерів виганяли на полядопомогати колгоспникам, замість того,щоб забезпечити людські умови для праці селянам, нормальну заробіток! Добре що навпаки не практикували...
А скільки репресованих було? І їхніми руками збудовані дороги, канали, заводи...
А хід війни міг би бути іншим, залиши Сталін і компанія мислячу верхівку армії. А так Рокосовського з тюрьми на фронт...
Згадані Вами Сталін та Ленін при іншому збігу обставин могли б залишитись в історії терористами та бандитами. Як був терористом Олександр Ульянов, але після 1917 року він став революціонером. Так і Бандера з Шухевичем - для когось терористи, для когось національні герої.
Я невпевнений, що Бандера без гріха. Я навчався в радянські часи, коли він був ворогом. Але як свідчить історія, зробити з людини героя чи ворога можна легко. Часом не треба чогось видумувати - достатньо розказати або не розказати про неї правду.
Але й НКВД, як свідчать, до приходу німців багато розстріляних по львівських тюрьмах залишило, не менше гестапо. І ніхто не буде ставити пам'ятники Гітлеру, але й Сталіну ставити їх теж ненормально.
До речі, був у Львові не один раз - натовпів дегенератів не бачив. Ви їх бачили, чи це лише по російським каналам розповідали?
Я и не говорю что во всем виновоты "западенцы", мы одна страна и они такие же люди как и мы, работаю я тоже на западно украинскую компанию, про памятники сталину я тоже не говорю, был бы он не шизофреником было бы вообще замечательно, но гордиться действиями бендеры - это уже занадто, выводить 9-го мая к памятнику победы дедов, которые служили в СС - это вообще нонсенс, не знаю как там у них это воспринимается, но у нас они бы наверняка не выжили, все равно что вывести немецких солдат к памятнику и отмечать с ними победу...-маразм! Сам во Львове был и видел толпы этих клоунов марширующих с нашивками СС на немецкой форме,-за такую свободу слова и действий убивать нужно!!!
Да! Сталин натворил много того, что не нужно, его политику я не поддерживаю, НО!!! почему раньше была мораль и этика. сейчас безпредел, мы боролись за свободу???нате, получите!!! ты свободный человек - говори что хочешь, делай что хочешь, покупай что хочешь...только нужна ли она нам такая свобода???? почему тогда если тотгда было плохо, а сейчас хорошо наши деды, которые эту Победу зубами выгрызали сейчас живут на нищенские пенсии в клопятнитниках и бомжатниках?, где помощь государства?, где то счастье и мир за которые было положено столько жизней, столько судеб было порвано???? где признание Героям???тем людям которые себя не жалея совершали подвиги????
Мой дед в 16 лет сам без принудиловки и давления взял винтовку в руки и пошел на фронт добровольцем, он прошел пол войны, был в составе пушичного мяса, которое бросали первыми на фронт, в атаку чтобы они подчищали прорыв для остальных войск, о нем писали в газетах и слали письма благодарности его родителям за отважного сына....он даже вернулся...вернулся в Победой....он шел воевать за своих родных и близких, за свою землю, за Родину!!! а сейчас все такие умные книг начитались, всем сказали что бендера герой и все со своей колокольни сидят и умничают,...а сейчас кто добровольцем на фронт пойдет????....никто.... это ж не мешки ворочать...
сейчас мало у кого осталось понятие Родина....а деды за нее кровь лили...