Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Fabia 1.2 HTP - підтікає мастило
Автор Повідомлення
uzhonok Немає
Ученик
*

Приєднався: Feb 2007

Fabia Combi 1.2
Повідомлення: #1
04-05-2007 11:40 Fabia 1.2 HTP - підтікає мастило

Всім привіт!

От і закінчилась безпроблемна їзда на моїй фабушці. Crying or Very sad
Вирішив поділитись своєю проблемою і заодно спитати поради...

Коротше кажучи, машинці всього три місяці, як з салону. Встиг наїздити лише 6 тис. На травневі свята їздив до батьків, по дорозі заїхав до друга на день народження і добрі люди ткнули мене, чайника, носом, що тіче мастило (доречі, ткнув WhiteEagle, за що йому дуже велике ДЯКУЮ Дружба ). Перевірив рівень в двигуні - дійсно, тече звідти. Долив залишки, що лишились після заміни мастила на 2 тис (десь ~200мл). Доїхав до батьків і назад до Києва нормально. Що дивно, що після 500 км дороги рівень мастила впав не сильно. Може десь міліметра на два. Правда було чути палене мастило, коли крутив за 4 тис обертів. По приїзду відразу подався на СТО...

Там досить довго не могли знайти місце, звідки тече, але все-таки знайшли. Наскільки я зрозумів зі слів майстра, протікає через "заглушку передньої кришки двигуна" (можливо не зовсім правильно зрозумів, вибачайте чайнику Smile ). Замазали цю заглушку герметиком, все закрутили назад і відпустили. Майстер показав місце, де дивитись чи не тече і сказав, що якщо буде йти мастило - знов їхати на СТО.

Власне, декілька питань... Що це за заглушка і з чого вона (металічна, гумова, etc...)? На скільки приблизно часу вистачить того герметика? Наскільки я розумію - при великих обертах тиск масла великий, отже та тріщина (чи щілина, чи що там?) може збільшитись і мастило буде перти ще більше... Чи правильно зробили, що просто замазали герметиком? Можливо треба було поміняти цю заглушку? Чи вона взагалі не міняється? Ну і взагалі, звідки могла взятись ця поломка? Неправильна експлуатація? Заводський брак?

Люди, просвітіть чайника, пліз. Чи правильно мені все зробили і чим ця поломка погрожує в майбутньому? Буду дуже вдячний!
Шукати всі повідомлення учасника
uzhonok Немає
Ученик
*

Fabia Combi 1.2
Повідомлення: #2
04-05-2007 19:01  

Мнда... Герметика і на день не вистачило. Завтра знову поїду на СТО. Crying or Very sad
bono01 Немає
Rocknroller

Приєднався: Mar 2007
Киев
Фабия 1.2 HTP
Повідомлення: #3
04-05-2007 23:49  

протікає через "заглушку передньої кришки двигуна"
не очень понятно что имелось в виду..лучше сфотографируй это проблемное место и выложи здесь фото
uzhonok Немає
Ученик
*

Fabia Combi 1.2
Повідомлення: #4
10-05-2007 22:55  

Фотка не дуже вийшла, але в принципі видно звідки тече. Справа - ролик ременя генератора, який, власне, знаходиться зразу за генератором. З-під цього ролика і текло.
Другий раз на СТО замазали рідким металом, зараз ніби-то все гаразд. Цікаво, чи на довго...

Файл(и) Мініатюри

uzhonok Немає
Ученик
*

Fabia Combi 1.2
Повідомлення: #5
10-05-2007 23:00  

Як мені пояснили, ця заглушка (знаходиться в отворі, куди вкручується ролик) закриває технологічний отвір, який роблять при виробництві двигуна. Потім цей отвір закривають металевою заглушкою. Видно був брак на заводі і в результаті по периметру заглушки під тиском почало протікати мастило. Оцтой
bono01 Немає
Rocknroller

Приєднався: Mar 2007
Киев
Фабия 1.2 HTP
Повідомлення: #6
10-05-2007 23:09  

Видимо точно-заводской дефект! На мой взгляд- серьезный повод предъявить свои гарантийные права. Интересно, у кого нибудь еще подобное было?
freeman Немає
Ученик
*

Приєднався: Jan 2007

fabia 1.2/47
Повідомлення: #7
11-05-2007 00:03  

Думаю, скоро будет у всех! (По очереди) Курить
bono01 Немає
Rocknroller