Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Моя борьба за машину
Автор Повідомлення
alexrv Немає
Banned

Приєднався: Feb 2008

Повідомлення: #161
09-03-2010 16:11 Ответ: Моя борьба за машину

(09-03-2010 15:04)l_yarik_l :  Усім привіт!
Сам я із Луцька, машинку тут купував та обслуговував на "автосалоні "Промтехсервіс". Через те, що машину робили погано та й не давали можливості контролювати процес я почав обслуговуватись на Вік-Експо м.Рівне.
Можливо так випадає, але поки-що все нормально. Правда за винятком деяких нюансів, але в загальному враження приємні. Правда останній менеджер на якого я попав трішки "не від світу сього" а інші Ок.

Може просто хто на кого попадає?
На ВІК ЕКСПО теж роблять погано, і не дають контролювати процес. Едина людина з якою там пожна було нормально говорити - прийомщик Тарас Підорич, людина нормально спілкується, та адекватно поводить, остальне - бикота, особливо гарантійщик...
(09-03-2010 15:04)l_yarik_l :  Усім привіт!
Сам я із Луцька, машинку тут купував та обслуговував на "автосалоні "Промтехсервіс". Через те, що машину робили погано та й не давали можливості контролювати процес я почав обслуговуватись на Вік-Експо м.Рівне.
Можливо так випадає, але поки-що все нормально. Правда за винятком деяких нюансів, але в загальному враження приємні. Правда останній менеджер на якого я попав трішки "не від світу сього" а інші Ок.

Може просто хто на кого попадає?
На ВІК ЕКСПО теж роблять погано, і не дають контролювати процес. Едина людина з якою там пожна було нормально говорити - прийомщик Тарас Підорич, людина нормально спілкується, та адекватно поводить, остальне - бикота, особливо гарантійщик...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-03-2010 16:12 alexrv.)
Шукати всі повідомлення учасника
smip Далеко
Гуру Клуба

Приєднався: Oct 2005
Krivo-de-janeyro
Octavia С5
Повідомлення: #162
09-03-2010 22:50 Ответ: Моя борьба за машину

(08-03-2010 22:53)alexrv :  
(05-03-2010 20:47)ABU :  
(04-03-2010 21:40)Leonid :  Как видно из темы Администрация не торопится ВАС подержать
Бред Дятел
Как вы увидели Я удивлен

Андрей, а в чем Leonid не прав??? Тимур обещал рассказать суть разговора с Еврокаром, но пропал, видимо ему эта тема не интересна, либо Еврокар попросил эту тему затушить. Если я не прав, тогда извиняюсь
Тимур,это ещё не вся Администрация,это раз,а во-вторых,вы у него после того спрашивали?

(09-03-2010 16:11)alexrv :  На ВІК ЕКСПО теж роблять погано, і не дають контролювати процес. Едина людина з якою там пожна було нормально говорити - прийомщик Тарас Підорич, людина нормально спілкується, та адекватно поводить, остальне - бикота, особливо гарантійщик...
Фамилия приемщика это прикол или внатуре?Shocked
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
alexrv Немає
Banned

Повідомлення: #163
09-03-2010 23:41 Ответ: Моя борьба за машину

(09-03-2010 22:50)smip :  
(08-03-2010 22:53)alexrv :  
(05-03-2010 20:47)ABU :  
(04-03-2010 21:40)Leonid :  Как видно из темы Администрация не торопится ВАС подержать
Бред Дятел
Как вы увидели Я удивлен

Андрей, а в чем Leonid не прав??? Тимур обещал рассказать суть разговора с Еврокаром, но пропал, видимо ему эта тема не интересна, либо Еврокар попросил эту тему затушить. Если я не прав, тогда извиняюсь
Тимур,это ещё не вся Администрация,это раз,а во-вторых,вы у него после того спрашивали?

(09-03-2010 16:11)alexrv :  На ВІК ЕКСПО теж роблять погано, і не дають контролювати процес. Едина людина з якою там пожна було нормально говорити - прийомщик Тарас Підорич, людина нормально спілкується, та адекватно поводить, остальне - бикота, особливо гарантійщик...
Фамилия приемщика это прикол или внатуре?Shocked

Тимур обещал описать подробно ситуацию, но похоже на то, что Еврокар ему навешал лапшу.

П.С. несмотря на интересную фамилию, он очень нормальный человек, жалко одно, что в таком колективе работает
Pasha_V Далеко
Moderator

Харьков, Жуки
Октавия А5 1,6
Повідомлення: #164
09-03-2010 23:50 Ответ: Моя борьба за машину

Прекращайте фамилию обсуждать, а то завтра Тараса будут в ВЭ обсуждатьLaughing, еще уволят, как не соответствующего коллективу кадраУпал и качаюсь
Сорри за офф-топ!

I'll be back!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-03-2010 23:51 Pasha_V.)
smip Далеко
Гуру Клуба

Krivo-de-janeyro
Octavia С5
Повідомлення: #165
09-03-2010 23:53 Ответ: Моя борьба за машину

Перечитав всю тему,так и не понял в чем бок Еврокара? Там чисто диллер накосячил.
alexrv Немає
Banned

Повідомлення: #166
10-03-2010 00:33 Ответ: Моя борьба за машину

(09-03-2010 23:53)smip :  Перечитав всю тему,так и не понял в чем бок Еврокара? Там чисто диллер накосячил.

Если действительно интересно, могу рассказать в личке
l_yarik_l Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Nov 2008

Skoda Octavia 1.9 TDI
Повідомлення: #167
10-03-2010 10:20 Ответ: Моя борьба за машину

Народ, Тарас то є дійсно нормальний чудак. З ним можна і поговорити і домовитись.
Я з ним посинав працювати тому і замінив Промтехсервіс Луцький на Вік-Експо Рівненське.
Останній раз попав на гарантійщика. Бидло рідкісне. По перше матчастину машини не знає взагалі. По друге постійно либиться ніби я йому анекдоти розповідаю. А по третє, просто тупий! У мене ремінь ГРМ шкваркав на холодній машині, так він навіть не міг пояснити що це і від чого. А виявляється просто пилюка попадає і на ремені налипає. Продули повітрям і все стало на свої місця.
А в бокс пускають без проблем. І за це впринципі я їм дякую, бо сам біля машини стою і дивлюсь як і що з нею роблять.
!!!manowar!!! Немає
Шкодавод

Приєднався: Mar 2008
Киев, Печерск
Fabia New 1.4 Sport
Повідомлення: #168
10-03-2010 10:27 Ответ: Моя борьба за машину

(09-03-2010 23:53)smip :  Перечитав всю тему,так и не понял в чем бок Еврокара? Там чисто диллер накосячил.
А разве контроль дилерской сети не является обязанностью еврокара? Именно ТОВ "Єврокар"...

Объясняю, как я недавно узнал, есть ТОВ "Єврокар" и ЗАТ "Єврокар"...
ЗАТ "Єврокар" - это предприятие-производитель автомобиля на територии Украины, а ТОВ "Єврокар" - это "офіційний постачальник автомобілів марки Skoda в Україні", задачами которого является, внимание Smile, "надавати якісні послуги і повну інформацію споживачу з моменту прийняття рішення про купівлю автомобіля Skoda до післяпродажного обслуговування по всій території України. Створити такі умови обслуговування для клієнтів, щоб кожен відчув підтримку й турботу про себе."

Всё взято с их же сайта Smile
Можно плакать/смеяться...

[Зображення: manowar_mobile.gif]
моя машина на drive2.ru
saxa Немає
Писатель

Приєднався: Mar 2007

SuperB TSI
Повідомлення: #169
10-03-2010 12:11 Ответ: Моя борьба за машину

(10-03-2010 10:27)!!!manowar!!! :  Створити такі умови обслуговування для клієнтів, щоб кожен відчув підтримку й турботу про себе."

смех постепенно переходящий в Crying or Very sad.
smip Далеко
Гуру Клуба

Krivo-de-janeyro
Octavia С5
Повідомлення: #170
10-03-2010 12:19 Ответ: Моя борьба за машину

(10-03-2010 10:27)!!!manowar!!! :  А разве контроль дилерской сети не является обязанностью еврокара? Именно ТОВ "Єврокар"...
задачами которого является, внимание Smile, "надавати якісні послуги і повну інформацію споживачу з моменту прийняття рішення про купівлю автомобіля Skoda до післяпродажного обслуговування по всій території України. Створити такі умови обслуговування для клієнтів, щоб кожен відчув підтримку й турботу про себе."

Это так,только делает Еврокар это через свою собственную диллерскую сеть клиентами которого мы все и являемся. Звеном сети и явился Вик-экспо. Это проблема между диллером и клиентом. Уверен,что Еврокар давно понял суть проблемы,но отвечать за косяки диллера не намерян. Их тоже можно понять.Думаю сделают соответствующие выводы относительно собственного диллера,но мы врядле об этом узнаем. Это внутренняя политика.
Вик поменяет машину,но не на блюдичке. Естественно будут варить воду как могут в рамках правового поля,а оно у нас в стране,как известно- безгранично.Neutral
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  борьба за возврат авто.. почитайте...полезно Nikneison 3 1 560 20-11-2012 15:45
Останнє: Lugtruck
  борьба с ЖЭКом Patis 6 2 600 08-12-2008 17:51
Останнє: BataneG

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 4