Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Киев. Где ремонитироваться?
Автор Повідомлення
Аматор Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jun 2007

Фабиа, 1,4, 101 лс
Повідомлення: #1
03-02-2010 21:42 Киев. Где ремонитироваться?

Приятели постоянно говорят мне, что я зря езжу на фирменную СТО (АМК) где цены высокие, и что стоит найти какого то частника и у него все и делать...
Кто что думает по этому поводу?
Шукати всі повідомлення учасника
Dinosaur Немає
Писатель

Приєднався: May 2009

Skoda Octavia 1.8turbo
Повідомлення: #2
03-02-2010 22:26  

если частника, то надо только человека с большим опытом и знакомого, иначе не стоит рисковать

[Зображення: octavia1820vt.gif]
Oleg222 Немає
Ученик
*

Приєднався: Jun 2009

Felicia 1.3 k. бензин-газ
Повідомлення: #3
04-02-2010 00:11  

Раніше також обслуговувався на АМК, але припинив обслуговування.
17.05.2008 р. під час обслуговування мого автомобіля охоронець Томашенко В.В (охоронна фірма Сокіл-К ) який був у стані алкогольного сп'яніння, це 11-30 год. дня почав вимагати щоб я вийшов з боксу де обслуговувався мій автомобіль.

Майстер який обслуговував автомобіль попросив не чіпати клієнта так як йому необхідно погоджувати зі мною подальшу процедуру ремонту.

Охоронець і далі продовжував вимагати від мене покинути бокс.
Я зробив йому зауваження про те що якщо він не заспокоїться то звернуся керівництва СТО.
Його відповідь мені пох..... керівництво, я тебе зараз покладу на підлогу і надаю по нирках.

Звернувся до адміністрації, вона зробила зауваження охоронцеві, але він і далі продовжував погрожувати фізичною розправою, керівництво СТО лише розводило руками - це ж не наш підлеглий ми нічого не зможемо вдіяти з ним.
Виявилося, що там вся зміна охорони в такому самому стані, вони напередодні щось святкували цілу ніч, а ранком поправили своє здоров'я.

Ну якщо керівництво СТО АМК не може контролювати працівників найманої організації на своїй території то залишалося лише набирати 02.

На місце конфлікту було викликаний наряд працівників Печерського РУ ГУ МВС в м. Києві прибули приблизно через 40 хвилин.
На охоронця було складено адміністративний протокол і під нашим контролем його було доставлено до Печерського РУ ГУ МВС в м. Києві.

Результат, громадянина Томашенко В.В. притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення відповідь Печерського РУ ГУ МВС в м. Києві від 27.06.2008 р. № 54/п-1436.

Після погроз охоронців охоронної фірми Сокіл-К які повинні охороняти а в результаті погрожують повідбивати нирки та через те що керівництво СТО АМК не може контролювати ситуацію на своїй території вирішив відмовитися від послуг СТО після яких можна стати калікою.

Жодних вибачень чи ще якоїсь реакції від керівництва СТО АМК не було.

Щоб не звинувачували в анонімності
Пархоменко Олег Іванович
т. 068 736-95-25* для представників СТО АМК.
ТП Алло Білайн тут бонус за вхідний дзвінок 0,35 коп., це на той випадок якщо виникне бажання задзвонити номер, а телефон перемикається на автоматичний прийом дзвінків.
Zloy_suslik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jul 2008
Киев
Opel Insignia
Повідомлення: #4
04-02-2010 08:08  

Oleg222 :Раніше також обслуговувався на АМК, але припинив обслуговування.
17.05.2008 р. під час обслуговування мого автомобіля охоронець Томашенко В.В (охоронна фірма Сокіл-К ) який був у стані алкогольного сп'яніння, це 11-30 год. дня почав вимагати щоб я вийшов з боксу де обслуговувався мій автомобіль.

Майстер який обслуговував автомобіль попросив не чіпати клієнта так як йому необхідно погоджувати зі мною подальшу процедуру ремонту.

Охоронець і далі продовжував вимагати від мене покинути бокс.
Я зробив йому зауваження про те що якщо він не заспокоїться то звернуся керівництва СТО.
Його відповідь мені пох..... керівництво, я тебе зараз покладу на підлогу і надаю по нирках.

Звернувся до адміністрації, вона зробила зауваження охоронцеві, але він і далі продовжував погрожувати фізичною розправою, керівництво СТО лише розводило руками - це ж не наш підлеглий ми нічого не зможемо вдіяти з ним.
Виявилося, що там вся зміна охорони в такому самому стані, вони напередодні щось святкували цілу ніч, а ранком поправили своє здоров'я.

Ну якщо керівництво СТО АМК не може контролювати працівників найманої організації на своїй території то залишалося лише набирати 02.

На місце конфлікту було викликаний наряд працівників Печерського РУ ГУ МВС в м. Києві прибули приблизно через 40 хвилин.
На охоронця було складено адміністративний протокол і під нашим контролем його було доставлено до Печерського РУ ГУ МВС в м. Києві.

Результат, громадянина Томашенко В.В. притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення відповідь Печерського РУ ГУ МВС в м. Києві від 27.06.2008 р. № 54/п-1436.

Після погроз охоронців охоронної фірми Сокіл-К які повинні охороняти а в результаті погрожують повідбивати нирки та через те що керівництво СТО АМК не може контролювати ситуацію на своїй території вирішив відмовитися від послуг СТО після яких можна стати калікою.

Жодних вибачень чи ще якоїсь реакції від керівництва СТО АМК не було.

Щоб не звинувачували в анонімності
Пархоменко Олег Іванович
т. 068 736-95-25* для представників СТО АМК.
ТП Алло Білайн тут бонус за вхідний дзвінок 0,35 коп., це на той випадок якщо виникне бажання задзвонити номер, а телефон перемикається на автоматичний прийом дзвінків.

Прикольно. Такого я про АМК ещё не слышал ! Рекомендую запостить в соответствующей ветке.
По теме. Регламентные работы (замена масла, фильтров) и мелкий ремонт делаю у частника ( своё СТО - не гаражи). В качестве работ пока разочаровываться не приходилось. Стоимость работ выходит практически вдвое дешевле. Если ремонт серьёзный - поеду на АМК. К тому же в моём случае АМК зачастую выигрывает только по причине того, что станция находится в 10 минутах ходьбы от дома, а к частнику ехать нужно в 10 раз дальше.

[Зображення: 4.gif]
tompson Немає
Мегаписака

Приєднався: Mar 2008
Киев
Superb II 2.0 170 hp, Renault Trafic, LC 200 '20
Повідомлення: #5
04-02-2010 10:30  

Я новую А5 ремонтирую только сам - не доверяю никому. А старую ремонтирую я ремонтирую у частинка.
Аматор Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jun 2007

Фабиа, 1,4, 101 лс
Повідомлення: #6
04-02-2010 11:19  

tompson :Я новую А5 ремонтирую только сам - не доверяю никому. .
а как же гарантия?
Oleg222 Немає
Ученик
*

Приєднався: Jun 2009

Felicia 1.3 k. бензин-газ
Повідомлення: #7
04-02-2010 11:52  

Я зрозумів ти чекаєш відповіді де обслуговуюся.

Відгук можу написати, але часто лінуюся це чесно, от зараз роблю вдома ремонт і знайшов привід зробити перерву на каву, повезло тобі що лінь я прогнав свою та й привід відпочити знайшов.

Автомобіль же ж потрібно десь обслуговувати, зараз обслуговуюся на РВ-Сервіс Чистяківська, 19а.
Як туди попав?
Щось мені потрібно було для моєї Фільки, а шукав ще один комплект дисків, сів за комп'ютер і погнав, знайшов то я багато де, але ціни були найбільш адекватні і що ще більше здивувало, оперативність, сказали ввечері можете забрати, отак відбулося перше знайомство і на цьому все. Наприклад в того ж АМК сказали чекати 2 тижні, дехто обіцяв доставити за тиждень.

Потім десь через півроку, в мене почала постукувати рульова рейка, спочатку думав відреставрувати, а потім вирішив поставити нову.
Коли почав шукати та сама проблема, бариг з Перова відкинув зразу з їх китайськими і польськими оригіналами, в магазині Бровакар що на базарі в той момент не було.

Знову нас звела доля з РВ-Сервіс, один момент.
В Феліції під час заміни рейки потрібно відкрутити два хомути якими вона прикріплена до балки, так от коли почали робити заміну, ніяк не могли відкрутити один гвинт.
Бризкання та поливання різними рідинами та інші шаманські способи результату не дали.
Мені запропонували варіант, залишайте на деякий час авто ми спробуємо відкрутити той гвинт більш радикальними методами.
Мене такий варіант не влаштовував і так як гвинт хоч трохи відкручувався, я запропонував відігнути хомут і зняти так рульову рейку, майстер запитав у начальника, що робити, він говорить ну так як клієнт не бажає погоджуватися на запропонований варіант і пропонує свій з допомогою якого можна зняти рейку то робіть.
Далі вже була справа техніки і нова рейка була встановлена.

Потім також обслуговувався багато разів.

[b]Але немає нічого ідеального
, були конфліктні ситуації і на РВ-Сервіс

[/b]
Випадок 1
Завдяки адекватній реакції і тільки лише їй начальника відділу сервісу Кощей М.М. ситуація була врегульована і в РВ-Сервіс залишився з клієнтом. Під час обслуговування авто майстром було пошкоджено гальмівний щит, майстер вину свою визнавати ніяк не хотів, але після більш детального вивчення ситуації, було визнано вину майстра і замінено щит, при розрахунках в порядку компенсації мені було надано знижку на обслуговування.

Випадок 2
Пробило прокладку головки. Ремонт заміна прокладки, термостата, заглушки, фільтра, промивка двигуна, нове масло, охолодужвальна рідина, діагностика авто, поїхав.
Проїхав близько 300 км., зникла охолоджувальна рідина, заїхав на СТО, діагностика, заливка рідини, вибачте до побачення, діагностику авто і заміну рідини не оплачував.
Роботи оформлені як гарантійний випадок.

Ось тут плюс сертифікованим СТО, вони без особливого збитку для себе замінюють деталі які вийшли з вини виробника. Тим більше вони працюють в правовому полі, їх діяльність врегульовано такими документами:

http:// 1. МІНІСТЕРСТВО ТРАНСПОРТУ УКРАЇ...транспорту
http://2. МІНІСТЕРСТВО ПРОМИСЛОВОЇ ПОЛІТ...х засобів
[url]3. МІНІСТЕРСТВО ТРАНСПОРТУ УКРАЇНИ НАКАЗ від 11.11.2002 N 792
Про затвердження Правил надання послуг з технічного обслуговування і ремонту автомобільних транспортних засобів
[/url]

На РВ-Сервіс ціна на запчастини мене влаштовує, знаєш буде оригінал та й ціни на обслуговування для мене нормальні.
Якщо порівнювати з іншими станціями то РВ-Сервіс не така розрекламована, а обладнання для ремонту і діагностики у шкодовських станцій приблизно на одному рівні, маю на увазі тих хто сертифікований Єврокаром.
Приміщення в них скажімо не таке ідеальне як у Прага-Авто чи в тих дилерів хто побудували недавно.
Вони його або орендують або купили, точно не знаю це здається територія якогось бувшого заводу

Хотів відмітити ще одну СТО це Бровакар це та що в Броварах, там також декілька раз обслуговувався враження найкращі, через професіоналізм.
Один у неї мінус, як для мене, далеко, забрати б її з усім персоналом в Київ, ну це так, лірика.

Висновок
На РВ-Сервіс і Бровакарі спеціалісти не гірші ніж в інших дилерів, в них є плюс, в них простіше відношення до клієнта, без розпальцовки і розповідей який ти лох, а ми суперспеци і наша думка не оспорюється.
На РВ-Сервіс і Бровакар завжди запропонують варіант ремонту, звісно якщо є така можливість, на інших частіше пропонують лише заміну, який ремонт, лікар сказав в морг значить в морг.
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: