Я зрозумів ти чекаєш відповіді де обслуговуюся.
Відгук можу написати, але часто лінуюся це чесно, от зараз роблю вдома ремонт і знайшов привід зробити перерву на каву, повезло тобі що лінь я прогнав свою та й привід відпочити знайшов.
Автомобіль же ж потрібно десь обслуговувати, зараз обслуговуюся на РВ-Сервіс Чистяківська, 19а.
Як туди попав?
Щось мені потрібно було для моєї Фільки, а шукав ще один комплект дисків, сів за комп'ютер і погнав, знайшов то я багато де, але ціни були найбільш адекватні і що ще більше здивувало, оперативність, сказали ввечері можете забрати, отак відбулося перше знайомство і на цьому все. Наприклад в того ж АМК сказали чекати 2 тижні, дехто обіцяв доставити за тиждень.
Потім десь через півроку, в мене почала постукувати рульова рейка, спочатку думав відреставрувати, а потім вирішив поставити нову.
Коли почав шукати та сама проблема, бариг з Перова відкинув зразу з їх китайськими і польськими оригіналами, в магазині Бровакар що на базарі в той момент не було.
Знову нас звела доля з РВ-Сервіс, один момент.
В Феліції під час заміни рейки потрібно відкрутити два хомути якими вона прикріплена до балки, так от коли почали робити заміну, ніяк не могли відкрутити один гвинт.
Бризкання та поливання різними рідинами та інші шаманські способи результату не дали.
Мені запропонували варіант, залишайте на деякий час авто ми спробуємо відкрутити той гвинт більш радикальними методами.
Мене такий варіант не влаштовував і так як гвинт хоч трохи відкручувався, я запропонував відігнути хомут і зняти так рульову рейку, майстер запитав у начальника, що робити, він говорить ну так як клієнт не бажає погоджуватися на запропонований варіант і пропонує свій з допомогою якого можна зняти рейку то робіть.
Далі вже була справа техніки і нова рейка була встановлена.
Потім також обслуговувався багато разів.
[b]Але немає нічого ідеального, були конфліктні ситуації і на РВ-Сервіс
[/b]
Випадок 1
Завдяки адекватній реакції і тільки лише їй начальника відділу сервісу Кощей М.М. ситуація була врегульована і в РВ-Сервіс залишився з клієнтом. Під час обслуговування авто майстром було пошкоджено гальмівний щит, майстер вину свою визнавати ніяк не хотів, але після більш детального вивчення ситуації, було визнано вину майстра і замінено щит, при розрахунках в порядку компенсації мені було надано знижку на обслуговування.
Випадок 2
Пробило прокладку головки. Ремонт заміна прокладки, термостата, заглушки, фільтра, промивка двигуна, нове масло, охолодужвальна рідина, діагностика авто, поїхав.
Проїхав близько 300 км., зникла охолоджувальна рідина, заїхав на СТО, діагностика, заливка рідини, вибачте до побачення, діагностику авто і заміну рідини не оплачував.
Роботи оформлені як гарантійний випадок.
Ось тут плюс сертифікованим СТО, вони без особливого збитку для себе замінюють деталі які вийшли з вини виробника. Тим більше вони працюють в правовому полі, їх діяльність врегульовано такими документами:
http:// 1. МІНІСТЕРСТВО ТРАНСПОРТУ УКРАЇ...транспорту
http://2. МІНІСТЕРСТВО ПРОМИСЛОВОЇ ПОЛІТ...х засобів
[url]3. МІНІСТЕРСТВО ТРАНСПОРТУ УКРАЇНИ НАКАЗ від 11.11.2002 N 792
Про затвердження Правил надання послуг з технічного обслуговування і ремонту автомобільних транспортних засобів
[/url]
На РВ-Сервіс ціна на запчастини мене влаштовує, знаєш буде оригінал та й ціни на обслуговування для мене нормальні.
Якщо порівнювати з іншими станціями то РВ-Сервіс не така розрекламована, а обладнання для ремонту і діагностики у шкодовських станцій приблизно на одному рівні, маю на увазі тих хто сертифікований Єврокаром.
Приміщення в них скажімо не таке ідеальне як у Прага-Авто чи в тих дилерів хто побудували недавно.
Вони його або орендують або купили, точно не знаю це здається територія якогось бувшого заводу
Хотів відмітити ще одну СТО це Бровакар це та що в Броварах, там також декілька раз обслуговувався враження найкращі, через професіоналізм.
Один у неї мінус, як для мене, далеко, забрати б її з усім персоналом в Київ, ну це так, лірика.
Висновок
На РВ-Сервіс і Бровакарі спеціалісти не гірші ніж в інших дилерів, в них є плюс, в них простіше відношення до клієнта, без розпальцовки і розповідей який ти лох, а ми суперспеци і наша думка не оспорюється.
На РВ-Сервіс і Бровакар завжди запропонують варіант ремонту, звісно якщо є така можливість, на інших частіше пропонують лише заміну, який ремонт, лікар сказав в морг значить в морг.