Я В ШОЦІ !!! Пішов я нині, як і обіцяв, до нас в автосалон, а там всі "ні в зуб ногою". Про 110 і 130-сильні мотори на Турах навіть не чули.Сидять, дивляться на мене круглими очима-всі люди-як люди,купляють нормальні 90-сильні дизеля, і не шукають собі в ср-і шкварків, а тут прийшов якийсь придурок, шукає якісь неіснуючі мотори.Думаю, що як звідти вийшов,то ще й пальцьом біля виска покрутили.Ну, думаю-провінція, зара будем до Львова дзвонити, там вже точно просвітять мою темну дрогобицьку голову. Знаходжу телефони двох салонів, дзвоню.В першому приємний жіночий голос авторитетно пояснив, що 110-ки випускались, але вже нема (правда де і коли випускались, вона поняття не має), а на рахунок 130-ки,та ще й з 6-ступкою - результат незмінний-нема і не було такого мотору, і край. Я зрозумів, що моя консультант розуміється на моторах так само, як я на ангорових козах, не став сперечатись,подякував за вичерпну інф-ю і подзвонив у 2-й автосалон.Там,чоловічий голос, осягнувши всю складність мого питання,порадив передзонити за хвилин 20. Дзоню за 35- дам, думаю, їм більше часу, вони ж, напевно, там всі на вухах стоять, по довідниках риють, в Чехію дзвонять, шоб дати мені достовірну і повну інф-ю. А-Г-Г-А !!! Відповів вже інакший голос, просто трохи хитріший. Питаю його, чи були такі мотори - були, каже. А де випускали,питаю,на Україні-та-а,каже на Україні. Якби я його далі спитав,чи його часом не Роберто або Антоніо звати,то підтвердив би і це, хіба би я від нього поскоріше відлип. Коли їх випускали, і чи випускають ще зараз, як і варто було чекати, він не знав.Правда на кінець сказав, що 90, 110, і 130 то все один і той самий мотор, хіба що по-різному чіпований. Слабо віриться !!! Що ту скажеш? Справжні знавці своєї справи !!!
Боюся,шо дехто з форумчан вже також сумнівається, чи дійсно існує та 130-ка на турі,і чи я,часом не "ТОГО", тому викладаю те, що накопав про неї в І-неті.
http://www.eurocar.com.ua/ua/events/test...rec&id=990
Бачив ще десь повну інф-ю по 110 і 130-ках з типом моторів, тех.характеристиками і т.д.,але десь загубив. Як знайду,то викладу в форум.
Одним словом, скис я нині порядно, на 110 і 130 -ку вже моя надія зовсім слабонька. Сиджу тепер, займаюсь автотренінгом, переконую себе, що 90-ці теж ніц не бракує, буде добре їхати, мало солярки брати і т.д. Жалійте мене всі !!!
P.S. Пробачте, що написав цілу поему, просто дуже хотілося передати в деталях всю трагікомічність ситуації.