Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
куплю кредит на октаву или СуперБ
Автор Повідомлення
Yura2505 Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2008

Skoda Octavia A5 1.6 МРІ
Повідомлення: #11
08-07-2009 21:09  

mihalich369 :Шукаю шкоду для переоформлення таким чином. Октавію А5 або СуперБ.

Круто шукаєш....Я сам б не проти таке чудо найти....
Особливо коли впряглися платити, сплатили припустимо 50%-70% і тут рисується "Миротворець" який не запачкає не бажає запачкати клієнтові кредитну історію,приходить в банк і каже: " я за нього виплачу, але договір поруки, чи ще там щось...."....
Таких мудрих багато.....
А коли реально платити з нуля, то тоді пасують, при тому кажеть шо шось не підійшло(як правило умови перекрелитування)...А в настоящому, такі мудрагелі шукають клієнта, який сплатив 60% тіла кредиту...
Вот так в нас .......в Україні.....

Шо ж....Тобі удачі.....mihalich369...
Інфо.....В таких випадках і шукати не тре.....Шукай зв"язки виконавчих службах....

[Зображення: 3_10_0_01012009_3.gif]
Шукати всі повідомлення учасника
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #12
09-07-2009 08:09  

Yura2505 :
mihalich369 :Шукаю шкоду для переоформлення таким чином. Октавію А5 або СуперБ.

Круто шукаєш....Я сам б не проти таке чудо найти....
Особливо коли впряглися платити, сплатили припустимо 50%-70% і тут рисується "Миротворець" який не запачкає не бажає запачкати клієнтові кредитну історію,приходить в банк і каже: " я за нього виплачу, але договір поруки, чи ще там щось...."....
Таких мудрих багато.....
А коли реально платити з нуля, то тоді пасують, при тому кажеть шо шось не підійшло(як правило умови перекрелитування)...А в настоящому, такі мудрагелі шукають клієнта, який сплатив 60% тіла кредиту...
Вот так в нас .......в Україні.....

Шо ж....Тобі удачі.....mihalich369...
Інфо.....В таких випадках і шукати не тре.....Шукай зв"язки виконавчих службах....

Юра! Щось я тебе непоняв. Я згідний що перекупивши кредит людина полегшує собі життя але і з шиї людини яка втратила можливість платити по кредиту теж знімає петлю! Не будь таким критичним. Якщо тебе жаба давить що людина згодом знайде собі дешевий суперб то чого сам так не зробиш? Ніхто тебе не засудить за це добрий вчинок. Це називається взаємовигода.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
mihalich369 Немає
Ученик
*

Приєднався: Jun 2009

Повідомлення: #13
09-07-2009 14:20  

два слова для того щоб припинити безглузді переписки:

я не шукаю "лоха" якого ти маєш на увазі під своїми словами, в якого виплачено 50-70% тіла кредиту. Як правило якщо людина вже виплатила таку суму то вона і має варіанти яким чином виплачувати решту суми. Як правило.

Я шукаю машину із плюс мінус ринковим залишком кредиту.
Різницю готовий доплатити.
Yura2505 Немає
Писатель

Skoda Octavia A5 1.6 МРІ
Повідомлення: #14
09-07-2009 16:48  

Пежо 407, чорне....2007
Хонда цівік...срібна 2007.......Є таке

АААА і Нтва Шевроле

[Зображення: 3_10_0_01012009_3.gif]
godsdog Немає
Рассказчик
**

Приєднався: May 2008

Повідомлення: #15
07-08-2009 22:28  

чесно кажучи теж нічого поганого в такій схемі не бачу...

Людина дешевше отримає машину а інша хоч і влітає, але матиме ЧИСТУ кредитну історію. І перша і друга виграють!

Я чту уголовний кодекс!
І ПДР теж.
В... Немає
Мегаписака

Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #16
07-08-2009 23:11  

Тим хто попадає в таку ситуацію напевно "десь" їхня кредитна історія!!!!!
godsdog Немає
Рассказчик
**

Приєднався: May 2008

Повідомлення: #17
08-08-2009 19:33  

Не скажи. Життя на тому не закінчується.

Якщо не шукати вихід з такої ситуації, а зажлобити, що комусь твоя машина дістанеться дешевше, ніж вона коштує, то можна влетіти у ще більші неприємності. Якщо попасти в банківський чорний список, то в майбутньому ніколи і жоден банк тобі кредиту не дасть. І можливо, що будуть серйозні перешкоди у відкритті приватного підприємця і т.д.

Тому особисто я не захоплююся тим бравим пацанчиком, який роз'їжджає на машині, за яку не платить кредит. Він ще відчує смак свого несплаченого кредиту.

Кінець-кінцем... Хочеш взяти кредит - думай. Взяв - плати. Вляпався, прорахувався - шукай вихід із ситуації, відкинувши емоції. Бо якщо пускати слюні, то робитимеш собі тільки гірше.

Я чту уголовний кодекс!
І ПДР теж.
В... Немає
Мегаписака

Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #18
09-08-2009 04:04  

godsdog :Не скажи. Життя на тому не закінчується. .
а ніхто про то і некаже

godsdog :Якщо не шукати вихід з такої ситуації, а зажлобити, що комусь твоя машина дістанеться дешевше, ніж вона коштує, то можна влетіти у ще більші неприємності. .
Я говорив не про зажлобитись!!!!!!!!.

godsdog :Якщо попасти в банківський чорний список, то в майбутньому ніколи і жоден банк тобі кредиту не дасть. І можливо, що будуть серйозні перешкоди у відкритті приватного підприємця і т.д..
Не згоден я звязаний з декількома банками і нічього спільного вони не находять,є певні спілки банків чи щось в тому роді то вони між собою інфою перекидуютьсяю
В періоди коли займався кредитами робив людям любе не питаючись пр їхню кредитну історію,сам мав на себе оформлено 9 кредититів(не на мікрохвильовку)і нічього все було гуд,просто треба в тій справі(як і в інших)знати правила!!!!!!
godsdog :Кінець-кінцем... Хочеш взяти кредит - думай. Взяв - плати. Вляпався, прорахувався - шукай вихід із ситуації, відкинувши емоції. Бо якщо пускати слюні, то робитимеш собі тільки гірше.

я взяв очерєдник кредит(це був еа машину)розраховував ніби нормально,з січня по липень зарюплата впала на 50 відсодків і шо мене тпер можна назвати тим хто не думає???????????????????????????????????????????????????????????????????????????​????????????????????????????????????
pikach00 Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Feb 2008

Повідомлення: #19
09-08-2009 14:07  

В... :я взяв очерєдник кредит(це був еа машину)розраховував ніби нормально,з січня по липень зарюплата впала на 50 відсодків і шо мене тпер можна назвати тим хто не думає???????????????????????????????????????????????????????????????????????????​????????????????????????????????????
Звичайно що так.

Якщо ти брав кредит і місячний внесок більший ніж 50% прибутків то нормальним таке явище не назвеш. Краще позбирати ще трошки і пішки походити. Машина це не предмет першої необхідності щоб заради неї перепрошую рвати жопу.
В... Немає
Мегаписака

Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #20
09-08-2009 15:45  

pikach00 :[quote="В..."]
Якщо ти брав кредит і місячний внесок більший ніж 50% прибутків то нормальним таке явище не назвеш. Краще позбирати ще трошки і пішки походити. Машина це не предмет першої необхідності щоб заради неї перепрошую рвати жопу.

Моя машина на мене заробляє,тому я стараюсь цю справу доводити до кінця!
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Значок на октаву ) X-Vlad 7 1 992 24-04-2014 18:01
Останнє: Rom4ukL
  Куплю квитки на відкриття стадіону Ronja 13 5 502 30-10-2011 17:32
Останнє: Šved
  Куплю протитуманки!!! Балик 29 10 582 20-09-2010 10:25
Останнє: StE@LtH
Exclamation Куплю запаску-докатку R15 5*100 Міша 0 1 139 07-03-2010 15:03
Останнє: Міша
  куплю. проставлюсь MAECTP0 12 3 483 02-02-2010 12:04
Останнє: MAECTP0
  Куплю Б/У противотуманные фары Alex25 5 2 636 28-01-2010 08:21
Останнє: Todrikman
  Кредит,Продаж.Кредит В... 4 1 761 25-01-2010 12:16
Останнє: Олексій
  Де знайти б/в запчастини у Львові ? Гофра до штанів - куплю. KingDiamond 2 4 373 15-09-2009 13:27
Останнє: KingDiamond
  Skoda Fabia New - в кредит зараз реально за наявності 70 % ? skodanew 11 4 582 04-06-2009 16:53
Останнє: StE@LtH
  Потрібен кредит В... 2 2 344 29-01-2009 16:11
Останнє: В...

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 3